Мислиш си едно, учиш за второ, а правиш нещо коренно различно| Историята на Константин Кинчев

Мислиш си едно, учиш за второ, а правиш нещо коренно различно| Историята на Константин Кинчев

Всеки, занимаващ се с маркетинг знае, че това е изключително интересна, пленяваща и магнетична наука, която те притегля към себе си бързо и неусетно.

Константин Кинчев

2020-06-12

 

Здравейте, казвам се Константин Кинчев.

Работя в правния отдел на българска компания като юрисконсулт. В момента развивам 3 проекта - главно с помощта на наученото от курсовете на DigitalPRO. 

Може би се питате защо съм се впуснал в създаване на проекти в сфера, съвсем различна от тази, в която работя. Сигурно ви се струва странно, но честно да ви кажа, не е чак толкова.

Всеки, който се занимава с маркетинг знае, че това е изключително интересна, пленяваща и магнетична наука, която те притегля към себе си бързо и неусетно.

Освен това, докато си съвсем млад, тъкмо завършил училище, не си много наясно точно кое е твоето истинско призвание. Мислиш си едно, учиш за второ, а впослествие правиш нещо коренно различно от това, което си мислил и учил.

Странно, но факт. Може би много от вас успяват да се разпознаят в този сценарий.

И съвсем разбираемо…

Още с влизането в университет, всеки е съвсем наясно, че го очакват минимум 4-5 години учене и след това евентуална реализация. Казвам евентуална, защото едва в последната година от обучението започваш да изучаваш по-практични и значими неща, които да използваш впоследствие.

Така де, но тогава ти се струва почти невъзможно да започнеш директно работа, защото си неуверен в своите умения. Затова записваш отделни курсове, стажове и какво ли още не…

Кажи-речи 4 години учене и още една, че да си стъпиш на краката и да започнеш смело да ходиш по интервюта. Разбира се, не казвам, че при всички е така, но съм срещал много подобни истории, затова и си позволявам да споделя мнението си. Не съм тук, за да разубеждавам, когото и да било.

Наясно съм обаче колко много млади хора са объркани и се двоумят накъде да се запътят, след като завършат своето средно образование. Естествено, ако вярвате, че в университета ще намерите това, което търсите, то тогава никой не може да ви спре.

НО!

Ако желаете да се развивате в модерна, иновативна и доходоносна сфера, точно каквато е дигиталният маркетинг, то със сигурност има по-бърз и ефективен начин да осъществите своята цел. 

Най-ценното предимство на програмата DigitalPRO се крие в това, че е изцяло практически насочена. Съставена е така, че да предостави на своите студенти най-необходимото, от което имат нужда, за да стартират свой собствен проект, да започнат стаж или работа. 

Теоретичният материал е подкрепен с примери от практиката, които ти помагат да научиш как се случват нещата в реална работна среда.

В рамките на 10 месеца получаваш толкова ценни знания и умения, с които съвсем спокойно можеш да продължиш своята реализация в дигитална компания.

По-интересното е, че някои от участниците, включително и аз, създават свои проекти още по време на обучението. Сами можете да си направите равносметка колко много стойност получаваме.

Е, да си призная в началото не бях много сигурен какво точно ще получа. Доста дълго време проучвах къде да се обучавам, именно заради всички причини, които ви изброих малко по-нагоре в текста...

Честно казано се колебаех между програмите на DigitalPRO и Softuni. И тъй като знам, че може би някои от вас също ще се колебаят, тук ще ви споделя защо аз избрах DigitalPRO.
 

Няколко фактора надделяха над моето решение:

  1. Мой добър приятел е преминал през първото издание на програмата и горещо ми я препоръча.
  2. Бях гледал доста видеа и обучения на лекторите, преподаващи в курса. Определено бях много впечатлен от знанията и опита, които притежават.

  3. Исках да разбера повече за дигиталния маркетинг, възможността да го използвам, как да изградя проект/бизнес, буквално от нулата. Струваше ми се, че ще получа знания в тази насока, защото всички лектори са практикуващи професионалисти. Така че би трябвало да споделят знанията си от личен опит.

  4. И не на последно място – СВОБОДАТА, която предоставя програмата на своите студенти. Онлайн форматът на обучение създава голямо удобство и е огромно предимство пред останалите подобни обучения.

Щастлив съм от избора, който направих! DigitalPRO промени живота ми.

Научих много нови неща относно маркетинга и неговото приложение, как работят бизнесите по света, каква е тенденцията в рекламата, не само в България, а и в световен мащаб. Освен това, още докато се обучавах, започнах и своето развитие, което, както вече споменах, е от огромна важност за мен.

Останах изключително доволен от лекторите и обучителния материал. Лекциите са сформирани и сглобени така, че всеки да успее да усвои материята и да намери ползи спрямо това, което търси. От съвсем начинаещ до напреднал.

Всички лектори се бяха подготвили много добре за своите модули, като мога да отлича няколко любими курса – Facebook Marketing, Marketing Strategy, Email Marketing, SEO, Web Design и E-commerce.

Тeзи модули бяха основополагащи при изграждането на моите проекти.

Това, което научих ми помага изключително много и ми дава правилните насоки при създаването на проект буквално от 0-та.

Надявам се да съм ви бил полезен.

Ако и вие желаете да се реализирате бързо и сполучливо, не се колебайте! Запишете цялостната програма по дигитален маркетинг на DigitalPRO и се наслаждавайте на бъдещите си успехи!

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344