Мнения

Ваня-Мария Дамянова

Участник в DigitalPRO

Започнах курса с голямо вълнение, тъй като съм завършила маркетинг в университета и много харесвах специалността си. След това животът ми пое в друга посока - авиацията, но когато родих дъщеря си, знаех, че работата като стюардеса е до време и реших да се върна към маркетинга и да допълня знанията си. От работа като майка на малко дете, с работно време 24/7, курсът за мен беше глътка въздух и чаках с нетърпение, всеки нов модул и нова лекция. Информацията е поднесена увлекателно и достъпно, и те кара да искаш, да научаваш нови неща непрекъснато. Благодарна съм на всички лектори за професионализма и затова, че ни дават най-актуалната информация. Надявам се да продължавам, да се развивам в тази сфера и това е само началото

Виктория Илиева

Участник в DigitalPRO

Много съм доволна от курса. Винаги научавам нещо ново, което да надградя и използвам е професионален план.

Сълзица Стефанова-Янева

Участник в DigitalPRO

Благодарение на програмата разбрах всъщност какво наистина представлява дигиталния маркетинг и колко обширна материя е. Преди курса си мислех, че да правиш дигитален маркетинг е просто да пускаш разни постове из социалните мрежи. DigitalPRO промени цялостната ми представа и колко Труд, усилия, знания и НЕПРЕСТАННО УЧЕНЕ наистина стоят зад материята. Ако някой си мисли, че ще е лесно - не, не е! Модулите са големи, с доста материя в тях, но най-вече са последователни. Категорично мога да затвърдя, че вече се чувствам по-уверена в себе си и знанията, които имам. 

Лидия Вълчева

Участник в DigitalPRO

Работя от години в сферата на морския транспорт, а дигиталният маркетинг е сред личните ми интереси вече повече от 7 години. Имам дъщеричка на 4, която се вълнува заедно с мен от участието ми в Digital pro.
Избрах да се включа в програмата на Digital Pro, след като миналата година учатвах само в 1 модул – Facebook.
DigitalPRO ми помогна, да си припомня основите, да проследя новите тенденции във Фейсбук и Инстаграм, да се запозная по-отблизо със SEO и Уебдизайна, да не се страхувам толкова от Copywritting-a и да се задълбоча в Google  ads.
В DigitalPRO ми хареса това, че Курсът е последователен и интересен, лекторите са включили основна, задължителна теоритична част, практика и нагледно представяне и актуални подробности, спрямо последните новости и изисквания. Уебинарите и групата за дискусии във Фейсбук са чудесен начин за задаване на въпроси към лекторите и/ или дискусия между курсистите
Препоръчвам DigitalPRO, защото курсът е много подходящ, както за начинаещи, така и за собственици на бизнес, за които е необходимо да се движат според актуалните тенденции и адаптират подхода си, спрямо тях. Благодаря на всички от DigitalPro – беше обогатяващо!

Иванина Янакиева

Участник в DigitalPRO

Предполагам знаеш израза "когато с някой си кликнеш", точно това се случи с мен и Digital Pro. 

По образование съм икономист, завършила съм и магистратура Дигитален маркетинг, но дори е излишно да казвам, че база за сравнение няма!

Имах положителна обратна връзка от приятелка завършила програмата. Бях в търсене да запиша нещо ново и актуално, курс, който знаех, че ще ми помогне в работата.

Видях "случайната рекламата" през лятото на 2023 и тук е моментът, в който си "кликнахме".

Смятам, че Digital Pro е за всеки. Курсовете и информацията са подбрани добре и най-важното - актуални, за да може всеки курсист да се докосне до света на дигиталния маркетинг от всичките му страни. И за да не звучи прехвалено, всяко нещо си има своите минуси. Като такъв бих отчела гъстота и тайминга на курсовете, особено за работещ човек идва леко в повече. Но ето, че и аз се справих - сега се надявам да премина успешно и финалните стъпки (държавен и дипломна).

И още един съвет за теб, ако си на етап, в който се питаш "Дали Digital Pro e окей за мен?", помагам ти "Щом вече си задаваш този въпрос, вътрешно си се убедил, че е точно за теб." :) 

Катрина Динева

Участник в DigitalPRO

Изключително доволна съм от цялостната програма на Digital PRO. Подходящо начало за всички, които искат да навлезнат в сферата. Лекторите са професионалисти, които поднасят информацията много разбираемо и с много примери от практиката, което е чудесно. Смятам, че човек може страшно много да научи, ако се заеме сериозно с материала. Харесва ми свободата, която имаме относно това кога да гледаме лекциите и като цяло достъпността до всичко в платформата. С удоволствие бих препоръчала на всички, които имат намерения да се занимават с дигитален маркетинг! Огромно браво на целия екип!

 

Кристеан Куцаров

Участник в DigitalPRO

Курсът е на достъпен и разбираем език. Според мен е удачен дори и за хора, които тепърва навлизат в дебрите на дигиталния маркетинг. Сертификатът от МОН и методиката на преподаване според мен, правят курса равностоен на магистърска степен. Лесно се съвместява с работа и ангажименти, а разнообразието в учебния материал може да насочи обучаващия към конкретна сфера на дигиталния маркетинг, където да се развива най-пълноценно впоследствие.

Добър баланс между теория и практика, а отзивчивостта на преподавателите спомага за още по-приятен учебен процес

Деян Иванов

Участник в DigitalPRO

Искам да изкажа своята благодарност за страхотната програма и подкрепата, която получих по време на курса. Благодарение на вашите професионални насоки и отлично структурирани материали, успях да придобия нужните знания и увереност в дигиталния маркетинг. Курсовете по Маркетинг Принципи и Дигитална Маркетинг Стратегия ми помогнаха да разбера основите и да планирам ефективни кампании. Уроците по Уеб Дизайн и SEO значително подобриха видимостта на моите проекти онлайн. Курсовете по Графичен дизайн и Копирайтинг, заедно с Facebook Ads, Instagram и Google Ads, ми предоставиха ценни умения за привличане и ангажиране на аудиторията. Препоръчвам DigitalPRO на всеки начинаещ или експерт, който иска да развие своите умения и да постигне нови професионални върхове в дигиталния маркетинг.

Виолета Йорданова

Участник в DigitalPRO

Като цяло съм очарована и благодарна на всички лектори в програмата. Представиха изключително богат набор от информация и примери и най-ценното, предадоха своя личен опит. Курсовете никак не са лесни, тъй като обема от информация е огромен, но като се замисля това е само основата на тази необятна сфера - Дигитален маркетинг.

Програмата дава различни перспективи и насоки за развитие в един или друг тясно специализиран сегмент, в който всеки би могъл да открие и припознае личното си развитие като специалист.

Не съжалявам за времето, което отдадох на часовете видеа и уебинари. Всяка дума и картинка си заслужават вниманието. 

Дерзайте и продължавайте да развивате програма и да давате знания и стойност на курсистите, избрали пътя на DigitalPRO!

Цветелина Ботева

Участник в DigitalPRO

Пиша ви, за да изразя своята благодарност за участието ми в програмата на DigitalPro. Като цяло съм много доволна от програмата и смятам, че тя ми предостави ценни знания и умения в тази област.

Научих много нови неща и затвърдих вече придобитите си знания. Оценявам огромното количество информация, която ни беше предоставена в рамките на всеки курс.

Не крия, че понякога информацията беше прекалено много за усвояване в рамките на наличното време. Бих искала да имам възможност да отделя повече време за практикуване на наученото и за тестване на знанията си в реална среда.

Благодарна съм, че ни давате достъп до курсовете до октомври месец. Това ще ми позволи да се върна към материалите и да си припомня по-задълбочено наученото.

Смятам, че инвестицията, която направих в програмата, си е струвала напълно.

Илияна Стоянова

Участник в DigitalPRO

Изключително се радвам, че се записах в програмата Digital Pro и съм много доволна от решението си. Имах нужда от систематизирани знания в сферата на дигиталния маркетинг и мога да кажа, че съм впечатлена от експертите, които водеха различните модули. Много ми хареса това, че имаше практически примери и казуси от реална работна среда, в които лекторите са попадали и съм им благодарна, че споделиха този безценен опит! В края на курса се чувствам обогатена с много нова информация и наистина съм вдъхновена от морето от знания, които тепърва предстои да прилагам на практика. Аз работя в сферата на медийния анализ и досега бях от другата страна, но ми беше много интересно да разбера как се случват нещата концептуално, стратегически, как всичко е един цялостен процес и съм убедена, че тънкостите, които лекторите споделиха ще са ми изключително полезни. Научих, че човек не трябва да спира да се интересува, да се предизвиква и да мисли задълбочено върху цялостната картина, така че се надявам в бъдеще да успея да приложа активно новите знания.

Елизабет Трайчева

Участник в DigitalPRO

Всеки се пита какво ще научи, дали програмата ще е полезна наистина! Е, мога да кажа, че лично аз научих ужасно много неща, които вече дори прилагам в практиката.

Програмата помага не само за професионално, но и личностно развитие! Това е мястото, където откриваш много приятели и много нови колеги!

Благодарностите, които изявявам към преподавателите и целия екип, които стои зад това всичко, ще бъдат крайно недостатъчни! 

Ако случайно някой все още се чуди дали да запише този курс, надявам се това да бъде неговият отговор!

Мария Колева

Участник в DigitalPRO

След конференцията през 2023 г. реших  да запиша програмата по дигитален маркетинг на DigitalPRO, с цел да систематизирам знанията си и да разбера кои са новостите, които бързо навлизащия изкуствен интелект предлага.

Преди да премина през обучението мислех, че дигиталния маркетинг е добре позната материя за мен. 

Преминавайки през всеки един от 8-те курса обаче разбрах, че почти нищо не знам.

Всеки курс е изключително интересен, полезен и освен, че систематизира и подрежда знанията, обхваща дълбоко и цялостно всяка основна материя. 

А лекторите - те са страхотни! Беше ми изключително приятно да слушам всеки един от тях. Имаше моменти, в които истински се затруднявах (модул SEO маркетинг), но имаше и много такива, в които искрено се забавлявах! 

Препоръчвам обучението на Digital PRO на всеки, който иска да получи не просто теоретични и практически знания и умения в сферата на дигиталния маркетинг, но и общност, в която да споделя и получава вдъхновение!

Светлана Стефанова

Участник в DigitalPRO

Благодаря ви за оказаната подкрепа по време на курса. За мен беше удоволствие да участвам в програмата на Digital PRO и съм изключително доволна от постигнатите резултати.

Курсът по дигитален маркетинг на Digital PRO ми предостави не само необходимите теоретични знания, но и практически умения, които мога директно да приложа в професионалната си дейност. Лекторите са висококвалифицирани и винаги готови да помогнат с полезни съвети и насоки. Освен това, учебните материали и ресурси са изключително добре структурирани и достъпни.

Никола Стойчев

Участник в DigitalPRO

Намерих изкараните курсове за доста полезни и с практическа насоченост и стойност. Бих ги препоръчал на всеки начинаещ, който има желание да се занимава в маркетинг сферата или да започне свой бизнес!

Никола Николов

Участник в DigitalPRO

Бих искал да изкажа своята благодарност и възхищение от качеството на обучителната програма по дигитален маркетинг, която предлагате. 

След като преминах през курса, се чувствам много по-сигурен в своите знания и умения в тази бързо развиваща се сфера. 

Форматът и актуалността на уроците, комбиниран с практическите задачи и реални примери, прави обучението изключително ангажиращо. Лекторите са истински професионалисти, които успяват да предадат сложни концепции по достъпен и разбираем начин.

Продължавайте в същия дух!

Мариана Димитрова

Участник в DigitalPRO

Записах курса по Дигитален маркетинг почти на шега  - първо от чисто любопитство и второ да пристъпя лекичко в света на дигиталната сфера дори и чисто терминологично. Но така се увлякох в тематиката, че в процеса на курса разбрах, че времето, което мога да отделям на този етап е твърде недостатъчно за всичко, което ми се иска да пробвам занапред.

И сега конкретно моето впечатление. Много добър подбор на лектори на първо място, много добре поднесена информация, съобразена с нивото на курсистите /напълно начинаещи като мен/, достъпно, увлекателно и професионално. Страхотни млади хора /лектори/, които си личи, че харесват това, което правят и горят в него. 

Имам си любими лектори, но като цяло всички са ми на сърце и със сигурност ще търся варианти да ги "следвам" за придобиване на повече знания :)

Благодаря, че сте намерили вариант за поднасяне на знания, които освен теоретични са и доста практически. Благодаря, че благодарение на начина, по който поднасяте информацията /онлайн и на запис/ имат възможност повече хора да се образоват в удобно за тях време. 

Благодаря, че Ви има! Бъдете здрави и дерзайте! Много можете! 

Това е първият ми курс, но със сигурност няма да е последният! 

Виолета Симонска

Участник в DigitalPRO

Изключително полезен курс, подходящ за хора от всяка бизнес сфера. Лекторите,които са истински професионалисти с реален поглед над нещата,дават много ценни и актуални съвети. Въпреки че курсът навлиза в дълбочина, материалът е поднесен достъпно,разчупено и с практическа насоченост. Гледах лекциите с удоволствие. Също така мога да кажа,че единствено DigitalPro предлагат курс от такова ниво в България. Мога само да препоръчам!

Десислава Цветанова

Участник в DigitalPRO

Казвам се Десислава Цветанова и в личен план се занимавам с грижите за семейството си, със спорт и с развлечения от най - различен характер, като най - много обичам да чета книги и да пътувам. В професионален план работя в областта на енергийната ефективност в общинската администрация.

Включих се в програмата за първа година по препоръка от приятел, който е завършил и успешно реализирал се Ваш студент. Слушах Вашите безплатни конференции от миналата година и реших, че нещата които бих могла да науча ще ми помогнат да разширя познанията си в областта на дигиталния маркетинг и в дигиталния свят като цяло.

Промени начина ми на мислене относно дигиталните технологии и относно възможностите, които те предлагат в презентациите и в продажбите на най - различни продукти. 

Също така бих искала да развивам личния си профил в социалните мрежи и търсех правилните насоки за тази цел.

Лекторите са на много високо ниво и оценявам факта, че имах възможността да се докосна до техните задълбочени познания и опит в дигиталния маркетинг.

Обучителния материал е доста обширен и всеобхватен за краткото време, в което трябва да бъде усвоен. Като слаба страна отчитам, че за някои от модулите се изискват доста задълбочени познания по програмиране, което е трудно за студентите, които са абсолютно начинаещи като мен в дигиталния маркетинг.

Бих препоръчала DigitalPRO и вече многократно съм го направила, тъй като за мен и моите приятели винаги е било полезно да се научи нещо ново в област, която търпи развитие във времето и която е част от живота на всеки човек.

Също така научих за съществуването на много сайтове и технологии, които могат да ми помогнат в оперативната ми професионална работа. Оцених силата на социалните мрежи и си дадох сметка, че до голяма степен потребителите им са зависими от тях, което дава възможност за целенасочено влияние върху техния избор на стоки, услуги и начин на живот.

Ася Ризова

Участник в DigitalPRO

Преживяването в DigitalPRO не може да се опише с една дума. DigitalPRO е повече от курс. Той е “този курс", който те тормози по време на последната ти година в университета. :) Той е този курс, който те учи на безценни уроци и практики в най-различни направления на маркетинга. Определено лекторите са много запознати с това, което правят, и бе удоволствие да се учим от тях. Със сигурност бих повторила и нямам търпение да науча какво предстои оттук насетне! Приветствам всекиго да се запише, без да се колебае. 

Неждие Шаип

Участник в DigitalPRO

С DigitalPRO.bg - Професионална бизнес програма по Дигитален Маркетинг, получаваш не само обучение по модули от дигиталният маркетинг, но и приложими знания от едни от най-добрите и отвърдили се маркетинг специалисти с богат практически опит и познания в сферата. Програмата е полезна както за начинаещи, които тепърва търсят реализация в тази сфера, така и за средно напреднали, които имат желание да надградят своите познания. Израстването е факт.

Кристина Йорданова

Участник в DigitalPRO

Програмата ми беше препоръчана от хора в този бранш и съм изключително радостна, че ги послушах. Записах програмата, без да имам никакво понятие от тази сфера. И бях напълно погълната от нея, беше толкова вълнуващо! И смея да твърдя, че надминах дори собствените си очаквания и резултатът беше повече от удовлетворяващ!

Програмата е много професионална и изчерпателна. Лекциите са поднесени на много разбираем и достъпен език и преподавателите са едни от най-добрите професионалисти. Лекторите отделят от личното си време, за да отговорят на всеки въпрос на курсистите, дори да не е свързан с преподавания материал. Програмата е истинско вдъхновение! Подходяща е както за начинаещи, така и за напреднали и ще ви помогне да станете добри специалисти в сферата или да подобрите значително качеството на бизнеса си.

Силно препоръчвам! :)

Димитър Кондев

Участник в DigitalPRO

Страхотна програма, препоръчвам я на всички. Най-добрата инвестиция в живота ми.

Гергана Николова

Участник в DigitalPRO

Отлична възможност да научите както най-новото от света на дигиталния маркетинг, така и да изградите основите на своето развитие в тези среди. Изключително доволна съм от курса, който Успешно завърших!!! :)

Християна Великова

Участник в DigitalPRO

Изключителни професионалисти, които държат на качеството! Бях част от DigitalPro 3.0 и с удоволствие продължавам обучението си за втора поредна година!

Радо Радев

Участник в DigitalPRO

Много добра програма - препоръчвам.

Елиза Василева

Участник в DigitalPRO

Най-професионалното и изчерпателно обучение за дигитален маркетинг!

Преподавателите са невероятни професионалисти, а лекциите са структурирани и организирани много удобно и лесно за учене.

Материалът е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали професионалисти!

Цветомир Цветков

Участник в DigitalPRO

Изключителни професионалисти! Горещо препоръчвам обучението на всеки, който е решил да се занимава професионално с дигитален маркетинг.

Женя Начева

Участник в DigitalPRO

DigitalPro не е просто поредния курс, а изключително полезна обучителна програма.

Препоръчвам!

Юстиниян Ясенов

Участник в DigitalPRO

Най-добрият университет за Дигитален маркетинг. Лектори топпрофесионалисти с работещи бизнеси и доста стаж по темите си. Социална група и всичко това на достъпен език и с много примери.

Препоръчвам Ви ги !

Тони Митева

Участник в DigitalPRO

Изключителни професионалисти във всичко, което правят! Фокусирани в нуждите на клиентите си, ориентирани към резултати. Отзивчиви и адекватни в комуникацията.

Препоръчвам горещо!

Ваня Кралева

Участник в DigitalPRO

Компетентни и креативни лектори, които поднасят материала по интересен начин. Професионална програма за изграждане на професионалисти!

Анита Николова

Участник в DigitalPRO

Професионализъм, качество и открита комуникация. За тези, за които дигиталният маркетинг, е страст.

Ралица Русева

Участник в DigitalPRO

DigitalPRO е много конкурентна и ценна програма за обучение и общност в дигитален маркетинг. Много съм доволен от участието си в третата (3.0) версия и мога да потвърдя, че си заслужава!

Атоанета Гугуткова

Участник в DigitalPRO

Записах програмата с нулево ниво на знания по дигитален маркетинг. В края на програмата вече имах собствен онлайн бизнес, от който се издържах.

Нели Кюркчийска

Участник в DigitalPRO

Изключително добронамерено и професионално отношение към всички нас, които тепърва навлизаме в материята на Дигиталния маркетинг! Нещо повече, всички лектори досега ни предразполагат за искрена комуникация относно темите.

Чувствам се великолепно в среда на професионалисти! Благодаря Ви!!!

Ирина Тотева

Участник в DigitalPRO

Лекторите са истински професионалисти! Лекциите са добре структурирани и всеки, започващ от нулата би могъл, при желание, естествено, да усвои и приложи в професионалното си развитие наученото.

Препоръчвам!

Ивелина Петрова

Участник в DigitalPRO

Изключително съм доволна от програмата! Усеща се професионализъм и топло лично отношение. Лекциите са поднесени на разбираем и достъпен език. Радвам се, че съм част от това общество !

Мая Капелова

Участник в DigitalPRO

Записах DigitalPRO по препоръка на колежка и не съжалявам. Много подробно теоретично и практическо обучение. Всяко нещо си пасва на мястото с времето и започваш да разбираш все повече и повече. А съм едва на 3-тия модул. Много съм им благодарна! Освен това тук ще можете да се възползвате от общност, която е на линия да ти помогне ВИНАГИ, когато имаш нужда, независимо от сложността на въпроса/проблема ти, защото в нея има и начинаещи и напреднали.

Леда Трифонова

Участник в DigitalPRO

Супер професионалисти и преди всичко хора! Страхотна програма, която дава знания не само по маркетинг, но и по човешко отношение и личностно израстване!

Мария Попова

Участник в DigitalPRO

Страхотно място за професионално обучение. Лекторите са на ниво, получаваш много за цената на курса. Препоръчвам ;)

Павел Джамбазки

Участник в DigitalPRO

Невероятна програма! Лекторите са супер и научаваш много нови неща. За мен лично беше много по-добре редовна форма, в която присъстваш физически на лекциите.

Виктория Ефтимова

Участник в DigitalPRO

Най-доброто обучение по дигитален маркетинг, което не може да се сравни с нито един университет! Радвам се, че съм част от програмата, защото знанията, които получавам, са точно това, което търся, за да продължа да се развивам в тази сфера!

Михаил Тошев

Участник в DigitalPRO

Готин екип и много стойностен курс, препоръчвам.

Станка Михалева

Участник в DigitalPRO

Полезно и стимулиращо мозъка обучение!!! Толкова съм ентусиазирана, че вчера съжалявах, че лекциите все още не бяха отворени!!! Препоръчвам курса на всички мои приятели!!!

Стилиян Гогов

Участник в DigitalPRO

Страхотни сте! За мен DigitalPro освен ядро от знания е и генератор на идеи.

Ива Нешева

Участник в DigitalPRO

Научих много полезни неща от хора, които в момента са най-добрите - не от остарели учебници или думи на теория. Многото практически занимания ми бяха изключително полезни, за да разбера теорията и какви са спецификите на различните видове дигитален маркетинг. Препоръчвам с две ръце!

Симеона Геджикова

Участник в DigitalPRO

Професионално, креативно и интересно обучение свързано с дигиталния маркетинг!

Николай Кръстев

Участник в DigitalPRO

Завърших DigitalPRO в първия випуск. Доволен съм от старанието и показаното от лекторите. Научих доста нови неща, затвърдих стари знания и успях да се амбицирам още повече.

Впоследствие на курса успях да си намеря работа, която да ми носи удовлетворение. Смея да твърдя, че успешно се развивам в областта на дигиталния маркетинг.

Радостина Митева

Участник в DigitalPRO

Програмата е страхотна, дори за хора без абсолютно никакъв опит в сферата на дигиталния маркетинг! Лекторите са професионалисти и дават много повече от просто теория..! ❤

Габриела Иванова

Участник в DigitalPRO

Записах програмата с ясното съзнание, че ще получа изключително ценни знания, които да помогнат за моето развитие в дигиталния маркетинг.

И очакванията ми се оправдаха напълно!

Лекторите са невероятни специалисти, професионалисти и преди всичко - страхотни хора, които дават всичко от себе си и откликват на всеки зададен въпрос.

По време на обучението събрах парченцата от целия дигитален пъзел и научих много тънкости, които ми убягваха преди. Още по-ценно от цялата програма, за мен, е обществото, в което попаднах.

С една дума - то е без аналог!

Пламен Матов

Участник в DigitalPRO

Над 10 години съм в рекламния бизнес, но винаги съм се занимавал с печатна реклама и стоенето пред компютъра никога не ми е било любимо занимание.

Тенденциите към дигитализация все пак ме насочиха към дигиталния маркетинг и след препоръки от хора в бранша, логичният избор беше DigitalPRO!

И за момент не съжалявам, че се потопих в това сплотено общество, което ме накара с интерес и желание да стоя пред монитора, да изучавам и опитвам да прилагам този безкраен – ПРО дигитален свят

Теодора Младенова

Участник в DigitalPRO

Успехите, които ми донесе DigitalPRO са куража да стартирам свой собствен бизнес в областта на корпоративните подаръци и стратегии за клиентско преживяване. Станах Господар на моето време и избирам как да го прекарвам със (с)мисъл.

Не беше лесно, сега също не е, но поглеждайки назад, разбирам, че по-правилен избор не съм имала. Най-хубавото е сам да определяш кое кога да се случи, за което БЛАГОДАРЯ на DigitalPRO.

Цветелина Якова

Участник в DigitalPRO

DigitalPРО зае специално място в живота ми, защото срещнах страхотни преподаватели, колеги, научих много и поставих началото на кариерата си в дигиталния маркетинг. Определено тук открих призванието си, всеки лектор открехна вратата към своята специалност и без колебание сподели БЕЗЦЕННИ РЕСУРСИ от практиката.

Със сигурност ще продължа да записвам програмата, защото получавам много добавена стойност и кариерни възможности.

Общността ни ме зарежда с ентусиазъм и с радост се включвам във всички активности.

Програмата е предизвикателна, изисква отдаденост, ако си начинаещ. Запишете се за следващия сезон, дайте си обещание, поемете отговорност, вземете максимума и променете живота си! Ще се видим наесен!

Константин Кинчев

Участник в DigitalPRO

Най-ценното предимство на програмата DigitalPRO се крие в това, че е изцяло практически насочена. 

Теоретичният материал е подкрепен с примери от практиката, които ти помагат да научиш как се случват нещата в реална работна среда.

В рамките на 10 месеца получаваш толкова ценни знания и умения, с които съвсем спокойно можеш да продължиш своята реализация в дигитална компания.

По-интересното е, че някои от участниците, включително и аз, създават свои проекти, още по време на обучението.

Виктория Парладийска

Участник в DigitalPRO

За мен DigitalPRO промени целия ми живот!

Винаги съм искала интересна и вдъхновяваща професия, която да работя с удоволствие и да имам свободата да разполагам със свободното си време.

 

Днес това за мен вече е сбъдната мечта! Да – не беше лесно, имам още много да уча, но съм сигурна, че намерих „моето нещо“.

 

Благодаря ви за подкрепата, за всичките знания, за всичките практични уроци, за всички готини хора и моменти, които изживяхме заедно, за разбирането и затова, че взимате под внимание всички обратни връзки и не спирате да се подобрявате и да вървите напред. Обичам ви DigitalPRO!

Марио Гайдов

Участник в DigitalPRO

След като завърших училище, влязох да изучавам специалност “Маркетинг". Бях изключително мотивиран и устремен да преплувам през океана на тази наука. За съжаление, високите ми очаквания, последвани от голяма доза наивност, срещнаха суровата действителност.

 

Цели 5 години, прекарани в обучение, съдържащо се от суха, обременяваща и най-вече ненужна теория. Въпреки това, желанието ми за работа в сферата нарастваше все повече. Вярвах, че ще намеря тази липсваща ми част, която не ми позволяваше да се развивам с съвременния и качествен маркетинг...

 

Когато видях, че програмата ще стартира през есента, побързах веднага да се запиша и нямах търпение да започне.

Вярвах, че всичките ми въпросителни, незнания и слабости ще бъдат изчистени и ще получа максимално качествено обучение по дигитален маркетинг. Не съм се подвел. Очакванията ми бяха напълно оправдани. DigitalPRO ми помогна да надградя основата, която самостоятелно бях придобил. Това ме направи по-уверен, по-устремен и по-щастлив. Най-после получих този ресурс от познания, който търсех толкова време.

 

Препоръчвам DigitalPRO на всички, които имат желание да се развиват в сферата на дигиталния маркетинг, без да си губят времето в лутане и учене на излишни неща

Анита Върбанова

Участник в DigitalPRO

Попаднах в DigitalPRO “случайно“, след като видях „случайна реклама“ за безплатна конференция, която беше достатъчна да ме убеди да запиша програмата. Оттогава съм участник и в трите издания, а фен на екипа на DigitalPRO, оставам и занапред. DigitalPRO промени живота ми от една страна като професионалист, с тоновете информация и подкрепата на лекторите за всякакъв тип казуси. Като човек ми даде това, което е най-ценно за мен – свобода, качествени взаимоотношения, емоция, смях, приятели и бизнес партньори.

Никога не съм сравнявала обучителния материал и лекторите на DigitalPRO с други, защото отдавна са ме спечелили с емоцията, отношението и с конкретните полезни знания.

Програмата е много ангажираща и я препоръчвам на начинаещи, които първо искат да видят голямата картина и след това да специализират в 1-2 направления, както и на хора, които вече са избрали своята ниша, но е добре да имат представа и от другите направления, за да работят по-добре в екип. Със сигурност DigitalPRO е за мотивирани хора, които мечтаят смело, търсят успеха и искат да се забавляват.

Ирена Късметска

Участник в DigitalPRO

Винаги съм знаела, че хубавите неща се случват най-неочаквано в живота ми. Дигиталният маркетинг и DigitalPRO бяха поредната изненада, която се появи на пътя ми. Неочаквана и в същото време толкова трансформираща.

Аз съм журналист и освен многото знания, които получих от програмата и които ще използвам за развитието на бъдещия си бизнес, DigitalRO ме провокира и като личност. Първите стъпки извън зоната ми на комфорт бяха плахи, но удовлетворението след това е незаменимо.

Аз вече пиша моята нова история, направете го и вие...

Михаил Стоев

Участник в DigitalPRO

Дигиталният маркетинг и DigitalPRO се появиха колкото случайно, толкова и напълно логично в моя живот.

Важното е, че го направиха в най-правилния за мен момент. Програмата ми отвори очите към нещо, което не предполагах, че мога да изпитам толкова голям интерес и ме срещна с интересни хора от различни сфери на живота. Организацията е професионална, а лекторите - на много високо ниво!

Ивалина Петрова

Участник в DigitalPRO

DigitalPro2.0 откри пред мен един нов свят!
 
Пълноценна и практически насочена програма, която те грабва като вихър. Всеки модул е структуриран и поднесен по невероятно увлекателен начин, подкрепен с реални примери и казуси.
 
За мен това беше една изключителна програма, дала началото на нов професионален път пред мен.
 
Като майка на две деца, използвах всяка свободна минутка, за да гледам записите и това беше страхотно, защото паузирах, когато е необходимо, а после продължавах с уроците.
 
В главата ми вече се върти идея за собствен бизнес, защото знам, че получените знания са качествени и достатъчни за едно ново начало.
 
Благодаря Ви, DigitalPRO, за всичко ценно, което ми предадохте!
 
На участниците - Успех!
 
На тези, които се чудят дали да запишат DigitalPRO 3.0 - Записвайте и не се чудете повече!

Димитър Мизов

Участник в DigitalPRO

Програмата ми даде много нови възможности за развитие в различни сфери.

Михаела Тодорва

Участник в DigitalPRO

Благодарение на всичко, което научавах в програмата, успях да пренеса работата си от залата в хола, да мотивирам десетки жени, мъже и деца да продължат да се хранят здравословно, да се движат и да тренират с мен, макар и от вкъщи, месеци наред.

Да, всичко това го правих от вкъщи, защото знаех как и имах нужните умения.

Това е повече от страхотно, нали?

И още по-хубавото е, че дори след отварянето на фитнес залите, с помощта на дигиталния маркетинг, успях да задържа 70% от онлайн клиентите, с които тренираме от вкъщи и до днес.

Толкова съм благодарна, че бях част от DigitalPRO 2.0 и със сигурност ще бъда част от DigitalPro 3.0!

Петя Харлова

Участник в DigitalPRO

Лекторите оправдаха очакванията ми, та дори ги надскочиха. Освен че поднесоха обучителния материал разбирателно и търпеливо, също така и щедро споделяха безброй примери и съвети от своя бизнес или работно място, които бяха повече от безценни.

Всеки следващ курс надграждаше предишния и с придобитите знания в края на програмата, вече бях уверена, че мога да продължа със своето професионално развитие в сферата на дигиталния маркетинг.

Благодарение на DigitalPRO дори започнах стаж още по време на обучението. Всичко се случи толкова бързо, а аз съм повече от щастлива, че сбъднах мечтата си, когато станах част от това общество.

Светлана Миркова

Участник в DigitalPRO

DigitalPRO ми даде много. Установих, че в рамките на няколко месеца придобих толкова много знания...Всъщност много повече, отколкото получих по време на редовното ми обучение в Софийския Университет за цели ПЕТ години!!!

Направо не мога да повярвам!

В този курс още повече се научих първо да СЛУШАМ, след това да ГОВОРЯ. 

Най-много ми допадна това, че всички преподаватели са хора с успешни бизнеси, които се сблъскват всеки ден с най-различни казуси. Всеки от тях е на разположение да те посъветва, окуражи, съдейства и помогне.

Константин Кинчев

Участник в DigitalPRO

Щастлив съм от избора, който направих. DigitalPRO промени живота ми.

Научих много нови неща относно маркетинга и неговото приложение, как работят бизнесите по света, каква е тенденцията в рекламата, не само в България, а и в световен мащаб.

Освен това, още докато се обучавах, започнах и своето развитие.

Останах изключително доволен от лекторите и обучителния материал.

Лекциите са сформирани и сглобени така, че всеки да успее да усвои материята и да намери ползи спрямо това, което търси. От съвсем начинаещ до напреднал.

Антоанета Гугуткова

Участник в DigitalPRO

Вече имам сайт, фб страница с 800 последователи, фб група със 150 участника, 400 мейла - нищо от това нямаше да е възможно без DigitalPRO (Това съвсем искрено).

Пламен Маринов

Участник в DigitalPRO

Добре структурирана програма с добра взаимовръзка (последователност) на модулите. Изключително полезна и добре поднесена информация от лекторите на програмата.

Уникални хора в лицето на лекторите (изявени практици), които дават изключително много добавена стойност на обучаващите се.

Ползата за мен: Полагане на една солидна основа за развитие в областта на Digital Marketing. Много нови знания и информация за различни инструменти и платформи в сферата на Digital-a. По-добро познаване на потребителските пътеки, конструиране и прилагане на маркетинг фунии (Marketing funnels).

Павел Раев

Участник в DigitalPRO

Преди да започна програмата се интересувах любителски от дигитален маркетинг и онлайн продажби. Имах нужда от сериозно обучение, което да ми даде необходимите знания, за да успея да разбера цялата картинка. DigitalPRO се оказа точно това обучение.

Днес, вече към края на програмата имам увереността и самочувствието да кажа, че наистина разбирам от дигитален маркетинг. Благодарение на знанията и уменията придобити в програмата успях да си намеря и работа в сферата. Препоръчвам!!!

Елвира Спасова

Участник в DigitalPRO

Тази програма ми беше изключително полезна, но модулите са прекалено много. Аз лично се изморих около 8ми модул. От там вече не мога да запомня много от казаното. Надявам се да премина успешно през държавния изпит.

Все пак съм адски доволна! Наистина научих много неща и някои модули доста ме амбицираха. За кариерно развитие все още не мога да коментирам, тъй като смятам, че ми трябва повече време за преминаване през основните моменти в създаването на реклама. Давам 6+ на организацията и всичко останало! Доволна съм в крайна сметка!

Антон Дончев

Участник в DigitalPRO

Преди да започна в DigitalPro си мислех, че имам знания в областта на дигиталния маркетинг. Научих ужасно много неща, които прилагам в бизнеса си и се запознах с много прекрасни хора. Намерих приятели и бизнес партньори.

Благодаря на организаторите за всичко! За прекрасните лектори, които ни дадоха супер много знания, за съдействието и помощта. Радвам се, че бях част от DigitalPro. Даже се натъжавам, че приключва! Благодаря ви!

Василена Цанова

Участник в DigitalPRO

Очаквах Digital PRO да ми донесе много практически знания в сфера, в която искам да се развивам, но програмата ми даде нещо много повече - вдъхновение.

Още след първите две лекции на Модул 1 с Мирослав Запорожанов усетих, че съм като на "пружина" - идеите за развитие на бизнес в дигитална среда идваха една след друга и дори ставах нощем да си ги записвам.

При Модул 2 с Пламен Бързев се научих да правя сама Landing Pages (много полезно и интересно занимание) и започнах да гледам на всеки сайт с други очи.

Модул 3 с Евгени Йорданов ме върна в първи клас и макар да бях чела много за SEO оптимизацията през годините, информацията ми помогна да систематизирам знанията си.

Модул 4 с Александър Славов ме убеди, че копирайтингът е моята сила, но също така показа много добри практики от първо лице.

Модулът на Ивелина Манова, Google Ads, ме накара за първи път от началото на курса да стоя до късна нощ да гледам лекции, а със записките си успях да оформя нещо като мини учебник по рекламиране в Google. Ивелина запали мен и останалите да вземем различните тестове на Google и да не спираме да се развиваме.

Тъкмо си мислех, че след Google Ads най-трудното е минало, дойде Стилиян Запорожанов със своя Facebook Marketing Модул и преобърна разбиранията, че "пускането на рекламки" във Facebook е лесно начинание. Разпределението и оптимизирането на бюджета, определянето на ремаркетинг аудитории, безкрайните възможности за скалиране на рекламите - всичко научено ме убеди, че работата на performance специалиста е много сложна и отговорна.

Малко след това напуснах старата си работа и започнах нова като Social Media Manager, именно благодарение на придобитите знания до момента.

Модул 7 с Мария Атанасова и Борал Шен разкри колко е важно видео съдържанието и даде ценни насоки за работа с инфлуенсъри, което е от значение за всеки онлайн бранд.

Модул 8 Email Marketing за първи път ме убеди, че email-ът е един от най-ценните канали за бизнеса и ако се използва умело, както показа Мирослав Запорожанов, носи огромни ползи и дългосрочни взаимоотношения с клиентите, така както никоя друга платформа.

Хубавото е, че от Digital PRO бяха оставили Модула за Google Analytics почти към края, тъй като преподадената от Дечко Стефанов информация щеше да бъде трудно разбираема, ако беше представена в началото. Google Analytics е голямо предизвикателство, но наученото от Дечко може да се приложи веднага, а следващите знания - да се надградят.

Със своята неспирна енергия, Мартин Попов използва Модул 10 не само, за да ни научи на тънкостите от кухнята на една дигитална агенция, а за да разкрие своята философия за успешните хора, които водят, а не следват.

Програмата е интензивна, особено за напълно начинаещи, каквато бях и аз. Но придобиването на нови знания и умения никога не е лесно и препоръчвам на всеки, който иска да се развива в дигиталната сфера, да предизвика себе си с DigitalPRO.

Събина Райкова

Участник в DigitalPRO

Невероятна програма, която със сигурност ще продължа, чудесен старт на моите кариерни мечти, показа ми много неща в детайли, на които не вярвах, че съм способна.

Информацията се поднася различно от всеки лектор, което прави програмата толкова специална всеки път се радвам и чакам с нетърпение новите лекции и новата материя, за което съм много мотивирана да изслушам и да започна да прилагам.

Развивам личен бранд и имам хиляди идеи в главата си, които чрез тази програма подреждам, поставям нови цели и сортирам така, че да дам максимума от себе си. Гордея се, че участвам в първата подобна програма и то рамо до рамо с такива специалисти, с които си комуникирам всеки ден, както и такива професионалисти, с които съм само на клик разстояние и винаги готови да дадат най-доброто от себе си!

Програмата има доста голямо бъдеще и още от началото (първите 3 модула) я препоръчвам на всеки, който е готов да постигне мечтите си и иска да се развива и да стане специалист. Респект към всички лектори, всички участници и организатори, затова което правите не само за програмата, а всеки ден!

Аз вярвам в себе си, че ще изградя бранда си, но без тази програма щеше да и бъде много трудно и да похарча много повече пари. Уча и се развивам в чужбина, имам общи наблюдения и за това, което програмата ни дава, извън България никога няма да струва толкова малко.

За мен е безценно. Най-добре изхарчените пари в живота ми!

Ирина Малинова

Участник в DigitalPRO

Програмата е страхотна - лекции, лектори, начин на преподаване и оценяване. Най-смисленият курс на който съм била досега.

След началото на програмата допълних знанията си в сферата на дигиналния маркетинг. Голяма част от наученото приложих в работата си и постигнах отлични резултати. Успех и продължавайте все така!

Борян Филипов

Участник в DigitalPRO

Когато се записах на DigitalPro, бях започнал вече собствен бизнес, но нямах никаква идея как да го развия до нивото което исках. Още в първите модули, разбрах какво трябва да направя и веднага започнах изграждането на собствен онлайн магазин.

За парите, които платих за обучението, получих много знания и умения който вече ми спестяват и правят 2-3 пъти повече пари!!!

Любослав Пашалийски

Участник в DigitalPRO

Научих много полезни неща във всеки един от модулите, които вече прилагам в реалния бизнес и разбрах колко много имам да уча все още.

Разбира се, успях да отсея най-интересните маркетинг дисциплини, които желая да изучавам в дълбочина и най-вече курса за SEO.

Михаела Гидикова

Участник в DigitalPRO

Програмата ми даде много знания и събуди в мен креативно мислене, което не подозирах, че имам. Помогна ми да се развия професионално и личностно.

Специалистите, с които се запознах в програмата DigitalPro, дадоха всичко от себе си, за да разкрият тънкостите, които са научили през годините и ни ги предадоха професионално и много приятелски. Всеки модул имаше своите трудности, но и свойте приятни и забавни моменти.

Христо Стоянов

Участник в DigitalPRO

Digital Pro ме накара изцяло да променя начина, по който гледах на цялостната маркетингова картина. Помогна ми да разбера от къде да започна и как да следя и измервам успехите си.

Тази програма е полезна за всеки начинаещ, който смята да се занимава сериозно с материята. Курсът ми даде една солидна основа, която само ме накара да търся, експериментирам и да се развивам още в тази посока. Успех на всички, които ще запишат Digital Pro 2.0!

П.Бобева

Участник в DigitalPRO

Заслужава си! Получих повече, отколкото очаквах.

Ако трябваше сама да се лутам, да търся информация и да се уча, сигурно щеше да ми отнеме много дълго време, при това със съмнителен краен резултат.

В програмата, модул по модул, ти разкриват част от дигиталната картина, която накрая придобива един завършен и цялостен вид. И на финала е голямо удовлетворението да си научил толкова много. Та – препоръчвам!

Теодора Младенова

Участник в DigitalPRO

DigitalPro не е програма по дигитален маркетинг, а училище за успешен бизнес! Програмата е знания, действия и мотивация в едно.

Преди DigitalPro бях безработна (току-що съкратен мениджър в международна компания с дългогодишен стаж), с идея и мечта.

След DigitalPro съм собственик на бизнес. Най-важният учител в живота са опита и грешките - тук в програмата успешни личности споделят своите опит и грешки от своето началото до сега - когато са едни от най-успешните лица в своята сфера.

Споделят всички инструменти и действия, които са необходими за успешното изграждане на бизнес и те карат да повярваш в себе си и да опиташ да реализираш мечтите си.

Благодаря на всички лектори и участници за най-ползотворната година в университет, която съм имала до сега!

Йорданка Тошева

Участник в DigitalPRO

Получих по-задълбочено разбиране за дигиталния маркетинг и интернет като цяло. Запознах се с нови хора.

Виктория Парладийска

Участник в DigitalPRO

Беше ми изключително интересно, полезно и голямо предизвикателство за мен. През цялото време имахме пълна подкрепа от преподавателите. Надявам се в бъдеще да приложа и развия всичко научено.

Росица Витанова

Участник в DigitalPRO

Ще си призная, че се записах в програмата основно заради сертификата. Бях решила да направя кариерен завой към дигиталния маркетинг и целенасочено търсех програма, която да ме ориентира в ситуацията в този бранш в България. И хоп – тази пък се оказа и със свидетелство от МОН! Но още след въвеждащата лекция ми стана ясно, че тук сме се събрали за нещо по-голямо.

Първият випуск на Digital Pro се превърна в общност от надъхани хора, които общуват непринудено помежду си, споделят проблеми, на които се натъкват в работата си, обсъждат казуси и интересни статии, помагат си с идеи и съвети, разсмиват се след трудни изпити и си говорят на „ти“ с лекторите, които са водещи специалисти в сферите си в България.

Едно от най-ценните неща, които програмата ми даде, е много добра обща представа за дигиталния маркетинг като професия - как различните аспекти се вписват в общата картинка, как се съчетават помежду си и къде се виждам аз след 5 години :)

Вече знам, че никога няма да се захвана доброволно с SEO, което обаче е толкова важна част от цялата стратегия, че ще си намеря SEO специалист на всяка цена.

Самите лекции са много добра комбинация от теория, практически примери и личен опит на лекторите. Иконките за полезни Google Extensions вече заемат повече от половината ми лента, имам внушителен списък с отметки на сайтове и инструменти, които ползвам ежедневно в новата си работа.

Да, всичкото това го има в интернет, но така организирано, подредено, смляно и поднесено по разбираем начин, го няма на друго място. Затова всеки път, когато изпъкна пред новите си колеги с нещо, което те не знаят, не пропускам да кажа - Научих го в Digital Pro! :)

Елизабет Георгиева

Участник в DigitalPRO

Програмата е още сурова, но в сравнение с други подобни формати е доста по-добра и на по-advanced ниво в много отношения.

С годините ще се ошлайфа и ще бъде полезно средство за хора, които искат да се пренасочат от една сфера в друга или такива, които правят първите си стъпки в онлайн маркетинга и търговията.

Като цяло програмата ми помогна да придобия цялостна представа за всички звена на дигиталния маркетинг и да помисля върху това къде бих искала да се развивам най-много.

Успях да си намеря първата си постоянна работа и вече 8 месеца не спирам да се развивам. Радвам се, че имах възможност да участвам в програмата и да се запозная с всички тези страхотни хора и лектори.

Наталия Маркова

Участник в DigitalPRO

Занимавам се с ръчна изработка на бижута от копринени пашкули и се записах с идеята да развия своята дейност и от ниво "хоби" да премине в "бизнес".

Програмата ми даде много информация в тази насока, беше много полезно за мен. А самия факт, че съм тръгнала на това обучение, е изиграл за мен добра услуга - получих и предложение за работа като мениджър продажби и реклама. (Преди работих като мениджър реклама - 9 години, и имах някаква основа).

Но вашият курс преобърна представата ми за много неща и разбрах , че има още много какво да уча. По тази причина и отбелязвам себе си като "начинаещ" :)

За съжаление, работата в офиса, "hand made-работа" вкъщи изискват много време и не успявам съвсем в крак с програмата. Но се надавям в този гратисен период, който давате след курса да наваксам пропуснатото.

Благодаря ви за организацията, за отзивчивостта, за информацията, с която ни обоготявате! Пожелавам ви успех и развитие занапред!

Спас Дамянов

Участник в DigitalPRO

Получих много и актуална информация и стратегии, които дадоха резултат веднага.

Виктория Миндова

Участник в DigitalPRO

DigitalPRO ми помогна да направя така желаната от мен промяна в кариерата и ми даде ключови знания за Маркетинга като дисциплина в и извън дигиталната среда, за да мога намеря нова професионална реализация!

Още в средата на програмата започнах работа като Junior Digital Marketing Specialist и сега продължавам напред.

За мен DigitalPRO е една много добра инвестиция, ако сте решили да навлезете в дигиталният маркетинг.

Мирослав Маджаров

Участник в DigitalPRO

Уменията, които ми даде програмата, ми помогнаха да се ориентирам професионално и да избера точно в коя от многобройните насоки на дигиталният маркетинг да се профилирам.

От друга страна програмата систематизира най-необходимите ми познания за стартиране на собствен бизнес. Това са умения, които съм трупал в продължение на години, а тук само за няколко месеца всичко се нареди на мястото си.

Ако бях завършил DigitalPRO преди няколко години, това щеше да ми спести изключително много лутане.

Румена Калчева

Участник в DigitalPRO

DigitalPro е най-хубавото и смислено нещо, което някога съм правила за себе си!

В момент на професионална безизходица DigitalPro се оказа за мен не само правилната пътека, по която да поема в своята работа, но и ми даде отговорите на много въпроси. Даде ми също мотивация, че съм поела правилния път, че мога да постигна много повече от това, което си мислех, че не зависи от мен да бъде променено.

DigitalPro е голямо предизвикателство. Като начинаещ имаше много моменти, в които се чувствах абсолютно неразбираща какво ми се говори. Но това предизвикателство ме мотивира още повече да покажа на себе си, че никога не е късно да научиш нещо, да промениш начина си на работа към по-добро, дори да започнеш собствен бизнес.

За мен лекциите бяха много добре преценени както последователност, така че да се допълват и знанията да се надграждат постепенно.

Страхотни, готини и мотивиращи са всички преподаватели! Истински професионалисти, които дадоха максимума от себе си, за да предадат всичко, което знаят.

Нито за миг не ми е тежал ангажимента да слушам лекции, да пиша курсови работи или да уча, въпреки че ходя на работа, имам две деца и допълнителни дейности, които ми ангажират почти цялото време.

Единствената ми препоръка е може би да се помисли за някакво разграничаване между абсолютно начинаещите и тези с опит, защото имаше модули с материал за доста напреднали, който нямаше как да бъде усвоен от начинаещите, тъй като трябваше да полагаме повече усилия, за да разберем основата.

Изключително съм щастлива и доволна, че станах част от приключението DigitalPro! Благодаря ви за всичко!

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344