Маркетингът и рекламата са сфери, в които лесно се влюбваш | Историята на Наталия Маркова

Маркетингът и рекламата са сфери, в които лесно се влюбваш | Историята на Наталия Маркова

“Свързвам програмата с много емоции, нови приятели, нови знания - истинско и силно преживяване"

Наталия Маркова

2020-06-15

 

Здравейте, казвам се Наталия Маркова.


Моето хоби е създаване на бижута от копринени пашкули, а работата ми беше свързана с реклама. Работих в сферата на рекламата повече от 10 години.

След това прекъснах и най-накрая се отдадох на една от най-големите ми страсти - Hand Мade аксесоари. Винаги съм била привлечена от това изкуство, но все не намирах свободно време.

След като се разделих с дългогодишната си работа, веднага се захванах с изработването на бижута и изпробвах различни техники и материали.

Работих с естествена кожа, коприна, сатен, вълна, а в момента създавам бижута от копринени пашкули и продължавам да търся нови предизвикателства.

Смея да твърдя, че съм човек, който не се примирява с еднообразието и непрекъснато търси развитие. Затова тръгнах пак да се уча, за да превърна хобито си в любима работа.

Когато видях рекламата за скорошното стартиране на програмата на DigitalPRO, бързо се включих, тъй като бях наясно, че ще са ми нужни допълнителни знания в сферата.

Още от първите лекции бях впечатлена и очарована от начина на преподаване, от всеотдайността на лекторите и от обема на информацята, която ни даваха.

Преминала съм през много обучителни курсове и мога да кажа, че толкова стойностни и продуктивни не се срещат никак често

Колкото повече учих, толкова повече осъзнавах, че независимо от опита, знаех само една мъничка част от огромния свят на дигиталната реклама.

Благодарение на DigitalPRO придобих много нови знания и умения.

Лекторите са страхотни специалисти, които грам не се притесняват да разкриват тайни от кухнята на бизнеса.

Свързвам програмата с много емоции, нови приятели, нови знания - истинско и силно преживяване! Запознах се с млади хора, търсещи своето място в живота, устремени към знанията и насочени към успеха!

Поздравявам всички, стоящи зад проекта DigitalPRO!

Още си спомням самото начало, когато разговарях с основателя на програмата Стилиян Запорожанов. Споделих му, че идвам, за да превърна своето хоби в бизнес. Бях категорична, че няма отново да се върна да работя в рекламната сфера.

А той ми отговори нещо от рода на:

„Мисля, че ще ти е много трудно с това решение. Просто защото като завършиш обучението, със сигурност ще промениш мнението си“.

Усмихнах се и замълчах...

По ирония на съдбата, още по време на обучението, получих много добро предложение за работа. Познайте в коя област? 

Какво да ви кажа...Маркетингът и рекламата са сфери, в които лесно се влюбваш и като че ли е почти невъзможно да си тръгнеш от тях. Или поне не за дълго. Така де, приех предложението за работа.

И до ден днешен, все още съм в рекламния бизнес. Както обичам да казвам: „в своите води“.

За щастие, чрез придобитите знания от DigitalPRO, успявам и с развитието на своето хоби, все още не е бизнес, но пък е любимо занимание. Не се наложи да избирам, вече бях подготвена да се справя и с двете.

Записах се и за второто издание на DigitalPRO. Не искам да изпускам нищо ново и важно, което ще бъде от полза за моето развитие. Знаем си, животът не стои на едно място...

Благодаря на DigitalPRО за страхотните промени в моя живот! За преподавателите, раздаващи се безрезервно, за новите приятели, за новите успехи!

Желая същото и на вас! До скоро!

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344