Моят ключ към успеха | Историята на Стела Каракерезова

Моят ключ към успеха | Историята на Стела Каракерезова

“Обичам работата си, защото е интересна, разнообразна, пълна с предизвикателства и удовлетворяващи резултати.”

Стела Каракерезова

2020-06-12

 

Здравейте, казвам се Стела Каракерезова.

Занимавам се с дигитален маркетинг от над 5 години. Последните 2 години се развивам в сферата на електронната търговия.

Обичам работата си, защото е интересна, разнообразна, пълна с предизвикателства и удовлетворяващи резултати. Харесва ми, че колкото и да е динамична, успявам да я съчетая със свободно време за това, което обичам.

Продължете да четете, за да разберете кой е моят ключ към успеха.

Въпреки, че заема голяма част от ежедневието ми, работата не е единствения ми приоритет. Моят свят е пъстра палитра от важни за мен хобита, семейни и социални ангажименти, които ми носят радост и щастливи моменти.

Навярно мнозина от вас знаят, че не е лесно да се съвместят кариера, множество задачи и семейство с деца. Изисква се дисциплина и упоритост, но разбира се, когато човек намери правилните ресурси, със сигурност има начин да успее…”

Днес ще ви споделя кой е моят безценен помощник в работния процес.

Преди пет години започнах да работя като Social Media Marketing специалист, но виждах как платформите се променят. Усещах нуждата да придобия нови знания и умения, за да се развивам в сферата на дигиталния маркетинг.

Колкото повече навлизах в тази област, толкова повече време се изискваше да вложа в работа и обучение. А както вече ви споменах, освен грижата за прекраснато ми семейство, ежедневието ми е изпълнено и с множество любими дейности.

Една от тях е страстта ми към латино танците. Освен активен социален танцьор, участвах и в организацията на едни от най-големите салса фестивали и събития в страната, което също изисква време и отдаденост.

Освен това обичам да спортувам, да чета книги, да бродя из горите и да покорявам планински върхове, да се любувам на красивите ни природни гледки, езера и водопади.

И така, накратко, трябваше да бъда супер майка, добър танцьор и помощник организатор, запален планинар и разбира се, да се развивам професионално като маркетолог.

Определено имах нужда от помощник.

Дигиталният маркетинг е в постоянен прогрес, затова се налага често да търся различни източници на информация относно промените и новостите на платформите. Трябваше ми място, където всичко е събрано на едно и по възможност, изпитано в практиката от специалисти в индустрията.

Още когато за първи път чух за цялостната програма на DigitalPRO, веднага разбрах, че точно това обучение чаках толкова време. Завършила съм икономика, но така и не намерих интересна магистратура, която да запиша, докато не открих това обучение.

Привлякоха ме специализираните и задълбочени курсове по Facebook & Instagram Marketing, SEO, Email Marketing, Google Ads & Analytics, Design & Copywriting, Video, Amazon, Strategy & Management.

Доверих се на лекторския колектив от доказали се експерти в бизнеса, натрупали опита и знанията си с дълги години успешна практика по света и у нас. Чувствах се мотивирана и уверена, защото като част от програмата, успях да надградя значително своите знания и умения.

Допълнителен стимул да се запиша, бяха новата колегиална среда от маркетолози като мен, както и дипломата за завършено обучение накрая. Създадох нови приятелства, учих с голям ентусиазъм и вяра, че допринасям не само за своя личен успех, но и за по-доброто бъдеще на онлайн бизнеса като цяло.

DigitalPRO промени живота ми осезаемо, като съвместно с работата ми, ме утвърди като маркетинг специалист в няколко направления: изграждане на онлайн магазини, РРС Facebook ads, SEO & Email Marketing.

Вече работя с лекота и вдъхновение да помагам на редица електронни магазини да се реализират в дигиталното пространство. Винаги влагам внимание към детайла, хъс и всеотдайност, за да постигна поставените маркетинг цели. Доволна съм от успехите в ежедневната ми работа и се стремя да ставам все по-добра, докато продължавам да се уча.

Затова записах и второто издание на DigitalPRO, обогатено с още модули и новости в платформите. Удобно ми е да гледам лекциите винаги и навсякъде, когато мога - дори през мобилен телефон, докато правя нещо рутинно.

Така не спирам да се развивам, без да се лутам из различни източници, за да търся актуална информация. Не е и нужно, защото мога да я получа на клик разстояние, при това “смляна” от лектори-практици.

Какво по-хубаво от това?

Потвърждавам, че лекторите са достоен пример за житейски и професионални постижения. Винаги се стараят да поднесат на достъпен език максимум познания по своя модул, добавяйки казуси от живия живот. Определено поднесеният материал и методиката на преподаване са на световно ниво.

Горещо препоръчвам програмата на всички с интерес към управление на онлайн бизнес, както и за хора, които припознават дигиталния маркетинг като своя професия.

Ще почерпите реални знания и опит от извора, ще се запознаете с нови хора и ще предизвикате себе си извън комфортната си зона, за да покорите нови върхове и да откриете по-широки хоризонти.

Осмелете се да се запишете и няма да съжалявате!

До скоро!

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344