Реших, че е време да се доверя на интуицията си | Историята на Петя Харлова

Реших, че е време да се доверя на интуицията си | Историята на Петя Харлова

“Трябваше ми практически насочено обучение от А до Я, което да ми помогне да си намеря стаж и работа”

Петя Харлова

2020-06-23

 

Здравейте, казвам се Петя Харлова.

Работих в сферата на продажбите 5 години, а през последните 3 – развивам собствен салон за масажи.

Това, което искам да споделя е най-вече за всички млади и лутащи се хора, които желаят да намерят своето призвание, и то възможно най-бързо.

Интересът към маркетинга и рекламата се зароди у мен от ранна детска възраст. Бях на около десет години, когато намерих много стар вестник, в който беше оградена с червен химикал, реклама на боя за коса и купон за отстъпка.

Спомням си, че започнах да разлиствам всяка една страница от вестника в търсене на още подобни реклами и купони. Просто бях пленена от оградените полета с цветни изображения, заглавия и текстове, които те изпълват с огромно желание да притежаваш дадения продукт, и то на всяка цена!

В този момент открих любовта към рекламата.

Исках да придобия умения за създаване на креативни рекламни концепции, които заинтригуват потребителя и създават у него неистово желание за покупка. Точно както аз исках да си купя само и единствено този вид боя за коса, която видях във вестника.

След като завърших училище, решена да следвам мечтата си, започнах да проучвам университетите и разговарях с познати, които вече следват тази специалност, но след всеки разговор, оставах все по-разочарована. И как да не съм, като почти всеки отговор съдържаше в себе си нещо като:

 

„Като цяло самото обучение е повече суха теория без практика.“

„Учиш четири години, като в първите три изучаваш общи неща и чак в последната година започваш да учиш любимия маркетинг…“

 

Е, истината е, че нямах никакво време за всичко това!

Трябваше ми практически насочено обучение от А до Я, което да ми помогне да си намеря стаж и работа, без да се налага да чакам четири години и да уча неща, повечето от които ще ми бъдат напълно безполезни в бъдеще.

За съжаление дълго време не успях да открия подобен тип обучение.Следователно имах два избора:

1. Да се откажа от мечтата си и да се примиря с обстоятелствата.

2. Да се въоръжа с търпение, да се заобиколя с книги и просто да изчакам правилното за мен място.

Повярвайте ми, изключително благодарна съм, че избрах т.2

Година и половина след това, случайно срещнах моя приятелка, която не бях виждала от много време. Когато я попитах с какво се занимава сега, тя ми сподели, че наскоро е започнала работа в дигитална агенция, няколко месеца след като е завършила едногодишното обучение по дигитален маркетинг на DigitalPRO.

Изпълних се с вълнение и нетърпение… Определено имаше светлина в тунела. Разбира се, трябваше добре да проуча нещата преди да взема каквото и да било решение.

Прибрах се у дома и подробно изчетох цялата всевъзможна информация за курсовете, организаторите и лекторите, стоящи зад програмата DigitalPRO.

Изглеждаше ми много по-различно от всичко това, което моите приятели разказваха относно обучението в университетите.

Програмата предлагаше 15 обучителни курса, изцяло профилирани в сферата на дигиталния маркетинг, което със сигурност ме устройваше, защото, както вече ви споменах, не исках да си губя времето с изучаване на излишни дисциплини.

Бях впечатлена и от това, че всеки лектор се е доказал в своята област и активно практикува професията си, което ме наведе на мисълта, че ще получа релевантни и актуални знания, директно от техния личен опит.

След като прочетох успешните истории и положителни отзиви на участниците от първото издание на програмата, реших, че е време да се доверя на интуицията си и да се втурна в това начинание.

Какво толкова можеше да се случи? Или да сбъдна мечтата си, или да се разочаровам за пореден път.Е, за щастие, този мой избор ми донесе единствено позитиви.

Лекторите оправдаха очакванията ми, та дори ги надскочиха. Освен че поднесоха обучителния материал разбирателно и търпеливо, също така и щедро споделяха безброй примери и съвети от своя бизнес или работно място, които бяха повече от безценни.

Всеки следващ курс надграждаше предишния и с придобитите знания в края на програмата, вече бях уверена, че мога да продължа със своето професионално развитие в сферата на дигиталния маркетинг.

Благодарение на DigitalPRO дори започнах стаж още по време на обучението. Всичко се случи толкова бързо, а аз съм повече от щастлива, че сбъднах мечтата си, когато станах част от това общество.

Ако желаете да получите професионално обучение по Дигитален Маркетинг, чрез което бързо ще се запътите към върха на вашета професионална реализация, то DigitalPRO е най-точното място за вас! Препоръчвам от сърце!

 

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344