Блог

Историята на Ивелина Груева

"Иска ми се да развивам стратегията на компанията, за която работя и в дигиталната среда."

DigitalPRO

2021-07-10

 

Ивелина се занимава с маркетинг и реклама от 5г., а днес ръководи екип от тясно профилирани специалисти. Виж историята ѝ, за да разбереш повече: 

"Като ръководител на екип имах нужда точно от такава комплексна програма с достатъчно много информация, за да знам какво да изисквам от своя екип или от агенциите, с които работим. 

Днес съм много по-уверена и дори вече прилагам придобитите знания в нашите проекти. DigitalPRO наистина е най-доброто място за хора, които искат да получат реални и приложими знания.”

Стилиян Запорожанов:
Ивелина, добре дошла, изключително ми е приятно, че ще имам възможност да си поговоря с теб днес и да чуя твоята лична история.

 

Ивелина Груева:
Здравей, Стилиян, много ми е приятно и на мен, че имам възможността да се включа и да разкажа. Както разбрахте, аз се казвам Ивелина Груева, занимавам се с маркетинг и реклама от малко повече от 5 години, като това, което правя основно е свързано с традиционния маркетинг - телевизия, радио и т.н. А дигитализацията в рекламата (и не само), даде своето естествено продължение, че трябва да имам знания и в сферата и на дигиталния маркетинг. 

Дойде моментът, в който трябваше да направя следващата крачка в своето личностно и професионално развитие и да запиша такава програма за дигитален маркетинг. Трябваше ми програма, която да бъде комплексна, за да мога, когато изисквам нещо от екипа си или от агенциите, с които работим, да знам какво точно се прави и как трябва да се направи.

Доста време избирах, интересувах се, търсих мнения, коментари в интернет. Дори бях записала единичен курс в друга програма, но в крайна сметка избрах DigitalPRO и мисля, че направих доста добър избор и не съжалявам. 

 

Стилиян Запорожанов:
Разкажи ми малко повече как DigitalPRO промени живота ти в работата, която извършваш на ежедневна база.

 

Ивелина Груева:
Вече съм по-уверена в това, което правим, въпреки че има още доста какво да уча или по-скоро практиката да ме научи. Иска ми се да развивам стратегията на компанията, за която работя и в дигиталната среда.

 

Стилиян Запорожанов:
Ако в професионален план се чувстваш много по-уверена и си научила много от нашата програма, ентусиазирана ли си да прилагаш все по-бързо и качествено нещата с твоя екип? 

 

Ивелина Груева:
Определено съм ентусиазирана и вече се работи по някои от нещата, а други предстои да се случат в дългосрочен план. 

 

Стилиян Запорожанов:
В този ред на мисли, тъй като си говорим за практичността на програмата и информацията в нея, как би оценила обучителния материал и начина, по който сме я структурирали? Как би оценила лекторите и най-важното за нас - нашето DigitalPRO общество? 

 

Ивелина Груева:
Програмата е много добре структурирана - редът на курсовете, материалът, който лекторите преподават не е само суха теория, която да назубриш, а е подкрепена с практика. Оценката, която бих дала, ако имаме скала до 10, е 9. Защото винаги има какво да се подобри и да имате стимул да се подобрявате, както и тази година ни демонстрирахте с едни допълнителни бонус курсове, много готини. 

 

Стилиян Запорожанов:
Така е, така е. Благодаря ти за оценката. Само ако знаеш какви нови неща сме приготвили за следващото издание, благодарение на обратните връзки, в които знаеш, че много се вслушваме.

А какво е твоето мнение за нашето DigitalPRO общество? Смяташ ли, че този микс от маркетинг специалисти, начинаещи, собственици на бизнес и ръководители на маркетинг отдели е полезен хибрид? 

 

Ивелина Груева:
Мисля, че това е страхотно допълнение към цялостната програма на DigitalPRO. Събрали сме се толкова много хора, които се занимаваме с различни неща и ежедневно, когато задаваме въпросите си в групата, можем сами за себе си да размишляваме в опит да помогнем и на колега, докато лекторът види въпроса и отговори. Случвало се е минута след като си задам въпроса, няколко колеги да са дали отговорите, което е страхотно и от това също бихме могли да научим много. 

 

Стилиян Запорожанов:
Преди малко споменахме обучителния материал, много от нашите участници и ние като организатори постоянно повтаряме, че нашата програма изисква голяма ангажираност и отдаденост. Ти съгласна ли си? Това мотивира ли те и какво би казала на хората, които се чудят дали да се запишат в DigitalPRO?

 

Ивелина Груева:
Да, програмата наистина изисква много отдаденост, учене и време. Ако хората искат наистина да научат нещо, това е мястото. DigitalPRO не е някакво курсче, че да се запиша, да поуча, да поизгледаме едни лекцийки. Човек, ако иска наистина да научи нещата, които се преподават, трябва да отдели много време, ангажираност и внимание, за да постигне високи резултати. 

 

Стилиян Запорожанов:
Точно такъв искрен отговор ми трябваше да чуя от теб, защото видях и емоцията, с която го каза, ти си дала наистина много от себе си, за да постигнеш и резултатите на изпитите. Виждаме в бекграунда твоята победа на един от най-трудните курсове в нашата програма. Сама ми сподели преди началото на интервюто, че това е сертификат за Google Ads. Какво би казала за този курс? Нека да дадем твоето лично мнение за нашия лектор Александър. Какво би му казала, хареса ли ти курса?

 

Ивелина Груева:
Александър, много ти благодаря за всичко, което ни даде като знания. Беше наистина страхотно и се гордея с този сертификат, защото на него имам една от най-високите си оценки, а за мен беше най-труден. Може би, защото тази материя ми е най-интересна, заради това получих и максимална оценка. Курсът ми помага да направя първите крачки в новата стратегия, която споделих че планирам за компанията, за която работя. Благодаря ти, Александър. Страхотен курс. Поздравления.

 

Стилиян Запорожанов:
Супер. Като за финал, Ивелина, какви съвети би дала на хората, които се чудят дали да участват в следващото издание на DigitalPRO и би ли препоръчала нашата програма на твои близки, приятели и колеги? 

 

Ивелина Груева:
Да, програмата я препоръчвам вече убедително навсякъде. Имам приятели, които учат дигитален маркетинг на друго място, аз оспорвам техните знания и лекции. За мен DigitalPRO е най-доброто място, на което може да попадне човек, който иска да има знания по дигитален маркетинг и да ги прилага в реална среда.

Ако наистина искате да предприемете действия за развитието си в сферата на дигиталния маркетинг, DigitalPRO е вашето място, но се пригответе за яко учене. 

 

Стилиян Запорожанов:
Кратко, точно и ясно. Благодаря ти много. Наистина, за мен беше изключително удоволствие да си поговорим днес и да научим твоята история през призмата на ръководител на екип, който управлява тесни специалисти. Много се радвам, че намираш стойност в нашата програма и я препоръчваш на твои приятели и колеги. Пожелавам ти много успехи на предстоящия държавен изпит и на дипломната работа, защото знам, че в момента това е главна и гореща тема за абсолютно всички участници.

 

Ивелина Груева:
И аз ти благодаря и за интервюто, което проведохме, и най-вече за страхотната програма, която сте създали с такова желание, вкарвате любов във всичко, което правите и затова ви се получава страхотно.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Приемът започва след:

ПОЛУЧИ ИЗВЕСТИЕ
Свържете се с нас:
0896 235 344

ЗАПИСВАНЕ ОТ 28 СЕПТЕМВРИ

Не пропускай най-ниските цени от 28.09 до 01.10 (само 72 часа). Включи се в списъка с чакащи и получи напомняне!