Не ти ли е късно за нови неща? | Историята на Светлана Миркова

Не ти ли е късно за нови неща? | Историята на Светлана Миркова

“Истината е, че съм пленена от тази сфера и действително се замислям за ново професионално поприще…”

Светлана Миркова

2020-06-12

 

Здравейте, казвам се Светлана Миркова.

Работя във верига заведения “Green Deli Café” като Кетъринг Мениджър.

Стремя се непрекъснато да научавам нещо ново и да вървя напред. Това ми позволява дори и на моята възраст, да се чувствам млада, силна и енергична.

И не на последно място - новите знания водят до нови приятели, разширяват бизнес контактите и подпомагат идеите да преминат в действия.

През последните години виждаме, че дигиталният маркетинг “връхлетя и обсеби’’ много сфери на нашия живот.

От доста време в главата ми се появяват идеи за допълнителен собствен бизнес. Искаше ми се да правя нещо комбинирано – и офлайн, и онлайн.

Имам доста голям опит в областта на продажбите и управлението на екипи. Осъзнавах обаче, че нямам опит в сферата на дигиталния маркетинг, а смятам, че е ключ към успеха, където и да се насоча.

Започнах да проучвам къде мога да получа адекватно обучение. Разбира се, имах множество изисквания.

Като например преподавателите да не са просто “сухари“ и да ми преподават единствено скучна теория. Търсех хора, които имат бизнеси и това, на което ще ме учат, да е тяхно ежедневие.

Другото, което ме интересуваше, е да мога да гледам лекциите, когато и колкото пъти пожелая. Тъй като работата ми изисква огромна отговорност и е изпълнена с много напрежение, не исках обучението да пречи на задълженията ми и да ме натоварва допълнително.

Същевременно с това исках да имам възможност и да се запозная с хора от тези среди, за да обсъждаме различни бизнес казуси и по този начин взаимно да си помагаме. Пък и обичам да общувам. Комуникацията винаги е заемала важно място в работата ми.

Имах нужда и от контакт със самите лектори. Това, че можехме да се съветваме с тях и да ги помолим за помощ, когато ни е необходимо, за мен беше безценно.

Имах и изисквания програмата да е изключително подробна. Исках да отговаря на нуждите ми, докато съм начинаеща, но и да се развивам с течение на времето, като получавам и информация за напреднали.

С една дума, исках толкова много, че ми се струваше малко вероятно да намеря място, което да отговаря на всички мои желания…

Ако трябва да съм честна, отне ми няколко месеца, докато взема окончателно решение.

Първо поразпитах доста приятели и колеги. След това дъъълго време се рових в нета, за да получа максимално много информация.

В крайна сметка в проучването победи DigitalPRO, защото отговори на изискванията ми.

Трябваше да проверя дали и реално ще е така. Затова взех решение да опитам и това мое решение постави началото на пътешествието ми в света на дигиталния бизнес.

DigitalPRO ми даде много. Установих, че в рамките на няколко месеца придобих толкова много знания...

Всъщност много повече, отколкото получих по време на редовното ми обучение в Софийския Университет за цели 5 години!!!

Направо не мога да повярвам! В този курс още повече се научих първо да СЛУШАМ, след това да ГОВОРЯ. Както можете да забележите от снимката, слушалките ми са плътно до мен. :)

Относно успехите, те тепърва предстоят. С партньора ми подготвяме собствен проект - създаване на агенция за организиране на събития на едно меко казано приказно място (очаквайте включване). Вече сме почти готови за стартиране!.

Изключително съм благодарна, а и вече абсолютно убедена, че DigitalPRO е най-пълната, професионално изградена обучителна програма по дигителен маркетинг в България!

Стъпка по стъпка влизах в тая тъмна гора, в която нищо не виждах. Започнах да си проправям пътечка, защото до мен вече имаше хора, които да ми помогнат и да ме водят.

Лека-полека дърветата започнаха да оредяват, слънцето се показа, а пътечката се превърна в хубав, широк и светъл път.

Но това нямаше как да стане без лекторите, колегите ми от курса, както и нашите любими момичета Моника и Симона. (дамите, които ни съдействаха по време на обучението)

Най-много ми допадна това, че всички преподаватели са хора с успешни бизнеси, които се сблъскват всеки ден с най-различни казуси. Всеки от тях е на разположение да те посъветва, окуражи, съдейства и помогне. Страхувам се да не пропусна някое име, но не мога да се сдържа...

Миро, благодаря ти за ценните съвети!
 
Стенли, много подробно и детайлно обсъдихме всички, вълнуващи ме въпроси! Благодаря ти!
 
Марто, на теб пък благодаря, че затвърди желанието ми да се занимавам професионално с дигитален маркетинг, независимо от годините ми!
 
Истината е, че съм пленена от тази сфера и действително се замислям за ново професионално поприще, независимо от личните ми планове за собствен бизнес.

Направо не знам какво направихте с мен, всички вие от DigitalPRO! 

С вълнение разказвам на всички с какво съм се захванала. Някои ме гледат с недоумение: “Не ти ли е късно за нови неща?”. Други ми се възхищават на смелостта да започна нещо съвсем ново на този етап от живота си.

А аз мога да ви кажа само едно:

Продължавайте! Има смисъл в това, което правите! Продължавайте да променяте живота на хората! Продължавайте да им давате хиляди начини да вървят напред!

Това е достатъчно, за да си осигурите, не само моята подкрепа, но и на всички като мен, които искаме развитие, а вие помагате да постигнем мечтите си. 

А вие, които четете тези редове! Не се бавете! Станете част от DigitalPRO! 

Най-вероятно, наесен, по време на откриването, лично ще се запознаем!

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344