Oт 3 години имам собствен online магазин | Историята на Васил Пейковски

Oт 3 години имам собствен online магазин | Историята на Васил Пейковски

“Благодарение на DigitalPRO, отдавна вече не завися от никой друг, освен от себе си”

Васил Пейковски

2020-06-12

 

Здравейте, казвам се Васил Пейковски

Oт 3 години имам собствен online магазин за дизайнерски дамски обувки.

Бих искал да ви споделя как DigitalPRO ми помогна да развия бизнеса си още повече, като научих много нови и полезни неща

Първият ми досег с програмата беше по време на тяхна конференция. Бях изключително впечатлен от организацията и темите, които се разискваха.

Задължително трябва да отбележа, че имаха страхотен лекторски състав, което ме наведе на мисълта, че обучението ще е на професионално ниво, така че не ми беше толкова трудно да взема решение и да се включа в програмата.

Изобщо не съжалявам, защото се оказах напълно прав. След започването на курса се убедих, че не само конференцията беше безупречна, но и всеки модул, през който преминавахме.

С лекторите дискутирахме всевъзможни неща: маркетинг подходи, тенденции, стратегии, тактики и какво ли още не.

Най-хубавото е, че всеки има възможност директно да приложи придобитите знания върху своя бизнес. Моят любим модул беше Facebook, тъй като продавам основно чрез този маркетинг канал и всяко нещо, което научавах, беше изключително полезно за мен.

Истината е, че DigitalPRO определено ми помогна много, защото се появи в най-правилния момент.

Беше ми омръзнало от многобройните дигитални агенции, които само взимаха парите ми, размотаваха ме и не ми носеха почти никакви резултати. Бях решил, че ще взема нещата в свои ръце и ще се науча как да управлявам всичко сам.

Е, днес това вече е факт. Благодарение на DigitalPRO, отдавна вече не завися от никой друг, освен от себе си. А повярвайте ми, колкото труд и усилия да ми изисква това, смея да твърдя, че си заслужава напълно.

Препоръчвам програмата с две ръце на всеки, който желае да създаде собствен бизнес или значително да развие вече съществуващ такъв.

Това е точното място! Пожелавам ви само успехи!

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344