За нас

Защо Онлайн Образование?

"След серия тестове и обратни връзки на наши участници, взехме решение да преминем изцяло към онлайн видео обучение с повече фокус върху създаване на видео уроци с практическо и приложимо знание и онлайн упражнения на живо за практикуване на наученото в тях.

Този формат спестява време и дава свобода на участниците сами да изберат времето, мястото и темпото за своето обучение, както и да задават въпроси и получават отговори от лекторите по всяко време."

Стилиян Запорожанов
- Лектор и съосновател на DigitalPRO

✅ Онлайн обучение

Според проучване на IBM е установено, че участник в онлайн видео курс, усвоява 5 пъти повече материал в сравнение с традиционен курс на живо, заради спокойна учебна среда и индивидуално темпо на обучение, спрямо лични нужди.

❌ Обучение на живо

Според проучване на изследователски институт в САЩ е установено, че обученията на живо намалят концентрацията с до -60%, заради различно ниво на знания в аудиторията, наличие на други обекти в залата и неформална комуникация м/у участници.

Център за Професионално Обучение

DigitalPRO е лицензиран център за Професионално Обучение към НАПОО от Министерски съвет. (Национална Агенция за Професионално Образование и Обучение).

Този лиценз гарантира на всички участници, че обученията в програмата ни се провеждат съгласно ДОИ (Държавните образователни изисквания) и по закона за професионалното образование и обучение DigitalPRO има правото да издава държавно признати удостоверения от МОН за придобиване на степен на професионална квалификация в направление “Маркетинг и реклама“.

След успешното преминаване на всички изпити (междинни и Държавен) в програмата DigitalPRO, участниците получават държавно признат документ от МОН, който удостоверява придобитите знания в програмата.

Целта на програмата DigitalPRO е да направи трайна връзка между Бизнеса и Държавното образование, предоставяйки достъпно, цялостно и модерно обучение по темите в Дигиталния Маркетинг, което може да се приложи и да постигне резултати в реална среда.

Защо DigitalPRO?

  • Реални и приложими знания от доказани лектори практици
  • Практически приложимо онлайн обучение от вкъщи или офиса
  • Упражнения с лектора за практикуване на наученото в курса
  • Общество от специалисти с групови срещи на живо
  • Удостоверение от МОН след успешно преминаване на изпити
  • Възможност за стаж и кариерно съдействие във фирми партньори

Организацията зад DigitalPRO

Екипът, който организира тази програма, се ръководи от компанията Zapomedia. Тя е основана през 2013г. като дигитална маркетинг агенция от братята Мирослав и Стилиян Запорожанови. Преди 3 години компанията спира обслужването на клиенти и се фокусира върху свои собствени проекти в България и Чужбина в сферата на електронната търговия.

През годините екипът на Zapomedia успешно работи с големи компании и известни личности, разработвайки и изпълнявайки за тях дигитални маркетинг стратегии. След натрупване на богат практически опит и резултати, екипът успешно разви платформа за онлайн обучения за маркетинг и бизнес, наречена Онлайн Бизнес Академия [Oba.bg]. За близо 3 години платформата успя да събере над 15,000 курсиста, присъствали на безплатни и платени живи & онлайн обучения по дигитален маркетинг.

Амбицията на проекта да се развие в по-голям мащаб доведе до привличането на още маркетинг професионалисти като лектори, които да могат да споделят богатия си практически опит с хиляди курсисти. Така, благодарение на вярата и отдадеността на всички лектори, Oba.bg се превърна в DigitalPRO. A DigitalPRO се превърна в основен източник на вдъхновение и познания за всички, които искат да станат бъдещите дигитални маркетинг професионалисти на България.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344