ЗА НАСПРОГРАМА


Digital Pro е съвременна университетска програма по дигитален маркетинг, която ще се
проведе в рамките на 10 месеца и 12 учебни модула с разнообразни теми по Дигитален Маркетинг. Програмата започва на 11-ти Септември и приключва на 30-ти Май.ОБРАЗОВАНИЕ


Университетската програма по Дигитален Маркетинг Digital Pro е нова уникална бизнес програма, държавно призната програма от Министерството на Образованието и Науката. Главен организатор на програмата е Международно Висше Бизнес Училище.ЛЕКТОРИ


Digital Pro събира на едно място доказани 
Професионалисти с богат
практически
опит
. Те ще споделят знанията си и предадат безценния си опит в областта на Дигиталния Маркетинг с цел създаване на ефективни дигитални маркетинг специалисти за Българския бизнес.НА ЖИВО & ОНЛАЙН


Възможностите за участие в програмата Digital Pro са две - на живо и онлайн.
Учебните занятия на живо се провеждат в сградата на МВБУ в гр. София, а онлайн обучението се провежда чрез съвременна обучителна онлайн платформа за дистанционно обучение.

12 МОДУЛА   |   ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ   |   ДИПЛОМА   |   РЕАЛИЗАЦИЯ   

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ, АКО СЕ ВКЛЮЧИТЕ В DIGITAL PRO:

   Реални и приложими знания от топ маркетинг специалисти с богат практически опит;
   10 месечно прагматично обучение по основните теми в съвременния Дигитален Маркетинг;
   Проверка на вашите теоретични и практически знания чрез Държавен изпит;
   Официален държавно признат документ "Свидетелство за професионална квалификация";
   Съдействие за професионална реализация като Дигитален Маркетинг Специалист;
   Създаване на междуличностни контакти с интелигентни участници и бизнес експерти.

Digital Pro Конференция

СЪТРУДНИЧЕСТВО МЕЖДУ ДЪРЖАВНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И БИЗНЕСА

 

 

Образователната Институция:

Модерният университет, който предлага програмата Digital Pro, e Международно Висше Бизнес Училище.

Основано през 1991 година той е част от българското образоватено пространство. Това е съвременният международен бизнес университет, който се развива, налагайки практиките и образоватените стандарти на модерното висше бизнес обучение. Интернационализацията и дигитализацията в обучението му, го правят актуалния и значим университет за бизнеса в България.

Бакалавърските, магистърските и Докторските му програми са в структуроопределящите отрасли на българската икономика – Управление, Икономика и Туризъм. Съвременните процеси на шеметно развитие на IT технологиите и съпътвстващата я Дигитализация, обхващат дейността на всички бизенес пороцеси, определят успешното развитие на бизнеса. И разбира се, тези процеси са в основата на стратегическото развитие и на университета.

Приоритетите на Международно Висше Бизнес Училище са адекватност на обучението със заобикалящата ни бизнес средата, иновативност и интегрираност с водещи бизнес компании.

В съвременния живот факторът време е в основата на всички дейности. Все повече млади хора имат необходимост и търсят възможности за краткосрочно, прагматично образование, базирано на познаване на съвременните процеси, анализ на дейностите и начин за натрупване на професионални компетенции в избраната сфера на професионален растеж.

Отговорът на тази необходимост и предизвикателство е Програмата Digital Pro. От 2017 г. МВБУ осъществява обучението си нова модерна академична сграда в София, която е място не само за обучение, но и за социално и културно общуване.

През 2004 г. е внедрена и функционира успешно до днес , Система за управление на качеството, която съответства на съвременните изисквания на стандарта EN ISO 9001:2015.

 

 

 

 

 

Бизнес Организацията:

Екипът, който организира тази програма, се ръководи от компанията Zapomedia. Тя е основана през 2013г. като дигитална маркетинг агенция от братята Мирослав и Стилиян Запорожанови. Преди близо 2 години компанията спира обслужването на клиенти и се фокусира върху свои собствени проекти в България и Чужбина в сферата на електронната търговия. В момента екипът разработва в партньорство с Cloudcart.com софтуер за автоматизиране на Performance реклами и софтуер за създаване на онлайн магазини.

През годините екипът на Zapomedia успешно работи с големи компании и известни личности, разработвайки и изпълнявайки за тях дигитални маркетинг стратегии. След натрупване на богат праткически опит и резултати, екипът успешно разви платформа за онлайн обучения за маркетинг и бизнес, наречена Онлайн Бизнес Академия [Oba.bg]. За близо 3 години платформата успя да събере над 15,000 курсиста, присъствали на безплатни и платени живи & онлайн обучения по дигитален маркетинг.

ЦЕЛ НА СЪТРУДНИЧЕСТВОТО

 

 

 

 

СЪЗДАВАНЕ НА ПРОФЕСИЯ НА БЪДЕЩЕТО:

   Да даде възможност на всеки да изучава специалността Дигитален Маркетинг под ръководството на Професионалисти с дългогодишен практически опит.

   Да обучи професионалисти в областта на дигиталния маркетинг, които успешно да се интегрират в бизнес средата, помагайки й да развие локално и глобално своя дигитален потенциал;

   Да модернизира, усъвремени и адаптира държавното образование спрямо световните тенденции в дигиталния свят и бизнес;

   Да стандартизира обучението по Дигитален Маркетинг, следвайки строги политики за качество и контрол, които дават спокойствие и сигурност на бизнеса при наемане на служители.

НАШАТА МИСИЯ

ВЪЗРАЖДАНЕ НА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ БИЗНЕСА И ДЪРЖАВНОТО ОБРАЗОВАНИЕ:

Програмата Digital Pro е специализира в обучаването на Дигитални маркетинг професионалисти. Бизнесът и университетското образование заедно решават предизвикателството за необходимостта от ново начало в бизнес обучението. Ново начало и нов подход, породени от шеметното развитие на IT технологиите и
дигитализацията, като съвременно средство и среда за съществуване на всеки един бизнес.

Най-големият проблем, пред който е изправена бизнес средата в България, е, че липсват качествени кадри, които да подпомогнат нейното дигитално развитие. Дигиталният маркетинг е една от Професиите на Бъдещето, която все по-силно загатва нейната важност за икономическото развитие на нашата страна.

Факт е, че в последните години се сформираха множество Академии, Учебни центрове и Фирми, които организират обучения по дигитален маркетинг с опитни лектори. Проблемът е, че фокусът на този тип обучения клони повече към допълнителна информираност и търговия, отколкото към предоставяне на качествено образование, стандартизирана проверка на знания и интегриране на кадрите в бизнес средата. 

Целта на програмата Digital Pro не е просто да продава обучения или да информира хората!

Целта на Digital Pro е да сътвори трайна и значима прагматична връзка между реалния бизнеса и Държавното образование, предоставяйки цялостно, модерно и стандартизирано обучение по темата Дигитален Маркетинг.

Мисията на програмата е тясно да се специализира в обучаването на дигитални маркетинг професионалисти, които заедно да поставят началото и развитието на една от Професиите на Бъдещето.

 

ПРИ ВЪЗНИКВАНЕ НА СПОР, СВЪРЗАН С ПОКУПКА ОНЛАЙН, МОЖЕТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ САЙТА ОРС

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки