Нов и подобрен формат на обучение

"Тази година DigitalPRO е с подобрена обучителна програма, която включва нов формат на преподаване, нови курсове и нова модернизирана платформа за обучение!

Това нямаше да се случи без помощта и споделената детайлна обратна връзка на всички наши курсисти! Огромни и искрени благодарности към тях от целия ни екип!"

Стилиян Запорожанов
- Лектор и съосновател на DigitalPRO

Ниво #1 - Начинаещи

Всеки курс започва с видео уроци за начинаещи, които обхващат основна теория, терминология и практически видеа стъпка по стъпка, показани лично от лектора.

Ниво #2 - Напреднали

Всеки курс завършва с целодневно обучение на живо за напреднали, което обхваща теория и стратегии за напреднали, подкрепени с практически примери от бизнеса.

Център за Професионално Обучение

DigitalPRO е лицензиран център за Професионално Обучение към НАПОО от Министерски съвет. (Национална Агенция за Професионално Образование и Обучение).

Този лиценз гарантира на всички участници, че обученията в програмата ни се провеждат съгласно ДОИ (Държавните образователни изисквания) и по закона за професионалното образование и обучение DigitalPRO има правото да издава държавно признати удостоверения от МОН за придобиване на степен на професионална квалификация в направление “Маркетинг и реклама“.

След успешното преминаване на всички изпити (междинни и Държавен) в програмата DigitalPRO, участниците получават държавно признат документ от МОН, който удостоверява придобитите знания в програмата.

Целта на програмата DigitalPRO е да направи трайна връзка между Бизнеса и Държавното образование, предоставяйки достъпно, цялостно и модерно обучение по темите в Дигиталния Маркетинг, което може да се приложи и да постигне резултати в реална среда.

Защо DigitalPRO?

  • Реални и приложими знания от топ маркетинг специалисти с богат практически опит;
  • 10 месечно прагматично обучение по основните теми в съвременния Дигитален Маркетинг;
  • Проверка на вашите теоретични и практически знания чрез изпити и курсови работи;
  • Официален признат документ от МОН за придобиване на професионална квалификация;
  • Съдействие за професионална реализация като Дигитален Маркетинг Специалист;
  • Създаване на междуличностни контакти с интелигентни участници и бизнес експерти.

Организацията зад DigitalPRO

Екипът, който организира тази програма, се ръководи от компанията Zapomedia. Тя е основана през 2013г. като дигитална маркетинг агенция от братята Мирослав и Стилиян Запорожанови. Преди 3 години компанията спира обслужването на клиенти и се фокусира върху свои собствени проекти в България и Чужбина в сферата на електронната търговия.

През годините екипът на Zapomedia успешно работи с големи компании и известни личности, разработвайки и изпълнявайки за тях дигитални маркетинг стратегии. След натрупване на богат практически опит и резултати, екипът успешно разви платформа за онлайн обучения за маркетинг и бизнес, наречена Онлайн Бизнес Академия [Oba.bg]. За близо 3 години платформата успя да събере над 15,000 курсиста, присъствали на безплатни и платени живи & онлайн обучения по дигитален маркетинг.

Амбицията на проекта да се развие в по-голям мащаб доведе до привличането на още маркетинг професионалисти като лектори, които да могат да споделят богатия си практически опит с хиляди курсисти. Така, благодарение на вярата и отдадеността на всички лектори, Oba.bg се превърна в DigitalPRO. A DigitalPRO се превърна в основен източник на вдъхновение и познания за всички, които искат да станат бъдещите дигитални маркетинг професионалисти на България.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344