Отзиви

Антоанета Гугуткова

Начинаеща

Вече имам сайт, фб страница с 800 последователи, фб група със 150 участника, 400 мейла - нищо от това нямаше да е възможно без DigitalPRO (Това съвсем искрено).

Пламен Маринов

Начинаещ

Добре структурирана програма с добра взаимовръзка (последователност) на модулите. Изключително полезна и добре поднесена информация от лекторите на програмата.

Уникални хора в лицето на лекторите (изявени практици), които дават изключително много добавена стойност на обучаващите се.

Ползата за мен: Полагане на една солидна основа за развитие в областта на Digital Marketing. Много нови знания и информация за различни инструменти и платформи в сферата на Digital-a. По-добро познаване на потребителските пътеки, конструиране и прилагане на маркетинг фунии (Marketing funnels).

Павел Раев

Начинаещ

Преди да започна програмата се интересувах любителски от дигитален маркетинг и онлайн продажби. Имах нужда от сериозно обучение, което да ми даде необходимите знания, за да успея да разбера цялата картинка. DigitalPRO се оказа точно това обучение.

Днес, вече към края на програмата имам увереността и самочувствието да кажа, че наистина разбирам от дигитален маркетинг. Благодарение на знанията и уменията придобити в програмата успях да си намеря и работа в сферата. Препоръчвам!!!

Елвира Спасова

Начинаеща

Тази програма ми беше изключително полезна, но модулите са прекалено много. Аз лично се изморих около 8ми модул. От там вече не мога да запомня много от казаното. Надявам се да премина успешно през държавния изпит.

Все пак съм адски доволна! Наистина научих много неща и някои модули доста ме амбицираха. За кариерно развитие все още не мога да коментирам, тъй като смятам, че ми трябва повече време за преминаване през основните моменти в създаването на реклама. Давам 6+ на организацията и всичко останало! Доволна съм в крайна сметка!

Антон Дончев

Начинаещ

Преди да започна в DigitalPro си мислех, че имам знания в областта на дигиталния маркетинг. Научих ужасно много неща, които прилагам в бизнеса си и се запознах с много прекрасни хора. Намерих приятели и бизнес партньори.

Благодаря на организаторите за всичко! За прекрасните лектори, които ни дадоха супер много знания, за съдействието и помощта. Радвам се, че бях част от DigitalPro. Даже се натъжавам, че приключва! Благодаря ви!

Василена Цанова

Начинаеща

Очаквах Digital PRO да ми донесе много практически знания в сфера, в която искам да се развивам, но програмата ми даде нещо много повече - вдъхновение.

Още след първите две лекции на Модул 1 с Мирослав Запорожанов усетих, че съм като на "пружина" - идеите за развитие на бизнес в дигитална среда идваха една след друга и дори ставах нощем да си ги записвам.

При Модул 2 с Пламен Бързев се научих да правя сама Landing Pages (много полезно и интересно занимание) и започнах да гледам на всеки сайт с други очи.

Модул 3 с Евгени Йорданов ме върна в първи клас и макар да бях чела много за SEO оптимизацията през годините, информацията ми помогна да систематизирам знанията си.

Модул 4 с Александър Славов ме убеди, че копирайтингът е моята сила, но също така показа много добри практики от първо лице.

Модулът на Ивелина Манова, Google Ads, ме накара за първи път от началото на курса да стоя до късна нощ да гледам лекции, а със записките си успях да оформя нещо като мини учебник по рекламиране в Google. Ивелина запали мен и останалите да вземем различните тестове на Google и да не спираме да се развиваме.

Тъкмо си мислех, че след Google Ads най-трудното е минало, дойде Стилиян Запорожанов със своя Facebook Marketing Модул и преобърна разбиранията, че "пускането на рекламки" във Facebook е лесно начинание. Разпределението и оптимизирането на бюджета, определянето на ремаркетинг аудитории, безкрайните възможности за скалиране на рекламите - всичко научено ме убеди, че работата на performance специалиста е много сложна и отговорна.

Малко след това напуснах старата си работа и започнах нова като Social Media Manager, именно благодарение на придобитите знания до момента.

Модул 7 с Мария Атанасова и Борал Шен разкри колко е важно видео съдържанието и даде ценни насоки за работа с инфлуенсъри, което е от значение за всеки онлайн бранд.

Модул 8 Email Marketing за първи път ме убеди, че email-ът е един от най-ценните канали за бизнеса и ако се използва умело, както показа Мирослав Запорожанов, носи огромни ползи и дългосрочни взаимоотношения с клиентите, така както никоя друга платформа.

Хубавото е, че от Digital PRO бяха оставили Модула за Google Analytics почти към края, тъй като преподадената от Дечко Стефанов информация щеше да бъде трудно разбираема, ако беше представена в началото. Google Analytics е голямо предизвикателство, но наученото от Дечко може да се приложи веднага, а следващите знания - да се надградят.

Със своята неспирна енергия, Мартин Попов използва Модул 10 не само, за да ни научи на тънкостите от кухнята на една дигитална агенция, а за да разкрие своята философия за успешните хора, които водят, а не следват.

Програмата е интензивна, особено за напълно начинаещи, каквато бях и аз. Но придобиването на нови знания и умения никога не е лесно и препоръчвам на всеки, който иска да се развива в дигиталната сфера, да предизвика себе си с DigitalPRO.

Събина Райкова

Начинаеща

Невероятна програма, която със сигурност ще продължа, чудесен старт на моите кариерни мечти, показа ми много неща в детайли, на които не вярвах, че съм способна.

Информацията се поднася различно от всеки лектор, което прави програмата толкова специална всеки път се радвам и чакам с нетърпение новите лекции и новата материя, за което съм много мотивирана да изслушам и да започна да прилагам.

Развивам личен бранд и имам хиляди идеи в главата си, които чрез тази програма подреждам, поставям нови цели и сортирам така, че да дам максимума от себе си. Гордея се, че участвам в първата подобна програма и то рамо до рамо с такива специалисти, с които си комуникирам всеки ден, както и такива професионалисти, с които съм само на клик разстояние и винаги готови да дадат най-доброто от себе си!

Програмата има доста голямо бъдеще и още от началото (първите 3 модула) я препоръчвам на всеки, който е готов да постигне мечтите си и иска да се развива и да стане специалист. Респект към всички лектори, всички участници и организатори, затова което правите не само за програмата, а всеки ден!

Аз вярвам в себе си, че ще изградя бранда си, но без тази програма щеше да и бъде много трудно и да похарча много повече пари. Уча и се развивам в чужбина, имам общи наблюдения и за това, което програмата ни дава, извън България никога няма да струва толкова малко.

За мен е безценно. Най-добре изхарчените пари в живота ми!

Ирина Малинова

Начинаеща

Програмата е страхотна - лекции, лектори, начин на преподаване и оценяване. Най-смисленият курс на който съм била досега.

След началото на програмата допълних знанията си в сферата на дигиналния маркетинг. Голяма част от наученото приложих в работата си и постигнах отлични резултати. Успех и продължавайте все така!

Борян Филипов

Начинаещ

Когато се записах на DigitalPro, бях започнал вече собствен бизнес, но нямах никаква идея как да го развия до нивото което исках. Още в първите модули, разбрах какво трябва да направя и веднага започнах изграждането на собствен онлайн магазин.

За парите, които платих за обучението, получих много знания и умения който вече ми спестяват и правят 2-3 пъти повече пари!!!

Любослав Пашалийски

Начинаещ

Научих много полезни неща във всеки един от модулите, които вече прилагам в реалния бизнес и разбрах колко много имам да уча все още.

Разбира се, успях да отсея най-интересните маркетинг дисциплини, които желая да изучавам в дълбочина и най-вече курса за SEO.

Михаела Гидикова

Начинаеща

Програмата ми даде много знания и събуди в мен креативно мислене, което не подозирах, че имам. Помогна ми да се развия професионално и личностно.

Специалистите, с които се запознах в програмата DigitalPro, дадоха всичко от себе си, за да разкрият тънкостите, които са научили през годините и ни ги предадоха професионално и много приятелски. Всеки модул имаше своите трудности, но и свойте приятни и забавни моменти.

Христо Стоянов

Начинаещ

Digital Pro ме накара изцяло да променя начина, по който гледах на цялостната маркетингова картина. Помогна ми да разбера от къде да започна и как да следя и измервам успехите си.

Тази програма е полезна за всеки начинаещ, който смята да се занимава сериозно с материята. Курсът ми даде една солидна основа, която само ме накара да търся, експериментирам и да се развивам още в тази посока. Успех на всички, които ще запишат Digital Pro 2.0!

П.Бобева

Начинаеща

Заслужава си! Получих повече, отколкото очаквах.

Ако трябваше сама да се лутам, да търся информация и да се уча, сигурно щеше да ми отнеме много дълго време, при това със съмнителен краен резултат.

В програмата, модул по модул, ти разкриват част от дигиталната картина, която накрая придобива един завършен и цялостен вид. И на финала е голямо удовлетворението да си научил толкова много. Та – препоръчвам!

Теодора Младенова

Начинаеща

DigitalPro не е програма по дигитален маркетинг, а училище за успешен бизнес! Програмата е знания, действия и мотивация в едно.

Преди DigitalPro бях безработна (току-що съкратен мениджър в международна компания с дългогодишен стаж), с идея и мечта.

След DigitalPro съм собственик на бизнес. Най-важният учител в живота са опита и грешките - тук в програмата успешни личности споделят своите опит и грешки от своето началото до сега - когато са едни от най-успешните лица в своята сфера.

Споделят всички инструменти и действия, които са необходими за успешното изграждане на бизнес и те карат да повярваш в себе си и да опиташ да реализираш мечтите си.

Благодаря на всички лектори и участници за най-ползотворната година в университет, която съм имала до сега!

Йорданка Тошева

Начинаеща

Получих по-задълбочено разбиране за дигиталния маркетинг и интернет като цяло. Запознах се с нови хора.

Виктория Парладийска

Начинаеща

Беше ми изключително интересно, полезно и голямо предизвикателство за мен. През цялото време имахме пълна подкрепа от преподавателите. Надявам се в бъдеще да приложа и развия всичко научено.

Росица Витанова

Начинаеща

Ще си призная, че се записах в програмата основно заради сертификата. Бях решила да направя кариерен завой към дигиталния маркетинг и целенасочено търсех програма, която да ме ориентира в ситуацията в този бранш в България. И хоп – тази пък се оказа и със свидетелство от МОН! Но още след въвеждащата лекция ми стана ясно, че тук сме се събрали за нещо по-голямо.

Първият випуск на Digital Pro се превърна в общност от надъхани хора, които общуват непринудено помежду си, споделят проблеми, на които се натъкват в работата си, обсъждат казуси и интересни статии, помагат си с идеи и съвети, разсмиват се след трудни изпити и си говорят на „ти“ с лекторите, които са водещи специалисти в сферите си в България.

Едно от най-ценните неща, които програмата ми даде, е много добра обща представа за дигиталния маркетинг като професия - как различните аспекти се вписват в общата картинка, как се съчетават помежду си и къде се виждам аз след 5 години :)

Вече знам, че никога няма да се захвана доброволно с SEO, което обаче е толкова важна част от цялата стратегия, че ще си намеря SEO специалист на всяка цена.

Самите лекции са много добра комбинация от теория, практически примери и личен опит на лекторите. Иконките за полезни Google Extensions вече заемат повече от половината ми лента, имам внушителен списък с отметки на сайтове и инструменти, които ползвам ежедневно в новата си работа.

Да, всичкото това го има в интернет, но така организирано, подредено, смляно и поднесено по разбираем начин, го няма на друго място. Затова всеки път, когато изпъкна пред новите си колеги с нещо, което те не знаят, не пропускам да кажа - Научих го в Digital Pro! :)

Елизабет Георгиева

Начинаеща

Програмата е още сурова, но в сравнение с други подобни формати е доста по-добра и на по-advanced ниво в много отношения.

С годините ще се ошлайфа и ще бъде полезно средство за хора, които искат да се пренасочат от една сфера в друга или такива, които правят първите си стъпки в онлайн маркетинга и търговията.

Като цяло програмата ми помогна да придобия цялостна представа за всички звена на дигиталния маркетинг и да помисля върху това къде бих искала да се развивам най-много.

Успях да си намеря първата си постоянна работа и вече 8 месеца не спирам да се развивам. Радвам се, че имах възможност да участвам в програмата и да се запозная с всички тези страхотни хора и лектори.

Наталия Маркова

Начинаеща

Занимавам се с ръчна изработка на бижута от копринени пашкули и се записах с идеята да развия своята дейност и от ниво "хоби" да премине в "бизнес".

Програмата ми даде много информация в тази насока, беше много полезно за мен. А самия факт, че съм тръгнала на това обучение, е изиграл за мен добра услуга - получих и предложение за работа като мениджър продажби и реклама. (Преди работих като мениджър реклама - 9 години, и имах някаква основа).

Но вашият курс преобърна представата ми за много неща и разбрах , че има още много какво да уча. По тази причина и отбелязвам себе си като "начинаещ" :)

За съжаление, работата в офиса, "hand made-работа" вкъщи изискват много време и не успявам съвсем в крак с програмата. Но се надавям в този гратисен период, който давате след курса да наваксам пропуснатото.

Благодаря ви за организацията, за отзивчивостта, за информацията, с която ни обоготявате! Пожелавам ви успех и развитие занапред!

Спас Дамянов

Начинаещ

Получих много и актуална информация и стратегии, които дадоха резултат веднага.

Виктория Миндова

Начинаещ

DigitalPRO ми помогна да направя така желаната от мен промяна в кариерата и ми даде ключови знания за Маркетинга като дисциплина в и извън дигиталната среда, за да мога намеря нова професионална реализация!

Още в средата на програмата започнах работа като Junior Digital Marketing Specialist и сега продължавам напред.

За мен DigitalPRO е една много добра инвестиция, ако сте решили да навлезете в дигиталният маркетинг.

Мирослав Маджаров

Начинаещ

Уменията, които ми даде програмата, ми помогнаха да се ориентирам професионално и да избера точно в коя от многобройните насоки на дигиталният маркетинг да се профилирам.

От друга страна програмата систематизира най-необходимите ми познания за стартиране на собствен бизнес. Това са умения, които съм трупал в продължение на години, а тук само за няколко месеца всичко се нареди на мястото си.

Ако бях завършил DigitalPRO преди няколко години, това щеше да ми спести изключително много лутане.

Румена Калчева

Начинаеща

DigitalPro е най-хубавото и смислено нещо, което някога съм правила за себе си!

В момент на професионална безизходица DigitalPro се оказа за мен не само правилната пътека, по която да поема в своята работа, но и ми даде отговорите на много въпроси. Даде ми също мотивация, че съм поела правилния път, че мога да постигна много повече от това, което си мислех, че не зависи от мен да бъде променено.

DigitalPro е голямо предизвикателство. Като начинаещ имаше много моменти, в които се чувствах абсолютно неразбираща какво ми се говори. Но това предизвикателство ме мотивира още повече да покажа на себе си, че никога не е късно да научиш нещо, да промениш начина си на работа към по-добро, дори да започнеш собствен бизнес.

За мен лекциите бяха много добре преценени както последователност, така че да се допълват и знанията да се надграждат постепенно.

Страхотни, готини и мотивиращи са всички преподаватели! Истински професионалисти, които дадоха максимума от себе си, за да предадат всичко, което знаят.

Нито за миг не ми е тежал ангажимента да слушам лекции, да пиша курсови работи или да уча, въпреки че ходя на работа, имам две деца и допълнителни дейности, които ми ангажират почти цялото време.

Единствената ми препоръка е може би да се помисли за някакво разграничаване между абсолютно начинаещите и тези с опит, защото имаше модули с материал за доста напреднали, който нямаше как да бъде усвоен от начинаещите, тъй като трябваше да полагаме повече усилия, за да разберем основата.

Изключително съм щастлива и доволна, че станах част от приключението DigitalPro! Благодаря ви за всичко!

Габриела Иванова

Участник в DigitalPRO

Записах програмата с ясното съзнание, че ще получа изключително ценни знания, които да помогнат за моето развитие в дигиталния маркетинг.

И очакванията ми се оправдаха напълно!

Лекторите са невероятни специалисти, професионалисти и преди всичко - страхотни хора, които дават всичко от себе си и откликват на всеки зададен въпрос.

По време на обучението събрах парченцата от целия дигитален пъзел и научих много тънкости, които ми убягваха преди. Още по-ценно от цялата програма, за мен, е обществото, в което попаднах.

С една дума - то е без аналог!

Ивалина Петрова

Начинаеща

DigitalPro2.0 откри пред мен един нов свят!
 
Пълноценна и практически насочена програма, която те грабва като вихър. Всеки модул е структуриран и поднесен по невероятно увлекателен начин, подкрепен с реални примери и казуси.
 
За мен това беше една изключителна програма, дала началото на нов професионален път пред мен.
 
Като майка на две деца, използвах всяка свободна минутка, за да гледам записите и това беше страхотно, защото паузирах, когато е необходимо, а после продължавах с уроците.
 
В главата ми вече се върти идея за собствен бизнес, защото знам, че получените знания са качествени и достатъчни за едно ново начало.
 
Благодаря Ви, DigitalPRO, за всичко ценно, което ми предадохте!
 
На участниците - Успех!
 
На тези, които се чудят дали да запишат DigitalPRO 3.0 - Записвайте и не се чудете повече!

Димитър Мизов

Начинаещ

Програмата ми даде много нови възможности за развитие в различни сфери.

Михаела Тодорва

Начинаеща

Благодарение на всичко, което научавах в програмата, успях да пренеса работата си от залата в хола, да мотивирам десетки жени, мъже и деца да продължат да се хранят здравословно, да се движат и да тренират с мен, макар и от вкъщи, месеци наред.

Да, всичко това го правих от вкъщи, защото знаех как и имах нужните умения.

Това е повече от страхотно, нали?

И още по-хубавото е, че дори след отварянето на фитнес залите, с помощта на дигиталния маркетинг, успях да задържа 70% от онлайн клиентите, с които тренираме от вкъщи и до днес.

Толкова съм благодарна, че бях част от DigitalPRO 2.0 и със сигурност ще бъда част от DigitalPro 3.0!

Петя Харлова

Начинаеща

Лекторите оправдаха очакванията ми, та дори ги надскочиха. Освен че поднесоха обучителния материал разбирателно и търпеливо, също така и щедро споделяха безброй примери и съвети от своя бизнес или работно място, които бяха повече от безценни.

Всеки следващ курс надграждаше предишния и с придобитите знания в края на програмата, вече бях уверена, че мога да продължа със своето професионално развитие в сферата на дигиталния маркетинг.

Благодарение на DigitalPRO дори започнах стаж още по време на обучението. Всичко се случи толкова бързо, а аз съм повече от щастлива, че сбъднах мечтата си, когато станах част от това общество.

Светлана Миркова

Начинаеща

DigitalPRO ми даде много. Установих, че в рамките на няколко месеца придобих толкова много знания...Всъщност много повече, отколкото получих по време на редовното ми обучение в Софийския Университет за цели ПЕТ години!!!

Направо не мога да повярвам!

В този курс още повече се научих първо да СЛУШАМ, след това да ГОВОРЯ. 

Най-много ми допадна това, че всички преподаватели са хора с успешни бизнеси, които се сблъскват всеки ден с най-различни казуси. Всеки от тях е на разположение да те посъветва, окуражи, съдейства и помогне.

Константин Кинчев

Начинаещ

Щастлив съм от избора, който направих. DigitalPRO промени живота ми.

Научих много нови неща относно маркетинга и неговото приложение, как работят бизнесите по света, каква е тенденцията в рекламата, не само в България, а и в световен мащаб.

Освен това, още докато се обучавах, започнах и своето развитие.

Останах изключително доволен от лекторите и обучителния материал.

Лекциите са сформирани и сглобени така, че всеки да успее да усвои материята и да намери ползи спрямо това, което търси. От съвсем начинаещ до напреднал.

Пламен Матов

Участник в DigitalPRO

Над 10 години съм в рекламния бизнес, но винаги съм се занимавал с печатна реклама и стоенето пред компютъра никога не ми е било любимо занимание.

Тенденциите към дигитализация все пак ме насочиха към дигиталния маркетинг и след препоръки от хора в бранша, логичният избор беше DigitalPRO!

И за момент не съжалявам, че се потопих в това сплотено общество, което ме накара с интерес и желание да стоя пред монитора, да изучавам и опитвам да прилагам този безкраен – ПРО дигитален свят

Теодора Младенова

Участник в DigitalPRO

Успехите, които ми донесе DigitalPRO са куража да стартирам свой собствен бизнес в областта на корпоративните подаръци и стратегии за клиентско преживяване. Станах Господар на моето време и избирам как да го прекарвам със (с)мисъл.

Не беше лесно, сега също не е, но поглеждайки назад, разбирам, че по-правилен избор не съм имала. Най-хубавото е сам да определяш кое кога да се случи, за което БЛАГОДАРЯ на DigitalPRO.

Цветелина Якова

Участник в DigitalPRO

DigitalPРО зае специално място в живота ми, защото срещнах страхотни преподаватели, колеги, научих много и поставих началото на кариерата си в дигиталния маркетинг. Определено тук открих призванието си, всеки лектор открехна вратата към своята специалност и без колебание сподели БЕЗЦЕННИ РЕСУРСИ от практиката.

Със сигурност ще продължа да записвам програмата, защото получавам много добавена стойност и кариерни възможности.

Общността ни ме зарежда с ентусиазъм и с радост се включвам във всички активности.

Програмата е предизвикателна, изисква отдаденост, ако си начинаещ. Запишете се за следващия сезон, дайте си обещание, поемете отговорност, вземете максимума и променете живота си! Ще се видим наесен!

Константин Кинчев

Участник в DigitalPRO

Най-ценното предимство на програмата DigitalPRO се крие в това, че е изцяло практически насочена. 

Теоретичният материал е подкрепен с примери от практиката, които ти помагат да научиш как се случват нещата в реална работна среда.

В рамките на 10 месеца получаваш толкова ценни знания и умения, с които съвсем спокойно можеш да продължиш своята реализация в дигитална компания.

По-интересното е, че някои от участниците, включително и аз, създават свои проекти, още по време на обучението.

Виктория Парладийска

Участник в DigitalPRO

За мен DigitalPRO промени целия ми живот!

Винаги съм искала интересна и вдъхновяваща професия, която да работя с удоволствие и да имам свободата да разполагам със свободното си време.

 

Днес това за мен вече е сбъдната мечта! Да – не беше лесно, имам още много да уча, но съм сигурна, че намерих „моето нещо“.

 

Благодаря ви за подкрепата, за всичките знания, за всичките практични уроци, за всички готини хора и моменти, които изживяхме заедно, за разбирането и затова, че взимате под внимание всички обратни връзки и не спирате да се подобрявате и да вървите напред. Обичам ви DigitalPRO!

Марио Гайдов

Участник в DigitalPRO

След като завърших училище, влязох да изучавам специалност “Маркетинг". Бях изключително мотивиран и устремен да преплувам през океана на тази наука. За съжаление, високите ми очаквания, последвани от голяма доза наивност, срещнаха суровата действителност.

 

Цели 5 години, прекарани в обучение, съдържащо се от суха, обременяваща и най-вече ненужна теория. Въпреки това, желанието ми за работа в сферата нарастваше все повече. Вярвах, че ще намеря тази липсваща ми част, която не ми позволяваше да се развивам с съвременния и качествен маркетинг...

 

Когато видях, че програмата ще стартира през есента, побързах веднага да се запиша и нямах търпение да започне.

Вярвах, че всичките ми въпросителни, незнания и слабости ще бъдат изчистени и ще получа максимално качествено обучение по дигитален маркетинг. Не съм се подвел. Очакванията ми бяха напълно оправдани. DigitalPRO ми помогна да надградя основата, която самостоятелно бях придобил. Това ме направи по-уверен, по-устремен и по-щастлив. Най-после получих този ресурс от познания, който търсех толкова време.

 

Препоръчвам DigitalPRO на всички, които имат желание да се развиват в сферата на дигиталния маркетинг, без да си губят времето в лутане и учене на излишни неща

Анита Върбанова

Участник в DigitalPRO

Попаднах в DigitalPRO “случайно“, след като видях „случайна реклама“ за безплатна конференция, която беше достатъчна да ме убеди да запиша програмата. Оттогава съм участник и в трите издания, а фен на екипа на DigitalPRO, оставам и занапред. DigitalPRO промени живота ми от една страна като професионалист, с тоновете информация и подкрепата на лекторите за всякакъв тип казуси. Като човек ми даде това, което е най-ценно за мен – свобода, качествени взаимоотношения, емоция, смях, приятели и бизнес партньори.

Никога не съм сравнявала обучителния материал и лекторите на DigitalPRO с други, защото отдавна са ме спечелили с емоцията, отношението и с конкретните полезни знания.

Програмата е много ангажираща и я препоръчвам на начинаещи, които първо искат да видят голямата картина и след това да специализират в 1-2 направления, както и на хора, които вече са избрали своята ниша, но е добре да имат представа и от другите направления, за да работят по-добре в екип. Със сигурност DigitalPRO е за мотивирани хора, които мечтаят смело, търсят успеха и искат да се забавляват.

Ирена Късметска

Участник в DigitalPRO

Винаги съм знаела, че хубавите неща се случват най-неочаквано в живота ми. Дигиталният маркетинг и DigitalPRO бяха поредната изненада, която се появи на пътя ми. Неочаквана и в същото време толкова трансформираща.

Аз съм журналист и освен многото знания, които получих от програмата и които ще използвам за развитието на бъдещия си бизнес, DigitalRO ме провокира и като личност. Първите стъпки извън зоната ми на комфорт бяха плахи, но удовлетворението след това е незаменимо.

Аз вече пиша моята нова история, направете го и вие...

Михаил Стоев

Участник в DigitalPRO

Дигиталният маркетинг и DigitalPRO се появиха колкото случайно, толкова и напълно логично в моя живот.

Важното е, че го направиха в най-правилния за мен момент. Програмата ми отвори очите към нещо, което не предполагах, че мога да изпитам толкова голям интерес и ме срещна с интересни хора от различни сфери на живота. Организацията е професионална, а лекторите - на много високо ниво!

Неждие Шаип

Начинаеща

С DigitalPRO.bg - Професионална бизнес програма по Дигитален Маркетинг, получаваш не само обучение по модули от дигиталният маркетинг, но и приложими знания от едни от най-добрите и отвърдили се маркетинг специалисти с богат практически опит и познания в сферата. Програмата е полезна както за начинаещи, които тепърва търсят реализация в тази сфера, така и за средно напреднали, които имат желание да надградят своите познания. Израстването е факт.

Кристина Йорданова

Начинаеща

Програмата ми беше препоръчана от хора в този бранш и съм изключително радостна, че ги послушах. Записах програмата, без да имам никакво понятие от тази сфера. И бях напълно погълната от нея, беше толкова вълнуващо! И смея да твърдя, че надминах дори собствените си очаквания и резултатът беше повече от удовлетворяващ!

Програмата е много професионална и изчерпателна. Лекциите са поднесени на много разбираем и достъпен език и преподавателите са едни от най-добрите професионалисти. Лекторите отделят от личното си време, за да отговорят на всеки въпрос на курсистите, дори да не е свързан с преподавания материал. Програмата е истинско вдъхновение! Подходяща е както за начинаещи, така и за напреднали и ще ви помогне да станете добри специалисти в сферата или да подобрите значително качеството на бизнеса си.

Силно препоръчвам! :)

Димитър Кондев

Начинаещ

Страхотна програма, препоръчвам я на всички. Най-добрата инвестиция в живота ми.

Гергана Николова

Начинаеща

Отлична възможност да научите както най-новото от света на дигиталния маркетинг, така и да изградите основите на своето развитие в тези среди. Изключително доволна съм от курса, който Успешно завърших!!! :)

Християна Великова

Начинаеща

Изключителни професионалисти, които държат на качеството! Бях част от DigitalPro 3.0 и с удоволствие продължавам обучението си за втора поредна година!

Радо Радев

Начинаещ

Много добра програма - препоръчвам.

Елиза Василева

Начинаеща

Най-професионалното и изчерпателно обучение за дигитален маркетинг!

Преподавателите са невероятни професионалисти, а лекциите са структурирани и организирани много удобно и лесно за учене.

Материалът е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали професионалисти!

Цветомир Цветков

Участник в DigitalPRO

Изключителни професионалисти! Горещо препоръчвам обучението на всеки, който е решил да се занимава професионално с дигитален маркетинг.

Женя Начева

Участник в DigitalPRO

DigitalPro не е просто поредния курс, а изключително полезна обучителна програма.

Препоръчвам!

Юстиниян Ясенов

Начинаещ

Най-добрият университет за Дигитален маркетинг. Лектори топпрофесионалисти с работещи бизнеси и доста стаж по темите си. Социална група и всичко това на достъпен език и с много примери.

Препоръчвам Ви ги !

Тони Митева

Начинаеща

Изключителни професионалисти във всичко, което правят! Фокусирани в нуждите на клиентите си, ориентирани към резултати. Отзивчиви и адекватни в комуникацията.

Препоръчвам горещо!

Ваня Кралева

Начинаеща

Компетентни и креативни лектори, които поднасят материала по интересен начин. Професионална програма за изграждане на професионалисти!

Анита Николова

Начинаеща

Професионализъм, качество и открита комуникация. За тези, за които дигиталният маркетинг, е страст.

Ралица Русева

Начинаеща

DigitalPRO е много конкурентна и ценна програма за обучение и общност в дигитален маркетинг. Много съм доволен от участието си в третата (3.0) версия и мога да потвърдя, че си заслужава!

Атоанета Гугуткова

Начинаеща

Записах програмата с нулево ниво на знания по дигитален маркетинг. В края на програмата вече имах собствен онлайн бизнес, от който се издържах.

Нели Кюркчийска

Начинаеща

Изключително добронамерено и професионално отношение към всички нас, които тепърва навлизаме в материята на Дигиталния маркетинг! Нещо повече, всички лектори досега ни предразполагат за искрена комуникация относно темите.

Чувствам се великолепно в среда на професионалисти! Благодаря Ви!!!

Ирина Тотева

Начинаеща

Лекторите са истински професионалисти! Лекциите са добре структурирани и всеки, започващ от нулата би могъл, при желание, естествено, да усвои и приложи в професионалното си развитие наученото.

Препоръчвам!

Ивелина Петрова

Начинаеща

Изключително съм доволна от програмата! Усеща се професионализъм и топло лично отношение. Лекциите са поднесени на разбираем и достъпен език. Радвам се, че съм част от това общество !

Мая Капелова

Начинаеща

Записах DigitalPRO по препоръка на колежка и не съжалявам. Много подробно теоретично и практическо обучение. Всяко нещо си пасва на мястото с времето и започваш да разбираш все повече и повече. А съм едва на 3-тия модул. Много съм им благодарна! Освен това тук ще можете да се възползвате от общност, която е на линия да ти помогне ВИНАГИ, когато имаш нужда, независимо от сложността на въпроса/проблема ти, защото в нея има и начинаещи и напреднали.

Леда Трифонова

Участник в DigitalPRO

Супер професионалисти и преди всичко хора! Страхотна програма, която дава знания не само по маркетинг, но и по човешко отношение и личностно израстване!

Мария Попова

Участник в DigitalPRO

Страхотно място за професионално обучение. Лекторите са на ниво, получаваш много за цената на курса. Препоръчвам ;)

Павел Джамбазки

Участник в DigitalPRO

Невероятна програма! Лекторите са супер и научаваш много нови неща. За мен лично беше много по-добре редовна форма, в която присъстваш физически на лекциите.

Виктория Ефтимова

Участник в DigitalPRO

Най-доброто обучение по дигитален маркетинг, което не може да се сравни с нито един университет! Радвам се, че съм част от програмата, защото знанията, които получавам, са точно това, което търся, за да продължа да се развивам в тази сфера!

Михаил Тошев

Участник в DigitalPRO

Готин екип и много стойностен курс, препоръчвам.

Станка Михалева

Участник в DigitalPRO

Полезно и стимулиращо мозъка обучение!!! Толкова съм ентусиазирана, че вчера съжалявах, че лекциите все още не бяха отворени!!! Препоръчвам курса на всички мои приятели!!!

Стилиян Гогов

Участник в DigitalPRO

Страхотни сте! За мен DigitalPro освен ядро от знания е и генератор на идеи.

Ива Нешева

Участник в DigitalPRO

Научих много полезни неща от хора, които в момента са най-добрите - не от остарели учебници или думи на теория. Многото практически занимания ми бяха изключително полезни, за да разбера теорията и какви са спецификите на различните видове дигитален маркетинг. Препоръчвам с две ръце!

Симеона Геджикова

Участник в DigitalPRO

Професионално, креативно и интересно обучение свързано с дигиталния маркетинг!

Николай Кръстев

Участник в DigitalPRO

Завърших DigitalPRO в първия випуск. Доволен съм от старанието и показаното от лекторите. Научих доста нови неща, затвърдих стари знания и успях да се амбицирам още повече.

Впоследствие на курса успях да си намеря работа, която да ми носи удовлетворение. Смея да твърдя, че успешно се развивам в областта на дигиталния маркетинг.

Радостина Митева

Участник в DigitalPRO

Програмата е страхотна, дори за хора без абсолютно никакъв опит в сферата на дигиталния маркетинг! Лекторите са професионалисти и дават много повече от просто теория..! ❤

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344