Искам да съм Digital, искам да съм PRO! Историята на Цонка Павлова

Искам да съм Digital, искам да съм PRO! Историята на Цонка Павлова

"Мирослав, Стилиян, Пламен, Евгени, Александър и Сашето (крадецa на ябълки), благодаря ви за сценария, режисурата, creative-a и performance-a!"

Цонка Павлова

2022-07-20

 

Здравейте, казвам се Цонка Павлова.

Аз съм от ония, щастливите хора, на които непрекъснато им се случват интересни истории. Къде хубави, къде не чак толкова, но пък за сметка на това никога скучни.

Има истории, които просто си те избират за главен герой, а има и такива, които сам си ги предизвикваш. Ей така ти хрумват в главата, написваш сценария, режисираш го и се впускаш в играта.

Някак си винаги съм си падала по вторите просто защото обичам да контролирам нещата, аз да съм авторът, да съм вечно във филма, inside в историята.

Винаги така си ги пиша сценариите, че да са максимално трудни да се играят. Колкото по-трудни, толкова по-добре. Мазохистично да ми е хубаво.


Както се подразбира, имам силен афинитет и към оксимороните, ама това вече е една друга история.


Предизвиквам се, играя усилено, влагам целия си артистизъм и когато ми се получат (а то обикновено се случва), мислено се награждавам с поредния “Оскар”.

В момента играя в следващата, разбира се, предизвикана, ама доста различна и респективно супер яка история. Оказва се любимата ми от много време насам. Историята ми с DigitalPRO.

Да, доста нетрадициона е тази история.

Може би трябва да кажа, че всичко започна със страстта ми към дигиталния маркетинг. Много, ама много исках да участвам в едно такова digital story. Тръгнах (естествено) сама да си пиша сценария.


Избрах си заглавие - “Digital PRO” аписах го в Гугъл, ей така, да си помогна с думи, ключови думи, всякакви думи… Те пък взеха, че ме поканиха в екипа си и така си останах единствено със заглавието, не ме допуснаха до сценария

Професионалисти са, държат сами да си създават нещата, те да те режисират, те да те коригират, да те оценяват, но противно на очакванията, на мен това ми хареса.

Трябва да призная, че преди “Digital PRO”, написах едно друго заглавие в Гугъл, ама от тази академия нещо не ме одобриха. Старичка съм била за актьорския им състав, нямало да се впиша в сценария им и да се справя с играта.

За пръв път съм щастлива от факта, че някой за нещо не ме е разбрал и избрал.

Мирослав, Стилиян, Пламен, Евгени, Александър и Сашето (крадецa на ябълки), благодаря ви за сценария, режисурата, creative-a и performance-a! Никак не ми се иска този филм да свършва и да се разделим след последния дубъл.


Мисля си, дали поне едно място за статист, осветител, асистент-режисьор или каквото и да е там, няма да се намери при вас? Защото много го искам!

Искам да съм Digital, искам да съм PRO! Forever!


Искам и още един Оскар в колекцията си! Този от вашата академия!

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344