ДИПЛОМА

ДЪРЖАВНО ПРИЗНАТ ДОКУМЕНТ ОТ МОН

СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ:

Целта на програмата Digital Pro е не просто да издава хартиени сертификати без покритие, а да създаде стандартизиран и държавно признат документ, акредитиран от Министерството на Образованието и Науката, който да стане СТАНДАРТ за Маркетинг индустрията в България.

Документът ще удостоверява успешно преминаване и проверка на знания чрез Държавен Изпит от цялостно обучение по Дигитален Маркетинг. Съдържанието на обучението и Държавният изпит, тяхното провеждане и документът за успешно завършване, отговарят на всички стандарти на българското образование.

КАКЪВ ДЪРЖАВНО ПРИЗНАТ ДОКУМЕНТ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ:

   Документът се нарича "Свидетелство за Професионална Квалификация";
   Документът се получава само след успешно полагане на Държавен Изпит;
   При неуспешно полагане на изпит, не се издава документ за участие;
   Документът ще ви удостовери като "Специалист Онлайн Маркетинг & Реклама";
   Документът е с валидност Диплома за специализирана форма на обучение.

ПРОБЛЕМЪТ И НЕГОВОТО РЕШЕНИЕ

ЛИПСА НА ВРЪЗКА МЕЖДУ БИЗНЕСА И ДЪРЖАВНОТО ОБРАЗОВАНИЕ:

Най-големият проблем, пред който е изправена бизнес средата в България, е, че липсват качествени кадри, които да подпомогнат нейното дигитално развитие. Дигиталният маркетинг е една от Професиите на Бъдещето, която все по-силно загатва нейната важност за икономическото развитие на нашата страна.

Факт е, че в последните години се сформираха множество Академии, Учебни центрове и Фирми, които организират обучения по дигитален маркетинг с опитни лектори. Проблемът е, че фокусът на този тип обучения клони повече към допълнителна информираност, отколкото към предоставяне на качествено образование, стандартизирана проверка на знания и интегриране на кадрите в бизнес средата. 

Целта на програмата Digital Pro не е просто да продава обучения или да информира хората!

Целта на Digital Pro е да направи трайна и дългогодишна връзка между Бизнеса и Държавното образование, предоставяйки достъпно и цялостно обучение по темата Дигитален Маркетинг. 

Мисията на програмата е тясно да се специализира в създаването на дигитални маркетинг професионалисти, които заедно да поставят началото на една от Професиите на Бъдещето.

ПРИ ВЪЗНИКВАНЕ НА СПОР, СВЪРЗАН С ПОКУПКА ОНЛАЙН, МОЖЕТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ САЙТА ОРС

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки