Стани Експерт по Дигитален Маркетинг с пакет от 15 курса за 900лв (вместо 3000лв)

Научи как успешно да започнеш собствен онлайн бизнес или кариера като маркетинг специалист в агенция/фирма с помощта на едни от топ лекторите практици в индустрията!

Начало21.09.2019
Край27.06.2020
(4.9)

Цели на курса

- Ще придобиеш теоретични и практически знания в сферата на дигиталния маркетинг

- Ще научиш методите, тактиките и стратегиите на топ лектори практици от реалния бизнес

- Ще стартираш успешно кариера като маркетинг специалист в агенция/фирма или ще създадеш свой онлайн бизнес в сферата на електронната търговия или маркетинг услугите

Информация за курса

10 месечна професионална бизнес програма по дигитален маркетинг

DigitalPRO е учебен център за професионално обучение по дигитален маркетинг, лицензиран от МОН и фокусиран върху обучаването на бъдещите маркетинг професионалисти на България.

Програмата DigitalPRO събира в себе си най-важните 15 маркетинг дисциплини, в които за период от 10 месеца чрез обучения на живо и онлайн едни от най-добрите лектори практици в индустрията ще споделят своите знания и умения за успех в дигиталния бизнес.

Обучителна програма за начинаещи и напреднали

Всеки курс в програмата е разделен на нива с цел по-лесно усвояване на преподаваната материя.

Ниво #1 - за начинаещи, което се провежда изцяло онлайн в учебната платформа на DigitalPRO под формата на видео уроци

Ниво #2 - за напреднали, което се провежда чрез целодневно обучение в Интер Експо Център. (ще бъде предоставен пълен видео запис на целодневното обучение)

15 маркетинг курса от лектори практици с богат опит в бизнеса

Обучителната програма на DigitalPRO се сформира от общо 15 курса:

1. Marketing Strategy
2. Web Design for Marketing
3. SEO Marketing
4. Creative Marketing & Copywriting
5. Google Ads
6. Facebook Ads
7. Email Marketing
8. Digital Agency Management
9. Instagram Marketing
10. Linkedin for Business
11. Video Marketing
12. Viber Marketing
13. Google Analytics
14. E-commerce Business
15. Amazon Business

Дистанционно обучение с видео уроци и лекции на живо

Форматът на програмата предоставя възможност за дистанционно обучение от вкъщи или офиса и гледане на уроците неограничен брой пъти в удобно за участника време в рамките на обучението. Всяко обучение на живо ще бъде записано и качено в учебната зона с цел последващо гледане.

Практически обучения (workshops) в групи до 16 души

Към всеки от 15-те курса в програмата се организира практическо обучение (workshop) с група до 16 души, което цели да събере в тесен кръг участници и лектор, които заедно да работят по практически задачи и прилагат наученото в курса. Всеки workshop се заплаща допълнително.

Учебни материали, ръководства и презентации

Към всеки курс в програмата ще бъдат предоставени учебни материали, ръководства, презентации и допълнителни статии за по-ефективна самостоятелна подготовка.

Удостоверение за професионална квалификация от МОН

Всички участници, които успешно положат своите изпити и курсови проекти, ще получат държавно признат документ - удостоверение от МОН за придобита професионална квалификация в сферата на маркетинга.

Оценяване чрез изпити и курсови работи

Всеки основен курс в програмата ще подлежи на оценяване чрез теоретичен тест и практическа задача - курсова работа. Всяка курсова работа ще цели проверка на практическите знания на участника, като лекторите ще дадат лична обратна връзка и съвети на всеки участик как да подобри своя проект.

VIP покана за DigitalPRO Конференция

Всеки участник, който се запише, ще получи VIP покана за участие на живо на двудневната маркетинг конференция на DigitalPRO (на стойност 145лв), която ще се проведе на 21/22.09 с над 20 лектора специалисти, които ще споделят своя личен опит в дигиталния маркетинг и бизнес.

Подсигурени храна и напитки на всяко обучение

За всички участници в програмата са подсигурени храна и напитки, които ще бъдат на разположение на всяко от обученията на живо и предоставени от нашите продуктови партньори.

Общество от маркетинг специалисти, които си помагат

Всеки участник в програмата ще има достъп до специализирани Facebook групи, в които други маркетинг специалисти и миналогодишни участници в DigitalPRO си помагат със съвети и споделят знания от своята практика

МИРОСЛАВ ЗАПОРОЖАНОВ - Marketing Strategy

Мирослав Запорожанов е бизнес стратег, предприемач и консултант със 7 години опит в стартирането, управлението и разрастването на компании, които използват интернет като основен канал за продажба и промотиране на своите стоки и услуги. За това време той е участвал в създаването на няколко проекта - Zapomedia.com (дигитална маркетинг компания), Oba.bg (платформа за онлайн обучения за маркетинг & бизнес). В момента разработва активно собствени Blockchain и Ecommerce проекти.

През всички тези години е работил по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиватора Юли Тонкин и други малки и големи бизнеси. До 2013 г. Мирослав е бил бизнес консултант на някои от най-големите енергийни компании в света като OMV и E.ON, а преди това е бил брокер на капиталовите пазари, където структурирал и търгувал деривати. Заедно с брат си Стилиян, Мирослав е главен инициатор и маркетинг стратег на програмата Digital Pro.

ПЛАМЕН БЪРЗЕВ - Web Design

Пламен Бързев е Chief Marketing Officer на Design Connected - компания, която е световен лидер в създаването на дигитални 3D модели на дизайнерски мебели.

Занимава се с дигитален маркетинг от 8 години и е заемал разнообразни позиции, фокусирани върху SEO, PPC, copywriting и CRO, преди да се установи на място, където да комбинира всички тези умения. Работил е с клиенти от цял свят, но най-вече от САЩ, Великобритания и България.

Една от големите му страсти са обученията. Провел е множество вътрешнофирмени курсове на различни маркетинг теми. Бил е лектор на организираните от SEOM конференции и редица други събития.

ЕВГЕНИ ЙОРДАНОВ - SEO Marketing

Маг. инж. Евгени Йорданов - специалист по социални мрежи и търсачки/предприемач. Евгени е начело на Search & Social екипа в дигиталната агенция Adamanta Digital, с дългогодишен опит в сферата на дигиталния маркетинг и автоматизация. Един от дигиталните предприемачи на България и основен лектор на различни по големина събития с дигитална насоченост.

Той е сертифициран специалист по маркетинг на съдържанието от американския Northwestern University, както и от редица други институции. Текущ докторант по Компютърни системи и технологии и завършил инженерна магистратура по Бизнес информатика, както и инженерна бакалавърска степен по Телекомуникации. Той е преподавал в Телерик Академия, както и в някои от топ университетите в България.

Евгени е един от основните двигатели, които спомагат развитието и обгрижването на млади предприемачи на Балканите със своята работа и покрай различните стартъп събития и акселератори.

Някои от неговите собствени проекти са добре познати ресурси за българската онлайн IT и маркетинг общност, като:

Маркетинг и Уебмастърство (най-голямата професионална Facebook & G+ група)
SocialEvo.net (онлайн медия)
SEOptimizacia (SEO и маркетинг блог)
ey!Box TV (влогинг канал за предприемачество и развитие в дигиталната среда)

АЛЕКСАНДЪР СЛАВОВ - Creative & Copywriting

Александър Славов е експерт в областта на рекламата и комуникацията, специализиран в Creative & Content маркетинга. За своя над 9-годишен опит в тази сфера той е заемал позициите на Copywriter и творчески директор, а в момента един от Творческите директори в All Channels Communication – най-голямата независима комуникационна агенция в България.

Биографията му включва редица проекти, спечелили награди от Effie, ФАРА, WebIt, Българската асоциация на рекламодателите, БАПРА и други, а перлата в портфолиото му е онлайн (и не само) комуникацията на Крадецът на ябълки. Сред клиентите, за които е разработвал стратегически и комуникационни решения, са Райфайзенбанк, Kaufland, Stolichno, Starobrno, Оргахим, The Mall, WWF, eSky, Jameson и други.Преди да започне да се занимава с реклама и маркетинг Александър стартира кариерата си като PR, а след това се развива като редактор и главен редактор в няколко автомобилни онлайн издания. Рекламата и дигиталната комуникация обаче го завладяват, а доказателство за постиженията му е и поканата за участие в първата Facebook конференция в България.

ИВЕЛИНА АНСАРОВА - Google Ads

Ивелина Ансарова работи в сферата на дигиталния маркетинг и управлява дигитална агенция Accella Digital. През 2012 г. е отличена като Google сертифициран тренер и до днес обучава специалисти и бизнес собственици как да използват ефективно рекламни инструменти за дигитален маркетинг, как да анализират своите резултати и да взимат решения за бъдещи действия на база на тях.

През последните 6 години Ивелина участва като лектор на локални и европейски събития за дигитален маркетинг, както и води сертификационна програма за Google AdWords и Google Analytics в университети и студентски организации.

Нейната специализация е успешни performance стратегии за онлайн магазини, като работи по PPC кампаниите на едни от водещите български e-commerce проекти и техните международни дигитални комуникации.

СТИЛИЯН ЗАПОРОЖАНОВ - Facebook Ads

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook специалист с близо 7 години практически опит. За това време той е участвал в създаването на няколко проекта - Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция), Oba.bg (платформа за онлайн обучения за маркетинг & бизнес) и вече бивш партньор в Zdravei.org (медия и онлайн магазин за здравословно хранене). В момента със своя екип активно разработват свои собствени Ecommerce и Blockchain проекти.

През всички тези години е работил по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиватора Юли Тонкин и големи брандове като Teodor, Vikiwat, Ofertomed и др. В последните 3 години над 2,000 души са преминали през неговите платени онлайн курсове и живи обучения по Facebook маркетинг, както и е консултирал над 150 собственици на бизнес и маркетинг специалисти за това как да използват успешно Facebook за своя бизнес. Други компании, които са се доверили на неговия опит чрез обучения и консултации, са: Pfizer, Forbes Bulgaria, SoftUni, Банка ДСК, Grazia, EO Dent, Runners и др.

Стилиян е организатор на първата Facebook конференция в България - F5, създател на първия и най-продаван онлайн курс за Facebook Маркетинг в България, както и главен инициатор за създаването на програмата Digital Pro.

МАРТИН ПОПОВ - Agency Management

Мартин Попов е управител на дигиталната агенция Interactive Share. Той има 15 години опит в дигиталния маркетинг и реклама и е един от водещите дигитални маркетингови експерти в България.

Повече от 9 години неговата компания е една от водещите дигитални агенции у нас.
Фокусът и силата на агенцията е в реализирането на мащабни и интегрирани кампании в дигиталната среда, целящи повишаване на приходите на техните партньори.

През годините Мартин е участвал и организирал десетки конференции и семинари на тема дигитален маркетинг и реклама, бил е жури на редица конкурси и чест гост в телевизионни бизнес предавания. Мартин е член на борда на IAB България, където активно помага за развитието на дигиталния бранш у нас.

ДЕЧКО СТЕФАНОВ - Google Analytics

Дечко Стефанов е Регионален мениджър на платформата за онлайн реклама EasyAds вече 6 години.

Голямото разнообразие от кампании и казуси през годините са ключов момент в развитието му като ‘’универсален боец", който се стреми да разбере различните проблеми и да гледа винаги от няколко гледни точки.

Като експерт, работещ с малки и големи бизнеси по отношение на Performance рекламата, той е и лектор на различни събития за дигитален маркетинг, организирани от IAB България и други браншови организации.

ДИМИТЪР МИТКОВ - Linkedin b2b Sales

Димитър Митков има 6 години опит в B2B Sales. Той е съосновател на Out2Bound - B2B Technology sales агенция, която помага на IT и технологични компании да намерят нови B2B клиенти, както и да излязат на нови пазари.

За 3 години, успяват да изградят портфолио от 125+ технологични компании, за които продават в 18 сектора, като основно контакти се правят през LinkedIn.

Професионалният му път започва в AIESEC, най-голямата студентска организация в света, където ръководи първия си екип. Бил е част от екипа на Future Energy, където продава електрическа енергия на големи производствени предприятия в България.

Бил е част от чешки холдинг, като продава инвестиционни инструменти на инвеститори и бизнеси. През 2016 година заминава за Украйна, където работи като International sales manager в startup от Киев. През 2018-та година влиза в бизнес класа на Forbes 30 под 30.

БОЯН МОСКОВ - Ecommerce Business

Боян Москов е собственик на дигитална агенция InteractiveOrb, софтуер за създаване на продажбени фунии - ConvertBuilder, академия за онлайн маркетинг - Masterclass.bg и 2 собствени онлайн магазина.

Със своята агенция за дигитален маркетинг с екип от 10 човека работят с десетки онлайн бизнеси в България и чужбина, някои от които са едни от най-големите брандове - Зора, Спорт Депо, Фитнеси Пулс, Адрес и Имотека - недвижими имоти и други. Рекламният бюджет, който управляват, е над 1 000 000 лв. Само 1 от клиентите им е с бюджет от 400 000 лв/месец(може би сред най-големите рекламодатели в България).

Боян е лектор в едни от най-популярните конференции за онлайн маркетинг у нас, сред които: F5 Фейсбук Конференция, Innowave, Шумът на парите, DigitalPro, Digital 4 Plovdiv, УЛРП и води магистърска програма по дигитален маркетинг към ВУЗФ.

През март месец на 2019 Боян и съдружничката му Мария Боева направиха първото си турне у нас - Варна, Пловдив и Бургас, където на събитията им събраха около 700 души.

Също така Боян и екипът му са създатели на един от най-вирусните Messenger ботове в света, който събра около 138 000 абоната за 48 часа с около $20 рекламен бюджет.

2D INFLUENCE Team - Instagram marketing

Десислава Загорова, Даниела Ничева и Добромира Маринчева са основателки и успешно управляват 2D Influence, агенция за работа със социални мрежи и реализиране на инфлуенсър маркетинг кампании в дигитална среда.

Разработвали са кампании в различни индустрии с клиенти като Puffies, Reebok, Vivre, Hotel Downtown, Energizer и много други.

Палят се от възможностите на дигиталния маркетинг, възможностите за точно проследяване, измерване и планиране на резултати. Винаги се водят от ефективността на маркетинговия бюджет и така стигат до работата с рекламни лица в социалните мрежи.

Заедно комбинират над 40 години опит в корпоративни структури, управлявайки различни отдели – Маркетинг, Продукти и Услуги, ПР, Корпоративни Продажби и Работа с Ключови Клиенти.

VIBER CEE Team - Viber marketing

От повече от 4 години екипът на Rakuten Viber, представляващ Централна и Източна Европа, е в България и успешно развива пазара на мобилния маркетинг в региона.

Световно известното приложение за разговори, което има вече над 1 млрд. потребители по цял свят, се радва на голяма популярност у нас.

Екипът на Viber за ЦИЕ развива успешно бизнес продуктите и услугите на Viber, давайки възможност на големи брандове като Coca-Cola, Raiffeisen Bank, Foodpanda и други да достигат до по-широк кръг потребители и да ги ангажират ежедневно по иноватитен и увлекателен начин.

МАРИЯ АТАНАСОВА - Video marketing

Мария Атанасова е бивш основател и мениджър на 7Talents - първият дигитален медиен екип в България, пионер в създаването на иновативни digital first видео проекти, менажирането на инфлуенсъри в различни области и продуцирането на интерактивно entertainment съдържание, уникално за всяка видео и социална платформа, като Vbox7.com, Facebook, YouTube, Instagram и др.

Онлайн последователите на техните проекти във всички платформи са близо милион и половина, а над половин милиард са гледанията на видеоклиповете им на годишна база. Сред най-успешните проекти на екипа ѝ са уеб сериалите "Не така, брат", "Следвай ме" и Апартамент 404, както и хитови поредици за широка гама аудитории като ‘’Natali's Beauty’’, ‘’Без Бутонки’’,’’ А на бас’’, ‘’Бри4ка’’, ‘’Hairmaster’’ и др.

7Talents е в портфолиото на Нетинфо, част от семейството на Нова Броудкастинг Груп.

Работа по дигитални проекти Мария започва преди близо 10 години, специализира Дигитална култура и медии във Финландия, а през последните 6 години е ангажирана в дигиталната медийна среда в България. Експертизата ѝ покрива направления като мултиплатформена бизнес и content стратегия, дигитален storytelling, brand и talent мениджмънт, инфлуенсър маркетинг и branded content.

БОРАЛ ШЕН - Video marketing

Борал Шен е мениджър дистрибуция на 7Talents - първият дигитален медиен екип в България, пионер в създаването на иновативни digital-first видео проекти, менажирането на инфлуенсъри в различни области и продуцирането на интерактивно entertainment съдържание, уникално за всяка видео и социална платформа, като Vbox7.com, Facebook, YouTube, Instagram и др.

Като резултат от кампаниите им, 7Talents са лидери в онлайн видео забавлението за Millennial и Gen Z поколенията у нас, като близо 1.5 милиона са последователите на проектите им, а над половин милиард на година са гледанията на продуцираните и менажирани от тях канали в социалните мрежи.

AMZ GENESIS Team - Amazon Business

Ангел Илиев и Спас Спасов са собственици на AMZ GENESIS – консултантска агенция, свързана основно с e-commerce, интернет реклама и управление на онлайн магазини, които оперират през платформите на Amazon, eBay и собствени онлайн сайтове.

От началото на 2016г. фирмата има виртуални офиси на три континента, структурирайки специализирани екипи за изпълнението на нейните дейности.

Имат над 15 години опит в e-commerce, регистрират своя първи акаунт в eBay през 2003 г. Ръководният екип на фирмата има над 10 годишен опит в управлението на търговски и производствени предприятия, част от които са в топ 50 на данъкоплатците в България.

AMZ GENESIS е консултантска фирма, предлагаща цялостни услуги за изграждане на брандове, подпомагайки производители, дистрибутори и продавачи в платформите на Amazon, еBay, собствени сайтове и големи американски ритейлъри като Walmart и Sears.

Оценки на участници

4.9 / 5
(477)
(34)
(5)
(4)
(0)

Отзиви на участници

Антон Дончев

Преди да започна в DigitalPro си мислех, че имам знания в областта на дигиталния маркетинг. Научих ужасно много неща, които прилагам в бизнеса си и се запознах с много прекрасни хора. Намерих приятели и бизнес партньори.

Благодаря на организаторите за всичко! За прекрасните лектори, които ни дадоха супер много знания, за съдействието и помощта. Радвам се, че бях част от DigitalPro. Даже се натъжавам, че приключва! Благодаря ви!

Нели Павлова

Помогна ми в много ключов момент при създаването на първия ми бизнес, най-хубавото, което взех със себе си е целия споделен опит на всичките прекрасни лектори.

Според мен това е най-добрия начин на преподаване. Благодаря!

Марта Добрева

За мен това е най-пълната и най-полезната програма по дигитален маркетинг в България!

Определено давам висока оценка, както на структурата на самата програма, така и на невероятните лектори, които ангажираха и мотивираха участниците.

Това е програма за хора, които търсят не просто теория, а как се правят нещата на практика! Обучението ми даде голямата картинка в дигиталния маркетинг и конкретни знания и информация, които мога да приложа веднага в работата си!

Вече се чувствам уверена, че мога да използвам и управлявам целия инструментариум на дигиталния маркетинг.

Ралица Костадинова

Прогрaмaтa DigitalPro е нaй-доброто нещо, което cъм прaвилa зa cебе cи през поcледните години. Ценния опит нa лекторите и нaдъхвaщaтa cредa ми дaдохa много в профеcионaлен и личен плaн.

Михаела Гадикова

Програмата ми даде много знания и събуди в мен креативно мислене, което не подозирах, че имам. Помогна ми да се развия професионално и личностно.

Специалистите, с които се запознах в програмата DigitalPro, дадоха всичко от себе си, за да разкрият тънкостите, които са научили през годините и ни ги предадоха професионално и много приятелски. Всеки модул имаше своите трудности, но и свойте приятни и забавни моменти.

Васил Пейковски

Много съм доволен от програмата. Помогна ми да развия знания, които ще са ми нужни да управлявам бизнеса си!

Ирина Малинова

Програмата е страхотна - лекции, лектори, начин на преподаване и оценяване. Най-смисленият курс на който съм била досега.

След началото на програмата допълних знанията си в сферата на дигиналния маркетинг. Голяма част от наученото приложих в работата си и постигнах отлични резултати. Успех и продължавайте все така!

Светлана Каназирева

Насърчи ме да потърся ново професионално предизвикателство и да стартирам собствен онлайн бизнес.

Виктория Мачорска

Изключително полезна програма, изцяло с практическа насоченост!!!

Използвам всичко научено дотук в работата си и съм много щастлива, че успях да се включа. Възможността за комуникация с преподавателите също беше много полезна, а разрешаването на казуси, които имахме с колегите в групите, са сами по себе си допълнителни знания.

Благодаря на екипа и много успехи в бъдеще!

Цена: 900 лв.

*вместо 3000лв за 15 курса по 200лв (промо пакетът е валиден до 16.09)

  • 15 курса по 60лв (вместо по 200лв)
  • 300+ часа уроци на живо/онлайн
  • Лектори практици от бизнеса
  • Изпити и Курсови работи
  • Сертификат за професия от МОН

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344