Отзиви

Виктор Стоянов

Собственик на бизнес

Здравейте, казвам се Виктор Стоянов - на 27 години, предприемач по душа и професия.


Няма да влизам в много детайли за себе си, защото целта ми е съвсем различна, а именно да изкажа огромната си благодарност към целия екип, който седи зад прекрасната инициатива DigitalPRO!

И все пак, за да имат стойност думите, бих желал да разкажа как стигнах до тук и с какво ми помогна този курс, тъй като силно вярвам, че ще има доста хора, които ще се припознаят в моята лична история и вероятно (силно се надявам) ще се мотивират.

Моите предприемачески наклонности започнаха в ранна детска възраст (15 годишен) и както може да се досетите, пътят беше обсипан с много грешки и бурни емоции. Сега 12 години по-късно като се обърна назад, си нямате представа колко съм благодарен не на някой друг, а на самия себе си, че тръгнах по този път от толкова рано!

Но няма какво да се лъжем, това е път обсипан с много лишения, болка и трудности. На 26 години, вече имах няколко неуспешни бизнеса и доста загубени пари. Бях доста демотивиран и бях на път да взема възможно най-погрешното решение – да избягам и да търся успеха си в чужбина.

Вече бях работил една година в Англия и далеч не бях от тези хора, които смятат, че заминаваш, започваш някаква работа и живота ти се превръща в приказка. Имах доста предложения и буквално вече бях започнал да стягам багажа.

Една сутрин, докато обикалях нервно из апартамента и се чудих как точно да наредя мислите в главата си, кое е правилно и кое не, случайно мернах реклама за предстоящо събитие, което ще представи първата сертифицирана програма по дигитален маркетинг.

От доста време следях сферата и определено, този пост ми грабна вниманието.

Започнах да разсъждавам доста задълбочено дали си струва да бягам като най-големия страхливец или да остана тук и да направя нещо значимо за мен и моето семейство.

Това, което си казах в този ден, е, че ще направя един последен опит с тази програма, като предварително си поставих ясни цели, какво точно искам да постигна по време и след курса.

Беше ми пределно ясно, че за да извлека максимума от програмата, трябва да имам нещо работещо в онлайн сферата. Нямах буквално никакви пари, но имах доста богат опит в изработката на сайтове и рекламирането във фейсбук. Освен знанията имах и огромна мотивация, желание за успех и жажда да докажа на мен и всичките ми познати хора, че тук има бъдеще!

Така някъде през май месец 2018 година се роди и първият ми онлайн магазин в партньорство с мой приятел.

Започнахме с 400 лева назаем и трудно успявахме да плащаме рекламите си. Постоянно се случваше рекламите ни да спират и да търсим допълнителни средства. Но както се казва, когато човек има желание, намира и начин!

След точно 1 календарен месец успяхме да реализираме доста невероятния за нас оборот от близо 30 хил. Лева!

Определено нямах търпение курсът да започне, защото знаех, че това е само началото!

Всичко беше много бързо и динамично, дните дълги, нощите изключително кратки. Имах толкова много идеи за какви ли не кампании, че в един момент бях доста загубен.

За мое щастие курсът започна и видях всичките тези млади и мотивирани хора на едно място, което ме накара да потисна малко хаоса в главата си и да се фокусирам изцяло върху новата информация.

След всеки изминал модул картината ставаше все по-ясна, а успехите все по-големи. Успях да наредя всички тези малки парчета, които вече имах като знания, и да сформирам голямата картина, да изградя визията, която ще ме отведе там, където искам, а именно към успеха!

С гордост мога да кажа, че към днешна дата 01-08.2019, компанията успя да реализира над 375 хил. лева оборот, благодарение на знанията, които ми даде DigitalPRO!

Макар да бяхме пилотен випуск и да имаше тук-там някой дребен проблем, бих искал да изкажа огромните си благодарности още един път към целия екип на DigitalPRO!

Моля ви, не спирайте да правите това, което правите! Българскияt бизнес има нужда от специалисти и вярвам, че предстои много светло бъдеще, щом инициатива като тази успя да съберe толкова много млади и действащи хора на едно място!

Ако ти, който четеш това, все още се чудиш дали има смисъл от тази програма и дали ще ти помогне, повярвай ми, това ще са най-добре инвестираните ти пари в живота, без значение дали искаш да започнеш собствен бизнес или да градиш кариера.

Препоръчвам този курс на всеки от все сърце и нямам търпение да се видим на DigitalPRO2.0!

Нина Чернева

Собственик на бизнес

Разбрах каква е логиката на нещата, как работят различните алгоритми. Тъй като го уча и едновременно работя, се оказа трудно да смогвам чисто физически и пропуснах два основни модула. Май ще трябва да повтарям материала още веднъж :-)

Леда Гачурова

Собственик на бизнес

Много по-интензивна програма, отколкото очаквах, но си струва всяка минута. Изпълнена с практична и актуална информация. Харесва ми най-вече това, че преподавателите са хора, които работят в тази сфера пряко. Изключително удобен формат за онлайн обучение от всяка точка на света.

Препоръчвам го за всеки бизнес с български клиенти и не само. От начинаещ дигитален ентусиаст до напреднал експерт - винаги има какво ново и полезно да научиш!

Теодора Китаева

Собственик на бизнес

Програмата е чудесна за мен, в качеството ми на собственик на e-commerce - дава необходимата основна информация и обзорен поглед за стратегия, инструменти, показатели, важни както за планирането на рекламните бюджети, така и за контрола на ефективното им изразходване.

Информацията е съобразена с факта, че участниците са с различно ниво на познания в различните теми. Програмата е малко по-интензивна за работещи хора - изпит и курсово задание на всеки три седмици е натоварващо, бих препоръчала да се помисли за някакъв интервал, който ще е полезен и за "улягане" на информацията.

Младен Горанов

Собственик на бизнес

Надградих много от своите знания, също така научих и съвсем нови неща, много от които използвам на практика с цел да развивам бизнеса си.

Миро Шаренкапов

Собственик на бизнес

Не бих препоръчал DigitalPro на никой! Обучението е много дълго, информацията е много!

Във всички случаи, тези които се запишат, ще повишат нивото си в сферата на дигиталния маркетинг и ще придобият качествени знания и умения. След 2,3,5 години това ще доведе до убийствена конкуренция, а знаеща и информирана конкуренция не е добре за бизнеса!

Стефани Събчева

Собственик на бизнес

Много съм доволна от програмата Digital Pro! Научих много нови неща, които веднага приложих практически.

Всички лектори, въпреки ограниченото време, ни придадоха най-ценното от техния дългогодишен опит и дадоха най-доброто от себе си, за да ни запознаят с основите и новостите на дигиталния маркетинг.

Лекторите са практици, които всеки ден работят това, което ни преподават, не е като в държавен университет, да говорят само на теория.

Със сигурност бих се записала отново, технологиите се променят всеки ден, трябва да бъдем в крак с тях. В днешно време парите буквално са на няколко клика разстояние, само трябва да се научим къде да кликаме. Смятам, че Digital Pro дава наистина много, от теб се изисква само желание!

Георги Илиев

Собственик на бизнес

Мислех си, че всичко зная и се записах по-скоро от любопитство.

Бързо установих, че лекторите имат повече знания от мен. Всеки от лекторите е тесен специалист в неговата област, точно поради тази причина са влезли в детайли и имат повече знания.

Взех максимума от всеки модул като така затвърдих моите знания и надградих с нови. Смятам програмата DigitalPro за изключително полезна и горещо препоръчвам.

Рaлицa Коcтaдиновa

Собственик на бизнес

Прогрaмaтa DigitalPro е нaй-доброто нещо, което cъм прaвилa зa cебе cи през поcледните години. Ценния опит нa лекторите и нaдъхвaщaтa cредa ми дaдохa много в профеcионaлен и личен плaн.

Христо Христов

Собственик на бизнес

Програмата дава стабилна основа от знания в дигиталния маркетинг и актуална информация за дигиталната среда, подходяща е както за начинаещи, така и за средно напреднали.

Нели Павлова

Собственик на бизнес

Помогна ми в много ключов момент при създаването на първия ми бизнес, най-хубавото, което взех със себе си е целия споделен опит на всичките прекрасни лектори.

Според мен това е най-добрия начин на преподаване. Благодаря!

Васил Пейковски

Собственик на бизнес

Много съм доволен от програмата. Помогна ми да развия знания, които ще са ми нужни да управлявам бизнеса си!

Виктория Мачорска

Собственик на бизнес

Изключително полезна програма, изцяло с практическа насоченост!!!

Използвам всичко научено дотук в работата си и съм много щастлива, че успях да се включа. Възможността за комуникация с преподавателите също беше много полезна, а разрешаването на казуси, които имахме с колегите в групите, са сами по себе си допълнителни знания.

Благодаря на екипа и много успехи в бъдеще!

Свилена Христова

Собственик на бизнес

Програмата е много полезна за предприемачи, защото ти дава много правилна посока за развитие на бизнеса и марката ти. Когато пускам нов продукт на пазара, вече знам кои стъпки да следвам.

Юстиниян Ясенов

Собственик на бизнес

Програмата е страхотна и много полезна. Един начинаещ, който няма идея какво е дигитален маркетинг, но все пак е сериозен и следва обучението, може да стане специалист, след като завърши.

Лекторите са хора с много практически опит и работещи бизнеси. Ако и вие имате собствен бизнес, програмата ще Ви помогне да го разработите, както направи с мен :)

Атанас Младенов

Собственик на бизнес

Вярвам, че съм избрал на-правилното място за обучение, защото програмата ми помогна изключително много.

Промених голяма част от първоначалните ми стратегии, модели и цялостния дигитален маркетинг на бизнесите ми.

Все още продължавам да променям много неща, прилагайки успешните практики от обученията.

Истината е, че научих толкова много неща и определено е времеемко, за да се приложат максимално ефективно, но резултатите се усещат почти веднага.  

Освен професионални успехи, успях да създам и нови запознанства, което за мен е от огромно значение.   

С някои от участниците работим заедно и до ден днешен.

Анастасия Карнаух

Собственик на бизнес

През 2020 година нямаме време да ходим на лекции и да си сравняваме химикалките.

Единственият адекватен формат на обученията е онлайн.

Учиш, когато и където можеш, а всеки твой въпрос получава своя компетентен отговор. Отново онлайн.

Всяка реклама на онлайн курсове те убеждава, че тук ще научиш невероятни неща. Аз просто ще кажа, че през годината, в която записах DigitalPRO 2.0, нашият онлайн магазин удвои печалбите си.

Да, разбира се, това се дължи на много качества на бранда ни, но в тази година разбрах, че не съм сама.

В един момент аз вече не бях последен самурай с маркетингови дилеми. Около мен се появи тълпа от съмишленици, които ми дават съвет за всяка ситуация.

Лектори и участници, всички заедно можем да решим всеки казус, който възниква в моя бизнес.

Йоана Велкова

Собственик на бизнес

Избрах DigitalPRO съвсем съзнателно. Знаех, че имам огромни пропуски в дигиталния маркетинг и нямаше две мнения - отивах да се уча.

Гледайки имената на лекторите - до един практици - знаех, че това е мястото.

Исках да чуя от първо лице опита на експертите. 

Това, което ми хареса най-много в програмата е, че всеки лектор споделяше ситуации от личния си житейски път и кариера.

Реални примери.Реални клиенти. Реални идеи. Реaлни грешки. Реални успехи.

А аз вярвам, че най-добрият учител е именно опитът на другите.

В DigitalPРО успях да си взема точно това. Почерпих опит, почерпих идеи, почерпих вдъхновение.

Пожелавам го и на вас!

Зорница Гoсподинова (Zori G)

Собственик на бизнес

Определено имах много натрупан практически опит през годините - повечето от нещата ги знаех и ги прилагах, но имаше процеси, които се нуждаеха от оптимизация.

Прилагайки съветите на преподавателите, успях да оптимизирам много от компонентите на бизнеса и вече по ефективен и ефикасен начин да управлявам бизнес проектите си. 

От всеки модул извлякох максимума и смятам, че от всеки преподавател може да се вземе и научи нещо ценно, дори чисто практически като трик и начин на работа.

Преди тази програма съм купувала много американски програми по маркетинг и оптимизация на онлайн магазини, които струваха хиляди долари, но така и не ми донесоха резултат. 

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344