Отзиви

Отзиви

Виктор Стоянов

Собственик на бизнес

Програмата е повече от страхотна! Честно да си призная, въпреки че бях на ясно с около 85% от преподадената материя, все ми липсваше нещо за да мога да структурирам адекватна и завършена маркетинг стратегия.

След доства вслушване във всяка една от думите на лекторите и анализиране на всеки един от инструментите, успях да достигна до своята истина и да увелича своето КПД и резултати стократно! Благодаря от сърце на целия екип на DigitalPro!

Нина Чернева

Собственик на бизнес

Разбрах каква е логиката на нещата, как работят различните алгоритми. Тъй като го уча и едновременно работя, се оказа трудно да смогвам чисто физически и пропуснах два основни модула. Май ще трябва да повтарям материала още веднъж :-)

Леда Гачурова

Собственик на бизнес

Много по-интензивна програма, отколкото очаквах, но си струва всяка минута. Изпълнена с практична и актуална информация. Харесва ми най-вече това, че преподавателите са хора, които работят в тази сфера пряко. Изключително удобен формат за онлайн обучение от всяка точка на света.

Препоръчвам го за всеки бизнес с български клиенти и не само. От начинаещ дигитален ентусиаст до напреднал експерт - винаги има какво ново и полезно да научиш!

Теодора Китаева

Собственик на бизнес

Програмата е чудесна за мен, в качеството ми на собственик на e-commerce - дава необходимата основна информация и обзорен поглед за стратегия, инструменти, показатели, важни както за планирането на рекламните бюджети, така и за контрола на ефективното им изразходване.

Информацията е съобразена с факта, че участниците са с различно ниво на познания в различните теми. Програмата е малко по-интензивна за работещи хора - изпит и курсово задание на всеки три седмици е натоварващо, бих препоръчала да се помисли за някакъв интервал, който ще е полезен и за "улягане" на информацията.

Младен Горанов

Собственик на бизнес

Надградих много от своите знания, също така научих и съвсем нови неща, много от които използвам на практика с цел да развивам бизнеса си.

Миро Шаренкапов

Собственик на бизнес

Не бих препоръчал DigitalPro на никой! Обучението е много дълго, информацията е много!

Във всички случаи, тези които се запишат, ще повишат нивото си в сферата на дигиталния маркетинг и ще придобият качествени знания и умения. След 2,3,5 години това ще доведе до убийствена конкуренция, а знаеща и информирана конкуренция не е добре за бизнеса!

Стефани Събчева

Собственик на бизнес

Много съм доволна от програмата Digital Pro! Научих много нови неща, които веднага приложих практически.

Всички лектори, въпреки ограниченото време, ни придадоха най-ценното от техния дългогодишен опит и дадоха най-доброто от себе си, за да ни запознаят с основите и новостите на дигиталния маркетинг.

Лекторите са практици, които всеки ден работят това, което ни преподават, не е като в държавен университет, да говорят само на теория.

Със сигурност бих се записала отново, технологиите се променят всеки ден, трябва да бъдем в крак с тях. В днешно време парите буквално са на няколко клика разстояние, само трябва да се научим къде да кликаме. Смятам, че Digital Pro дава наистина много, от теб се изисква само желание!

Георги Илиев

Собственик на бизнес

Мислех си, че всичко зная и се записах по-скоро то любопитство.

Бързо установих, че лекторите имат повече знания от мен. Всеки от лекторите е тесен специалист в неговата област, точно поради тази причина са влезли в детайли и имат повече знания.

Взех максимума от всеки модул като така затвърдих моите знания и наградих с нови. Смятам програмата DigitalPro за изключително полезна и горещо препоръчвам.

Рaлицa Коcтaдиновa

Собственик на бизнес

Прогрaмaтa DigitalPro е нaй-доброто нещо, което cъм прaвилa зa cебе cи през поcледните години. Ценния опит нa лекторите и нaдъхвaщaтa cредa ми дaдохa много в профеcионaлен и личен плaн.

Христо Христов

Собственик на бизнес

Програмата дава стабилна основа от знания в дигиталния маркетинг и актуална информация за дигиталната среда, подходяща е както за начинаещи, така и за средно напреднали.

Нели Павлова

Собственик на бизнес

Помогна ми в много ключов момент при създаването на първия ми бизнес, най-хубавото, което взех със себе си е целия споделен опит на всичките прекрасни лектори.

Според мен това е най-добрия начин на преподаване. Благодаря!

Васил Пейковски

Собственик на бизнес

Много съм доволен от програмата. Помогна ми да развия знания, които ще са ми нужни да управлявам бизнеса си!

Виктория Мачорска

Собственик на бизнес

Изключително полезна програма, изцяло с практическа насоченост!!!

Използвам всичко научено дотук в работата си и съм много щастлива, че успях да се включа. Възможността за комуникация с преподавателите също беше много полезна, а разрешаването на казуси, които имахме с колегите в групите, са сами по себе си допълнителни знания.

Благодаря на екипа и много успехи в бъдеще!

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344