ДИПЛОМА

ДЪРЖАВНО ПРИЗНАТ ДОКУМЕНТ ОТ МОН

СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ:

Целта на програмата Digital Pro е не просто да издава хартиени сертификати без покритие, а да създаде стандартизиран и държавно признат документ, акредитиран от Министерството на Образованието и Науката, който да стане СТАНДАРТ за Маркетинг индустрията в България.

Документът ще удостоверява успешно преминаване и проверка на знания чрез Държавен Изпит от цялостно обучение по Дигитален Маркетинг. Съдържанието на обучението и Държавният изпит, тяхното провеждане и документът за успешно завършване, отговарят на всички стандарти на българското образование.

КАКЪВ ДЪРЖАВНО ПРИЗНАТ ДОКУМЕНТ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ:

   Документът се нарича "Свидетелство за Професионална Квалификация";
   Документът се получава само след успешно полагане на Държавен Изпит;
   При неуспешно полагане на изпит, не се издава документ за участие;
   Документът ще ви удостовери като "Специалист Онлайн Маркетинг & Реклама";
   Документът е с валидност Диплома за специализирана форма на обучение.

ПРОБЛЕМЪТ И НЕГОВОТО РЕШЕНИЕ

ЛИПСА НА ВРЪЗКА МЕЖДУ БИЗНЕСА И ДЪРЖАВНОТО ОБРАЗОВАНИЕ:

Най-големият проблем, пред който е изправена бизнес средата в България, е, че липсват качествени кадри, които да подпомогнат нейното дигитално развитие. Дигиталният маркетинг е една от Професиите на Бъдещето, която все по-силно загатва нейната важност за икономическото развитие на нашата страна.

Факт е, че в последните години се сформираха множество Академии, Учебни центрове и Фирми, които организират обучения по дигитален маркетинг с опитни лектори. Проблемът е, че фокусът на този тип обучения клони повече към допълнителна информираност, отколкото към предоставяне на качествено образование, стандартизирана проверка на знания и интегриране на кадрите в бизнес средата. 

Целта на програмата Digital Pro не е просто да продава обучения или да информира хората!

Целта на Digital Pro е да направи трайна и дългогодишна връзка между Бизнеса и Държавното образование, предоставяйки достъпно и цялостно обучение по темата Дигитален Маркетинг. 

Мисията на програмата е тясно да се специализира в създаването на дигитални маркетинг професионалисти, които заедно да поставят началото на една от Професиите на Бъдещето.

ПРИ ВЪЗНИКВАНЕ НА СПОР, СВЪРЗАН С ПОКУПКА ОНЛАЙН, МОЖЕТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ САЙТА ОРС

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки