Такси за участие в DigitalPRO

Избери пакет, който отговаря на твоите нужди и знания

Изберете начин на плащане:

Basic

780 лв.

 • 8 курса
 • на живо и онлайн
ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ

Advanced

840 лв.

 • 15 курса
 • на живо и онлайн
ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ

DigitalPRO

900 лв.

 • 15 курса
 • на живо и онлайн
 • изпити
 • свидетелство
ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ най-поръчван

Какво включват плановете:

Basic Advanced DigitalPRO
Билет за DigitalPRO 2.0 Conference (стойност 145лв)
8 основни курса
7 свободноизбираеми курса
Ниво #1 - за начинаещи
Ниво #2 - за напреднали
Уебинари с въпроси и отговори
Изпити, Курсови работи и Удостоверение от МОН
Лична обратна връзка от лектора за вашите курсови работи
Съдействие за стаж или работа
Отстъпка за DigitalPRO 3.0 50% 50%

Свободноизбираема практика с допълнително заплащане:

Basic Advanced DigitalPRO
Участие в Workshop с до 16 души (личен контакт и работа с лектора по лични работни казуси) 120лв. / билет 120лв. / билет

Основни (#1-8) и Свободноизбираеми (#9-15) курсове в програмата:

Basic Advanced DigitalPRO
#1 - Marketing Strategy
#2 - Web Design for Marketing
#3 - SEO Marketing
#4 - Creative & Copywriting
#5 - Google Ads
#6 - Facebook Marketing
#7 - Email Marketing
#8 - Digital Agency Management
#9 - Instagram Marketing
#10 - LinkedIn for Business
#11 - Video Marketing
#12 - Viber Marketing
#13 - Google Analytics
#14 - E-commerce Business
#15 - Amazon Business

Допълнителна информация

За да се включите в обучителната програма на DigitalPRO, трябва да изберете един от горепосочените 3 пакета най-късно до 17-ти Септември, когато е крайният срок за записване. Сумата на пакетите зависи от датите за ранно, нормално и късно записване.

Може да заплатите по 3 начина - цялата такса наведнъж, на 2 вноски или на изплащане с услугата за кредит на TBI Bank (валидно от 01.08 - само за нормално и късно записване).

Плащането може да се извърши чрез дебитна/кредитна карта или банков превод.

Единственото условие за избор на пакет DigitalPRO, който включва сертифициране от МОН, е участникът да има завършено средно образование.

Пакети Basic и Advanced са подходящи и за хора без диплома за средно образование.

При избор на заплащане на таксата на 2 равни вноски, то първата вноска трябва да бъде платена при официалната регистрация за програмата (в периода 06 Юли - 17 Септември), а втората вноска не по-късно от 29 Ноември 2019г.

При неплатена втора вноска, достъпът до обучителната платформа се прекратява и ще може да се активира отново само при доплащането на втората вноска.

Благодарение на нашия банков партньор TBI Bank, всеки желаещ да учи в DigitalPRO, има възможността да заплати таксата на 12 равни вноски с помощта на стоков кредит.

За стоков кредит от TBI Bank могат да кандидатстват физически лица, пълнолетни български граждани, или постоянно пребиваващи в България чуждестранни граждани, с регулярни доходи, на които си плащат осигуровките.


*ВАЖНО:
Сумата на вноските, обявени на сайта на DigitalPRO, са с включени лихви към банката. Това означава, че върху сумите, които виждате на сайта, няма допълнително начисляване на лихва при сключване на договора за кредит.


Как става регистрацията в DigitalPRO с кредит от TBI Bank?


1.
Потребителят трябва да се регистрира на сайта на DigitalPRO, избирайки желан пакет и начин на плащане "на кредит".


2. След успешна регистрация, потребителят получава email с последващи инструкции за кандидатстване за кредит от TBI Bank.


3. В email-а към потребителя има линк към форма за кандидатстване за кредит, която трябва да бъде попълнена с лични данни.


4. След изпращане на заявка за кредит, служител на TBI Bank ще се свърже с потребителя по телефон в рамките на работното време на Банката от 9:00 до 19:00 ч. и заедно ще допълнят необходимата информация за исканото финансиране (кредит).

5. След разглеждане на заявката от банката, в рамките на от 15 мин. до 2 часа, потребителят ще получи SMS съобщение със становище на банката относно кандидатурата му за кредит.

6. При одобрение, банката изпраща с куриер необходимите документи към потребителя, за да ги подпише и върне обратно към TBI Bank.

7. Когато куриерът дойде с необходимите документи, потребителят трябва да направи следното:

 • Да се идентифицира пред куриера с лична карта

 • Да предостави на куриера копие на личната си карта от двете страни + собственоръчно написан текст: „Вярно с оригинала!" + датата и личен подпис

 • Да подпише всички документи по кредита

8. След подписване на документите и получаването им в банката, TBI Bank ще се свържe с екипа на DigitalPRO и уведоми за статуса на кредита на потребителя.

9. След успешено одобрен кредит, DigitalPRO изпраща нов email към потребителя с данни за достъп до нашата обучителна платформа.

Още по-детайлна информация за стъпките и документите от TBI Bank, може да намерите на този линк:  http://pc.cd/sicitalK

Програмата DigitalPRO стартира с двудневна конференция, която ще се проведе на 21 и 22 Септември в Интер Експо Център, където над 20 маркетинг професионалисти ще споделят най-новите тенденции в дигиталния маркетинг чрез презентационни лекции и дискусионни панели.

Участието в конференцията е само и единствено за участници в DigitalPRO (без външни посетители). Целта на конференцията е както да открие подобаващо началото на програмата, така и да даде възможност на всички участници да се запознаят и поставят началото на нови приятелства и потенциални бъдещи партньорства.

Обучителната програма на DigitalPRO се сформира от общо 15 курса, като курсовете се разделят на 8 основни и 7 свободноизбираеми.

Основните курсове са:

 • 1. Marketing Strategy
 • 2. Web Design for Conversions
 • 3. SEO Marketing
 • 4. Creative Marketing & Copywriting
 • 5. Google Ads
 • 6. Facebook Ads
 • 7. Email Marketing
 • 8. Digital Agency Management


*Основните курсове се провеждат онлайн и на живо

Свободноизбираемите курсове са:

 • 9. Instagram Marketing
 • 10. Linkedin за Бизнес
 • 11. Video Marketing
 • 12. Viber Marketing
 • 13. Google Analytics
 • 14. E-commerce Business
 • 15. Amazon Business

*Свободноизбираемите курсове се провеждат само онлайн

Благодарение на обратната връзка на всички участници в DigitalPRO 1.0, нашият екип реши програмата на DigitalPRO 2.0 да бъде разделена на два етапа на обучение.

Първият етап (основните курсове) е фокусиран върху предаване на задължителните и основни знания, които трябва да знае всеки дигитален маркетолог. Именно затова програмата стартира с 8 основни курса, които покриват всички задължителни дисциплини, които са нужни за постигане на дългосрочни резултати в дигиталното пространство.

Вторият етап (свободноизбираемите курсове) е фокусиран върху предаване на допълнителни знания, които допълват основните умения на учащия. Свободноизбираемите курсове дават на учащия възможност да избере по собствено желание кои точно допълнителни дисциплини да изучава, за да постигне заложените от него цели.**Основните курсове**

1/ Основните курсове в DigitalPRO комбинират обучение онлайн от вкъщи и на живо в зала в сградата на Интер Експо Център, гр. София.

2/ Всеки основен курс се състои от Ниво #1 (за начинаещи) и Ниво #2 (за напреднали), като Ниво #1 се провежда изцяло онлайн под формата на видео лекции, а Ниво #2 под формата на целодневно обучение на живо в Интер Експо Център.

3/ Всички основни курсове се провеждат последователно по предварително обявена програма (календар) на сайта на DigitalPRO.

4/ Достъп до основните курсове имат пакети Basic, Advanced и DigitalPRO. (всички)

**Свободноизбираемите курсове**

1/ Свободноизбираемите курсове в DigitalPRO са онлайн курсове, които предоставят само онлайн обучение под формата на видео лекции.

2/ Всеки свободноизбираем курс отново има Ниво #1 (за начинаещи) и Ниво #2 (за напреднали), но и двете нива се провеждат изцяло онлайн под формата на видео лекции, които могат да се гледат от твоя дом, офис или удобно за теб място.

3/ Достъпът до всички свободноизбираеми онлайн курсове се отключва на предварително обявена дата в календара на програмата DigitalPRO след приключването на 8-те основни курса. За справка за конкретни дати, моля, виж секция Календар в менюто на сайта.

4/ Достъп до свободноизбираемите курсове имат само пакети Advanced и DigitalPRO (без Basic).

**Пакет Basic**

1/ Пакет Basic ВКЛЮЧВА достъп до всички 8 основни курса в програмата с всички техни нива (Ниво #1 и Ниво #2).

2/ Пакет Basic НЕ ВКЛЮЧВА достъп до 7-те свободноизбираеми онлайн курса в програмата.

3/ Пакет Basic НЕ ВКЛЮЧВА изпити и сертифициране за придобита професионална квалификация по 8-те основни курса в програмата.

4/ Пакет Basic дава възможност на участниците с този пакет да консумират обучителното съдържание от 8-те основни курса по тяхно усмотрение, без да се ангажират със следване на конкретна програма на обучение, правене на изпити, предаване на курсови работи или присъствие на живо в зала. Всичко е по тяхно желание.

**Пакет Advanced**

1/ Пакет Advanced ВКЛЮЧВА достъп до всички 8 основни курса в програмата с всички техни нива (Ниво #1 и Ниво #2).

2/ Пакет Advanced ВКЛЮЧВА достъп до 7-те свободноизбираеми онлайн курса в програмата с всички техни нива (Ниво #1 и Ниво #2).

3/ Пакет Advanced НЕ ВКЛЮЧВА изпити и сертифициране за придобита професионална квалификация по 8-те основни курса в програмата.

4/ Пакет Advanced дава възможност на участниците с този пакет да консумират обучителното съдържание от 8-те основни и 7-те свободноизбираеми курса по тяхно усмотрение, без да се ангажират със следване на конкретна програма на обучение, правене на изпити, предаване на курсови работи или присъствие на живо в зала. Всичко е по тяхно желание.

**Пакет DigitalPRO**

1/ Пакет DigitalPRO ВКЛЮЧВА достъп до всички 8 основни курса в програмата с всички техни нива (Ниво #1 и Ниво #2).

2/ Пакет DigitalPRO ВКЛЮЧВА достъп до всички 7 свободноизбираеми онлайн курса в програмата с всички техни нива (Ниво #1 и Ниво #2).

3/ Пакет DigitalPRO ВКЛЮЧВА изпити и сертифициране за придобита професионална квалификация по 8-те основни курса в програмата.

4/ Пакет DigitalPRO дава възможност на участниците с този пакет да консумират обучителното съдържание от 7-те свободноизбираеми курса по тяхно усмотрение, без да се ангажират със следване на конкретна програма на обучение, правене на изпити, предаване на курсови работи или присъствие на живо в зала. Всичко е по тяхно желание.

Ниво #1 от всички 8 основни курса представлява обучително съдържание за начинаещи, което се провежда само онлайн в новата платформа на DigitalPRO чрез предварително записани лекции (видео уроци) от лекторите под формата на презентации и how-to видеа, които показват стъпка по стъпка как се практикува теорията в курса.

Съдържанието на лекциите ще обхване теория, терминология, методология и практически похвати за начинаещи, както и примери и анализи от практиката.

Лекциите в Ниво #1 се отключват по предварително определена обучителна програма (календар) в дните Вторник и Четвъртък точно в 12:00ч на обяд, като ще могат да се гледат неопределен брой пъти, за да може всеки участник да разбере и приложи практически наученото от курса.

Всяка лекция от Ниво #1 ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Всички участници ще могат да задават своите въпроси към лектора в секция коментари, която ще се намира под всяко видео от курса.


Достъп до Ниво #1 имат всички участници в DigitalPRO без значение от пакета, който са закупили.

Ниво #2 от всички 8 основни курса представлява обучително съдържание за напреднали, което се провежда само на живо в Съботен ден под формата на целодневно лекционно обучение с лектора на курса в изцяло реновираната зала на Интер Експо Център.

Ниво #2 ще се записва с камера и впоследствие ще бъде качено като видео запис в платформата за последващо гледане от участниците, които имат достъп до него. Участници, които нямат възможност да присъстват на живо, ще могат да гледат записа от Ниво #2 в Понеделник (ден след реалното провеждане на обучението на живо).

В целодневното обучение в Ниво #2 ще се обхване теория, терминология, методология, похвати за напреднали с разглеждане на примери от практиката и преподаване на работещи стратегии, тествани от лектора в неговата практика. 

По време на обучението ще има презентации на гост лектори, а в края на обучението е планирана Q&A секция от 60 мин, в която лекторът ще отговаря на всички въпроси от Ниво #1 и Ниво #2.

Достъп до Ниво #2 ще имат всички участници в DigitalPRO без значение от пакета, който са закупили.

Към всеки курс в програмата на DigitalPRO (основен и свободноизбираем) ще се организира практически workshop с времетраене от 4 часа с цел практическо прилагане на теоретичните познания, придобити от курса.

Това практическо обучение се заплаща допълнително, като записванията за всички workshop-и в програмата стартират на 1-ви Октомври и са ограничени само за участници в DigitalPRO (без външни посетители).

Местата за всеки workshop са ограничени до 16 човека в група с цел максимална ефективност за изпълнение на практическите задачи в рамките на планираните 4 часа на група. Всеки участник в програмата може да избере да вземе участие в 1 или повече workshop-и, тъй като са свободноизбираеми.

Workshop-ите се провеждат в учебния център на DigitalPRO, чиято локация може да видите в секция “Локация”.

1/ Ниво #2 от всички 8 основни курса представлява обучително съдържание за напреднали, което се провежда само на живо в Съботен ден под формата на целодневно лекционно обучение с лектора на курса в изцяло реновираната зала на Интер Експо Център.

На целодневното обучение Ниво #2 лекторът представя теоретични и практически похвати за напреднали и отговаря на въпроси по материала от Ниво #1 и Ниво #2. Достъп до целодневното обучение на Ниво 2 в Интер Експо Център ще имат всички участници в програмата, закупили пакети Basic, Advanced и DigitalPRO.

2/ Всеки Workshop в програмата DigitalPRO представлява отделен продукт, който трябва да се заплати допълнително от цялостната програма/курс.

Всеки практически workshop е с времетраене от 4 часа с цел практическо прилагане на теоретичните познания, придобити от Ниво #1 и Ниво #2 на съответния курс.

На самия workshop в рамките на 4 часа лекторът работи лично с група от 16 души, на които се поставят практически задачи, които след това се обсъждат от лектора и участниците под формата на дискусия и се отговаря на личните въпроси и бизнес казусите на участниците.

Към всеки основен курс в програмата на DigitalPRO ще се организират уебинари на живо с лектора на курса, които ще се провеждат онлайн в скритата Facebook група на съответния курс.

Уебинарите ще бъдат с времетраене от 1 час, като първият от двата уебинара ще се проведе вечерта в деня преди началото на съответния курс, а вторият - ден преди официалната дата за изпита на съответния курс.

Първият уебинар ще бъде с цел представяне на курса и лектора, а вторият - с цел отговаряне на въпроси и дискусия по теми, които е възможно да са останали неразбрани или необсъдени по време на курса, като например директни въпроси по казуси на участниците.

Въпросите за втория уебинар ще бъдат събирани предварително чрез Google форма, както и задавани на живо в секцията за коментари под самия уебинар по време на неговото излъчване.

До 10-ти Септември 2019г. ще бъде отворено записването за цялата програма DigitalPRO 2.0, в която се включват всички 15 курса.

След началото на програмата (21-ви Септември)всички курсове ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят цена от 200лв за участие във всеки отделен курс. 


При индивидуалните курсове участникът не полага изпити и не прави курсови работи, което означава, че не подлежи на сертифициране от МОН.