Отзиви

Елисавета Видева

Маркетинг Специалист

Програмата ми помогна да разбера колко необятна и сложна е сферата на дигиталния маркетинг, която явно съм подценявала по един или друг начин.

След програмата си изградих цялостна визия за това кои са силните ми качества и в коя посока бих искала да се развивам, както и за кои услуги бих предпочела да работя с партньори.

Digital Pro дава една солидна основа, която подкрепена с добра практика и натрупан опит, би могла да доведе до успешно кариерно развитие, а в други случаи до успешно развит бизнес.

Деян Дженков

Маркетинг Специалист

Digitalpro ми помогна да запълня "дупки" в знанията си, а също така ме ъпдейтна за новости в бранша, които бях пропуснал. Сега по-добре разбирам и области, с които нямах пряко отношение до сега.

Като цяло вече цялостната картинка в главата ми има значително по-завършен вид. Но най-важното от всичко е мотивацията, вдъхновението, което получих, за работа и по-висока продуктивност.

Емилия Якимова

Маркетинг Специалист

Страхотна организация. Лекторите бяха много подготвени и отзивчиви, споделяйки с нас личния си опит, в сферата, която упражняват всекидневно.

Веселин Палавров

Маркетинг Специалист

Най-добре инвестираните пари в живота ми!

След почти 3 години лутане измежду курсове по дигитален маркетинг, четене на тонове информация в интернет и множество допуснати грешки, които ми костваха допълнително време и финанси, попаднах на интервю на Стилиян Запорожанов за бизнес програмата по дигитален маркетинг – DigitalPro. Записах се с огромно желание, защото от личен опит знам, че единствено Стенли се старае да дава максимум стойност в обученията си, а идеята, че самият той е организатор на програмата, увеличи очакванията ми многократно.

Още в първия модул при Мирослав разбрах, че инвестицията ми е била меко казано правилна. Получих знания, решения и отговори, които никой не ми бе давал досега! Тогава се промени и целият ми поглед и разбиране за онлайн маркетинга, въпреки че съм дипломиран магистър по маркетинг и реклама с известен опит в сферата. Бързо осъзнах колко е високо нивото в DigitalPro и колко съществена е разликата от всеки друг курс или програма.

След цели 10 месеца интензивно обучение в 12 подбрани и много точно структурирани модула плюс години споделен опит от всички тези доказани ескперти, мога без всякакви колебания да кажа, че в DigitaPro се създават истински професионалисти в областа на дигиталния маркетинг.

Твърдо съм решен да запиша програмата и следващата година! Възможността да научавам как най-подходящо да използвам всяка новост от постоянно променящите се рекламни канали, е от изключителна важност за мен и развитието ми.

Най-важното от всичко е, че не само натрупах необходимите знания, а и най-накрая научих как да ги прилагам успешно в личните си проекти, за което съм безкрайно благодарен!

Светлана Каназирева

Маркетинг Мениджър

Насърчи ме да потърся ново професионално предизвикателство и да стартирам собствен онлайн бизнес.

Юлиян Тодоров

Маркетинг Специалист

Прогрмата на DigitalPro за мен беше много полезна и образователна!

Занимавам се с дигитален маркетинг за официален дистрибутор на техника и мебели, в периода на програмата успях да подобря драстично успеха на рекламите, да направя по-добра структура на онлайн магазините, да правя по-добри описания на продуктите и най-важното да докарам повече оборот.

Доволен съм от цялата информация, която ми дадоха всичките лектори в най-синтезирания и вид.

DigitalPro беше цяло преживяване, което успя да ме накара да пътувам за всяка лекция от Пловдив, за да слушам всяка лекция и да имам жива комуникация с лекторите и с част от курсистите, създадох нови контакти и нови приятелства благодарение на DigitalPro.

Стела Каракерезова

Маркетинг Специалист

Изключително съм доволна от програмата DigitalPro!

Записах се, защото работя в сферата на дигиталния маркетинг от 5 години, но не бях учила за това. Исках да подобря знанията и уменията си за изграждане на цялостна Маркетинг стратегия и успешно провеждане на рекламни кампании в социалните мрежи, в Интернет, уебсайт и имейл.

Хареса ми, че за лектори бяха подбрани доказани специалисти с богат опит в конкретна диджитал сфера, които ни представиха материята на своя предмет не само с теория, но и с живи и интересни примери от актуалната практика. Получих много стойност, тествам наученото еждневно и се развивам като все по-добър специалист в областта.

Също така, за мен беше важно да съм в среда на маркетолози, а по време на обучението, се запознах с млади и ентуасиазирани хора, които следват целите си, следят новостите, дискутираме и обменяме опит.

Препоръчвам на всеки, който иска да осъвремени познанията си или да започне отначало, да се запише в програмата. Успех на всички!

Ивелина Крумова

Маркетинг Специалист

Digital Pro е най - задълбочената и полезна програма, в която съм участвала!

Лекторите са доказани професионалисти в своята област и въпреки че нямаха преподавателски опит, се справиха отлично и оправдаха очакванията ми.

Най-много ми хареса, че материалът е практически приложим и актуален с тенденциите в дигиталния маркетинг. Всеки модул ти дава богата основа от знания, която трябва да надградиш и да продължиш да се развиваш.

Подходяща е за маркетинг специалисти, защото преминаваш през всички етапи: от идеята за продукт, проучване, стратегия и цели, разработване на кампания, медия план и бюджет до измерване на резултатите и изграждане на бранд идентичност.

Радвам се, че бях част от тази програма и въпреки трудностите успях да завърша успешно. Не очаквайте да е лесно (защото няма да бъде), но след края на всеки модул ще сте удовлетворени от наученото и усилията и трудът ви ще бъдат възнаградени.

Препоръчвам я на всеки, който иска да се занимава с дигитален маркетинг!

Десислава Тодорова

Маркетинг Мениджър

Занимавам се активно с маркетинг и PR и търсих задълбочен курс, с който да разширя уменията си в дигиталния маркетинг. Щастлива съм, че попаднах на програмата DigitalPRO, тъй като получих много знания и професионално отношение от преподавателите.

Уверих се, че това е една от най-добрите инвестиции за обучение, които съм правила - учих от вкъщи, но можех да задавам въпроси все едно съм в залата.

Имаше активно застъпена практическа част, която ми е полезна ежедневно. Споделянето на опит и реални case study-та, в комбинация с ентусиазма на лекторите, ме накараха да искам да получа още информация. Нямах търпение да тествам научените методи, а по-добрите резултати се усетиха още от първия месец.

С удоволствие бих записала и DigitalPRO 2.0!

Даниела Найденова

Маркетинг Мениджър

Преди програмата работих предимно кампанийно с различни дигитални агенции. Аз също бях правила сама различни кампании, понякога с успех, понякога не.

Моята цел за започване на програмата беше да получа познания и разбиране в по-голяма дълбочина за платформите, да успея да свържа различни активности в цяла дигитална кампания и да мога да измервам и оптимизирам кампаниите си. Също и да дам старт една своя мечта - собствен бизнес. За всичко по-горе програмата ми помогна на 100%.

Христиана Андреева

Маркетинг Специалист

Digital Pro е must-do за всички специалисти, които искат да се развиват :)

Преди програмата бях записвала и други курсове, но едва взимайки участие тук успях да систематизирам знания, инструменти, платформи.

Лекторите са на разположение за допълнителни въпроси, а ако те се забавят - общността около DigitalPro е насреща със съвети и подкрепа.

На финала на програмата се чувствам в пъти по-уверена в знанията си и вече постигам значително по-високи резултати за своите клиенти.

Марта Добрева

Маркетинг Специалист

За мен това е най-пълната и най-полезната програма по дигитален маркетинг в България!

Определено давам висока оценка, както на структурата на самата програма, така и на невероятните лектори, които ангажираха и мотивираха участниците.

Това е програма за хора, които търсят не просто теория, а как се правят нещата на практика! Обучението ми даде голямата картинка в дигиталния маркетинг и конкретни знания и информация, които мога да приложа веднага в работата си!

Вече се чувствам уверена, че мога да използвам и управлявам целия инструментариум на дигиталния маркетинг.

Емануила Дойчинова

Маркетинг Специалист

DigitalPRO ме насочи перфектно към развиването на моя онлайн бизнес.

Всички модули бяха много интересни, а преподавателите - добре подготвени, като желанието им беше да ни покажат най-добрите практики в областта, поднесени с актуални казуси.

Бих препоръчала програмата на всички мои приятели и познати, които имат интерес към развиването на собствен бизнес, базиран в Интернет.

Йоана Иванова

Маркетинг Специалист

Най-ценното от програмата на DigitalPRO за мен това са хората, които срещнах.

Разбира се ползите от знанията и опита, които ти дават всичките преподаватели с тяхната всеотдайност е огромна, но за мен най-важното е, че там срещнах хора, които станаха моi приятели, а защо не в бъдеще и партньори.

Симеона Герджикова

Специалист

Поне пет различни човека от обкръжението ми препоръчаха програмата на DigitalPRO, a всички материали, които прочетох предварително напълно съвпадаха с обратната връзка от познатите ми. 

Сега, почти година след началото на курса, мога да кажа, че това е най-пълноценното обучение, което съм имала и най-приятния и смислен опит, който съм придобивала.

Във всички материали, както и в отношението, вниманието и подготовката на лекторите прозираше неподправен професионализъм, много изпипан, детайлен и интересен подход, сърце и дух, на хора, които истински обичат работата си и се развиват с пълна скорост.

Всички модули са различни и дават изключително ценна информация. Любими модули за мен бяха тези на Миро и Стенли - Marketing Strategy, Facebook Marketing, както и на Евгени - SEO и Митко - B2B LinkedIn Marketing.

За мен няма по-добър, пълноценен, всеобхватен и практически курс от този на DigitalPRO и освен поради безупречното качество, бих препоръчала програмата заради екипа, който стои зад всичко това.  

Марио Гайдов

Специалист

Желанието ми за работа в сферата нарастваше все повече. Вярвах, че ще намеря тази липсваща ми част, която не ми позволяваше да се развивам с съвременния и качествен маркетинг.

Получих солидно количество знания, подплатени с огромно качество, поднесени с изключителен професионализъм от тях.

Това ме направи по-уверен, по-устремен и по-щастлив. Щастлив от факта, че най-после получих този ресурс от познания, който търсех толкова време.

Препоръчвам DigitalPRO на всички, които имат желание да се развиват в сферата на дигиталния маркетинг, без да си губят времето в лутане и учене на излишни неща.

Независимо дали искатe да работите в сферата или да имате собствен бизнес, DigitalPRO е правилният избор за вас. Избор, напълно оправдаващ вложените време и средства.

Пепа Драгоева

Специалист

DigitalPro е комплексно обучение, в което преподавателите са безкрайно отдадени, обръщат много внимание, отговарят на въпроси, дори да не са на 100% свързани с лекциите, а по-скоро са от характер за личен бизнес и бранд. Впечатлена съм от подредбата, добрата структура, професионалното отношение и най-вече - създаването на общност!

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344