На 23 г. съм и вече имам собствен бизнес | Историята на Стефани Събчева

На 23 г. съм и вече имам собствен бизнес | Историята на Стефани Събчева

Трябваше ми практическо обучение, което да ми даде възможност да приложа новите си знания на момента и да проследя резултатите си!

Стефани Събчева

2020-06-01

 

Здравейте, казвам се Стефани Събчева.

Аз съм фитнес треньор, консултант по хранене и инфлуенсър.

Развивам и собствен бранд за хранителни добавки и спортни дрехи.

Това, което ще ви споделя днес, искрено се надявам да ви послужи за мотивация и вдъхновение.

Вярвам, че всеки човек може да постигне огромни успехи, стига да има ясна цел, дисциплина и силно желание за развитие.

Стоя твърдо зад думите си, просто защото видях всичко това на яве в моя живот. Въпреки че все още съм на 23 г., вече имам собствен бизнес и развивам личен бранд, без дори ден, прекаран в университет.

Не че имам нещо против университетите, не ме разбирайте погрешно. Просто вече бях започнала да се развивам самостоятелно, но имах нужда от допълнително обучение, за да продължа с развитието си.

Но истината е, че нямах време, а и търпение за ненужни неща, точно такива, каквито изучаваха години наред повечето от моите приятели...

Трябваше ми практическо обучение, което да ми даде възможност да приложа новите си знания на момента и да проследя резултатите си! Ето това е причината да избера програмата по дигитален маркетинг DigitalPRO.

Благодарение на структурирания, подробен и изпълнен с практически примери материал, успях да развия бизнеса си още повече, в рамките на няколко месеца.

Очакванията ми бяха оправдани, дори получих много повече, отколкото предполагах. Всеки лектор даваше най-доброто от себе си и ни предаваше знания от собствения си опит.

Смятам, че това е едно от най-важните неща, защото лекторите наистина прилагат това, което преподават в своите собствени бизнеси или работни места.

Всъщност, по време на програмата се запознах и с много други млади хора, които проявиха смелост и започнаха свои собствени проекти, докато се обучаваха в DigitalPRO.

Това съвсем не ме учуди, именно защото лекторите ни показваха стъпка по стъпка как се създава и развива бизнес в дигиталната среда.

И най-важното - не само на теория. А това със сигурност предразполага човек да стартира свой собствен проект. Защото, нека бъдем честни!

Дори да изчетете стотици томове за това как се създава бизнес план, не сте ли видели как се случват нещата в реалността, едва ли ще имате смелостта да преплувате морето от препядствия, които стоят зад създаването на собствен бизнес.

Но когато черпите опит от хора, които вече са преминали през всичко това, нещата са съвсем различни.

Разбира се, аз не спирам да се развивам и осъзнавам колко динамична е сферата на дигиталния маркетинг. Затова, без да се замисля, се записах и за второто издание на DigitalPRO.

Благодарение на натрупаните знания успях да увелича оборота на бизнеса си, да развия личния си бранд и да подобря сайта си. Искам да продължавам в същия дух и да съм в крак с новите тенденции в сферата.

Така че, присъединяването ми към DigitalPRO 3.0, вече е сред моите планове.

Ако и вие желаете да получите структурирано и практическо обучение, чрез което да стартирате нова кариера или да създадете свой собствен бизнес, горещо ви препоръчвам да се включите към третото издание на DigitalPRO.

Ще се радвам да се запознаем! :)

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344