Аз съм предприемач, мечтател и goal-getter | Историята на Зорница Господинова

Аз съм предприемач, мечтател и goal-getter | Историята на Зорница Господинова

“Участието ми в DigitalPRO ми помогна да спестя време, усилия и средства.”

Зорница Господинова

2020-06-12

 

Здравейте, казвам се Зорница Господинова, но всички ме наричат Zori G.

Аз съм предприемач, мечтател и goal-getter.

През годините съм имала различни типове бизнеси - цех за производство на хартиени изделия, ресторанти, клубове, консултантски услуги в сферата на бизнес планирането и личностното развитие.

В момента имам собствен бранд, специализиран в изработка и продажба на дамскo облекло с пазари в Северна Америка, Австралия и Европа.  

Най-новият ми проект е свързан с дигитални продукти, предназначени главно за американския пазар. Имам YouTube канал за мода, пътешествия и личностно развитие - Zori G.

Избрах да се запиша в програмата DigitalPRO, защото въпреки огромния ми опит, осъзнавам, че винаги има какво да науча и да подобря.

Също така, имах нужда и от други успешни професионалисти, от които да взема още добри практики и работещи стратегии.

Участието ми в DigitalPRO ми помогна да спестя време, усилия и средства. Научих се как да работя още по-добре, запознах се с хора, които ми помогнаха да осъществя идеологически, стратигечески и технологично плановете ми.

В програмата преподават бизнес практици, които ми помагат с частните ми бизнес казуси и въпроси, което за мен, наистина е най-ценното. 

Мога да заявя, че съм работохолик на 100% - има седмици и месеци, в които работя по 16-17 часа на ден, докато не приключа продажбена фуния, рекламна стратeгия или нещо друго, което съм подхванала.

Определено, обградена от толкова много работа и задължения, имах нужда точно от такова подробно и същевремнно с това фокусирано върху най-важните неща обучение.

От 10 години се занимавам с email marketing, business development & marketing strategy, като съм работила в Сингапур, Дубай и САЩ по мои и чужди проекти.

Определено имах много натрупан практически опит през годините - повечето от нещата ги знаех и ги прилагах, но имаше процеси, които се нуждаеха от оптимизация.

Прилагайки съветите на преподавателите, успях да оптимизирам много от компонентите на бизнеса и вече по ефективен и ефикасен начин да управлявам бизнес проектите си.

От всеки модул извлякох максимума и смятам, че от всеки преподавател може да се вземе и научи нещо ценно, дори чисто практически като трик и начин на работа.

Много са силни курсовете по Email Marketing, Facebook Marketing, Instagram Marketing, Video Marketing, Google Analytics, E-commerce, Amazon Business и SEO. 

Преди тази програма съм купувала много американски програми по маркетинг и оптимизация на онлайн магазини, които струваха хиляди долари, но така и не ми донесоха резултат.

В живота съм на принципа “Сега или Никога” - отложиш ли нещо, изпуснал си момента, а защо си сигурен, че въобще ще има утрешен ден?

Затова виждайки, че мой приятел се дипломира през 2019 г. в DigitalPRO, веднага се свързах с него, за да ми разкаже всичко. Щом научих, че Мирослав Запорожанов е лектор в програмата, се записах на момента. Искам да работя с Миро още от 2016-та година, затова използвах възможността.

Определено препоръчвам DigitalPRO на всеки начинаещ, средно напреднал и напреднал бизнесмен и маркетолог, за да свери часовника си с последните нововъведения и успешни бизнес практики, доказали се през времето. 

Пожелавам успех на всички настоящи и бъдещи колеги!

Призовавам ви да вярвате в себе си и да вземете от живота всичко онова, което желаете - ТУК и СЕГА.

对于大多数人来说,最可怕的不是目标订得太高无法触及,而是订得太低垂手可得。

The greatest danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that is it too low and we reach it. 

И любимият ми цитат - All our dreams can come true if we have the courage to pursue them- Walter Elias Disney.

Успех на всички и само напред и нагоре

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344