ЗА НАСПРОГРАМА


Digital Pro е съвременна университетска програма по дигитален маркетинг, която ще се
проведе в рамките на 10 месеца и 12 учебни модула с разнообразни теми по Дигитален Маркетинг. Програмата започва на 11-ти Септември и приключва на 30-ти Май.ОБРАЗОВАНИЕ


Университетската програма по Дигитален Маркетинг Digital Pro е нова уникална бизнес програма, държавно призната програма от Министерството на Образованието и Науката. Главен организатор на програмата е Международно Висше Бизнес Училище.ЛЕКТОРИ


Digital Pro събира на едно място доказани 
Професионалисти с богат
практически
опит
. Те ще споделят знанията си и предадат безценния си опит в областта на Дигиталния Маркетинг с цел създаване на ефективни дигитални маркетинг специалисти за Българския бизнес.НА ЖИВО & ОНЛАЙН


Възможностите за участие в програмата Digital Pro са две - на живо и онлайн.
Учебните занятия на живо се провеждат в сградата на МВБУ в гр. София, а онлайн обучението се провежда чрез съвременна обучителна онлайн платформа за дистанционно обучение.

12 МОДУЛА   |   ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ   |   ДИПЛОМА   |   РЕАЛИЗАЦИЯ   

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ, АКО СЕ ВКЛЮЧИТЕ В DIGITAL PRO:

   Реални и приложими знания от топ маркетинг специалисти с богат практически опит;
   10 месечно прагматично обучение по основните теми в съвременния Дигитален Маркетинг;
   Проверка на вашите теоретични и практически знания чрез Държавен изпит;
   Официален държавно признат документ "Свидетелство за професионална квалификация";
   Съдействие за професионална реализация като Дигитален Маркетинг Специалист;
   Създаване на междуличностни контакти с интелигентни участници и бизнес експерти.

Digital Pro Конференция

СЪТРУДНИЧЕСТВО МЕЖДУ ДЪРЖАВНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И БИЗНЕСА

 

 

Образователната Институция:

Модерният университет, който предлага програмата Digital Pro, e Международно Висше Бизнес Училище.

Основано през 1991 година той е част от българското образоватено пространство. Това е съвременният международен бизнес университет, който се развива, налагайки практиките и образоватените стандарти на модерното висше бизнес обучение. Интернационализацията и дигитализацията в обучението му, го правят актуалния и значим университет за бизнеса в България.

Бакалавърските, магистърските и Докторските му програми са в структуроопределящите отрасли на българската икономика – Управление, Икономика и Туризъм. Съвременните процеси на шеметно развитие на IT технологиите и съпътвстващата я Дигитализация, обхващат дейността на всички бизенес пороцеси, определят успешното развитие на бизнеса. И разбира се, тези процеси са в основата на стратегическото развитие и на университета.

Приоритетите на Международно Висше Бизнес Училище са адекватност на обучението със заобикалящата ни бизнес средата, иновативност и интегрираност с водещи бизнес компании.

В съвременния живот факторът време е в основата на всички дейности. Все повече млади хора имат необходимост и търсят възможности за краткосрочно, прагматично образование, базирано на познаване на съвременните процеси, анализ на дейностите и начин за натрупване на професионални компетенции в избраната сфера на професионален растеж.

Отговорът на тази необходимост и предизвикателство е Програмата Digital Pro. От 2017 г. МВБУ осъществява обучението си нова модерна академична сграда в София, която е място не само за обучение, но и за социално и културно общуване.

През 2004 г. е внедрена и функционира успешно до днес , Система за управление на качеството, която съответства на съвременните изисквания на стандарта EN ISO 9001:2015.

 

 

 

 

 

Бизнес Организацията:

Екипът, който организира тази програма, се ръководи от компанията Zapomedia. Тя е основана през 2013г. като дигитална маркетинг агенция от братята Мирослав и Стилиян Запорожанови. Преди близо 2 години компанията спира обслужването на клиенти и се фокусира върху свои собствени проекти в България и Чужбина в сферата на електронната търговия. В момента екипът разработва в партньорство с Cloudcart.com софтуер за автоматизиране на Performance реклами и софтуер за създаване на онлайн магазини.

През годините екипът на Zapomedia успешно работи с големи компании и известни личности, разработвайки и изпълнявайки за тях дигитални маркетинг стратегии. След натрупване на богат праткически опит и резултати, екипът успешно разви платформа за онлайн обучения за маркетинг и бизнес, наречена Онлайн Бизнес Академия [Oba.bg]. За близо 3 години платформата успя да събере над 15,000 курсиста, присъствали на безплатни и платени живи & онлайн обучения по дигитален маркетинг.

ЦЕЛ НА СЪТРУДНИЧЕСТВОТО

 

 

 

 

СЪЗДАВАНЕ НА ПРОФЕСИЯ НА БЪДЕЩЕТО:

   Да даде възможност на всеки да изучава специалността Дигитален Маркетинг под ръководството на Професионалисти с дългогодишен практически опит.

   Да обучи професионалисти в областта на дигиталния маркетинг, които успешно да се интегрират в бизнес средата, помагайки й да развие локално и глобално своя дигитален потенциал;

   Да модернизира, усъвремени и адаптира държавното образование спрямо световните тенденции в дигиталния свят и бизнес;

   Да стандартизира обучението по Дигитален Маркетинг, следвайки строги политики за качество и контрол, които дават спокойствие и сигурност на бизнеса при наемане на служители.

НАШАТА МИСИЯ

ВЪЗРАЖДАНЕ НА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ БИЗНЕСА И ДЪРЖАВНОТО ОБРАЗОВАНИЕ:

Програмата Digital Pro е специализира в обучаването на Дигитални маркетинг професионалисти. Бизнесът и университетското образование заедно решават предизвикателството за необходимостта от ново начало в бизнес обучението. Ново начало и нов подход, породени от шеметното развитие на IT технологиите и
дигитализацията, като съвременно средство и среда за съществуване на всеки един бизнес.

Най-големият проблем, пред който е изправена бизнес средата в България, е, че липсват качествени кадри, които да подпомогнат нейното дигитално развитие. Дигиталният маркетинг е една от Професиите на Бъдещето, която все по-силно загатва нейната важност за икономическото развитие на нашата страна.

Факт е, че в последните години се сформираха множество Академии, Учебни центрове и Фирми, които организират обучения по дигитален маркетинг с опитни лектори. Проблемът е, че фокусът на този тип обучения клони повече към допълнителна информираност и търговия, отколкото към предоставяне на качествено образование, стандартизирана проверка на знания и интегриране на кадрите в бизнес средата. 

Целта на програмата Digital Pro не е просто да продава обучения или да информира хората!

Целта на Digital Pro е да сътвори трайна и значима прагматична връзка между реалния бизнеса и Държавното образование, предоставяйки цялостно, модерно и стандартизирано обучение по темата Дигитален Маркетинг.

Мисията на програмата е тясно да се специализира в обучаването на дигитални маркетинг професионалисти, които заедно да поставят началото и развитието на една от Професиите на Бъдещето.

 

ПРИ ВЪЗНИКВАНЕ НА СПОР, СВЪРЗАН С ПОКУПКА ОНЛАЙН, МОЖЕТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ САЙТА ОРС

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки