DigitalPRO е семейство и общност | Историята на Симеона Герджикова

DigitalPRO е семейство и общност | Историята на Симеона Герджикова

“Сега, почти година след началото на курса, мога да кажа, че това е най-пълноценното обучение, което съм имала и най-приятния и смислен опит, който съм придобивала."

Симеона Герджикова

2020-07-07

 

Здравейте, казвам се Симеона Герджикова.

Истината е, че ми е много трудно да се фокусирам върху едно единствено нещо, с което се занимавам. 

Инструктор по конна езда съм и намирам вдъхновение както от мелодичния конски тропот, вятъра в косите и обучението на малки и големи, до творчеството в няколко аспекта - фотография, художествено писане, блогване и дигитален маркетинг.

Работата ми често изисква да разбирам от повече от един канал на комуникация, както и да комбинирам различни креативни и аналитични маркетинг умения.

Избрах DigitalPRO, защото след 4 години обучение в Холандия по специалност, която не резонираше с интересите ми, исках да вложа време и усилия в обучение, което освен че ми е истински интересно, е и най-качественото на пазара, даващо пълноценен, практически опит и много добавена стойност.

Поне пет различни човека от обкръжението ми препоръчаха програмата на DigitalPRO, a всички материали, които прочетох предварително напълно съвпадаха с обратната връзка от познатите ми. 

Сега, почти година след началото на курса, мога да кажа, че това е най-пълноценното обучение, което съм имала и най-приятния и смислен опит, който съм придобивала.

Социалните контакти с хора със същите интереси, опита на лектори, които всъщност са предприемачи, динамичната дигитална и непрекъснато обновяваща се среда и трудът на изключително неуморния и старателен екип на DigitalPRO искрено ме спечелиха.

Във всички материали, както и в отношението, вниманието и подготовката на лекторите прозираше неподправен професионализъм, много изпипан, детайлен и интересен подход, сърце и дух, на хора, които истински обичат работата си и се развиват с пълна скорост.

Всички модули са различни и дават изключително ценна информация. Любими модули за мен бяха тези на Миро и Стенли - Marketing Strategy, Facebook Marketing, както и на Евгени - SEO и Митко - B2B LinkedIn Marketing.

За мен няма по-добър, пълноценен, всеобхватен и практически курс от този на DigitalPRO и освен поради безупречното качество, бих препоръчала програмата заради екипа, който стои зад всичко това.  

DigitalPRO е семейство и общност от борбени, находчиви и прозорливи хора със съзнания-извори, до които съм щастлива, че успях да се докосна и се радвам да бъда част.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344