Блог

Историята на Никол Иванова

"Интересното е, че екипът е съставен изцяло от хора, които в момента са курсисти в програмата, имаме основа, която ни свързва и се сработваме доста добре."

DigitalPRO

2021-07-15

 

Никол стартира обучението си като напълно начинаеща, но не след дълго започва да работи в сферата. Виж историята ѝ, за да научиш повече: 

 “Програмата със сигурност промени живота ми повече, отколкото очаквах. Най-големият плюс за мен е, че успях да започна своя професионален път в дигиталния маркетинг, благодарение на програмата и страхотната общност. 

Започнах работа при една от дамите участници в DigitalPRO, като изготвих дигитална стратегия за неин клиент. Всъщност, интересното е, че целият ни екип е съставен от курсисти на DigitalPRO, което много ни помага в сработването поради общата основа, която всички имаме.” 



Стилиян Запорожанов:

Здравейте и добре дошли в DigitalPRO Stories, в която споделяме истории на участници в нашата програма. Днес на гости ни е Никол Иванова, която има да ни разкаже много интересни неща за това как си е намерила работа още докато учи. 

Здравей, Никол, добре дошла. Много ти благодаря, че прие да разкажеш своята история. Кажи ни малко повече за себе си - от къде си, с какво се занимаваш, на колко си години и как избра DigitalPRO?

 

Никол Иванова:
Здравей, добре заварила. Казвам се Никол, на 21 години от град Габрово. В момента изучавам бакалавър “Европеистика” в Софийски университет и съвсем отскоро се занимавам професионално с дигитален маркетинг благодарение на програмата на DigitalPRO.

Избрах DigitalPRO, тъй като имах интерес към дигиталния маркетинг и исках да запиша курс, за да придобия умения в сферата. След кратко проучване и след няколко препоръки от приятели се спрях точно на тази програма и мисля, че това беше най-правилното решение за мен. 

 

Стилиян Запорожанов:
Много се радвам, че си част от DigitalPRO. Как участието промени живота ти в личен и професионален план? Доколкото разбрах, програмата има позитивни резултати за теб. 

 

Никол Иванова:
Да, абсолютно. Програмата със сигурност промени живота ми повече, отколкото очаквах. В личен план ме направи доста по-организирана, последователна в действията си и да не се отказвам, когато ми беше трудно. А най-големият плюс за мен беше, че успях да започна своят професионален път в дигиталния маркетинг благодарение на програмата и на страхотната общност, която се сформира покрай нея. 

 


Стилиян Запорожанов:
А как точно си намери работата? В коя фирма и по какъв начин? Как приложи нещата, които си научила, за да си намериш работа? 

 

Никол Иванова:
Нещата се стекоха по такъв начин, че една от участничките в програмата си търсеше няколко човека, за да сформира екип в своята дигитална агенция. Беше пуснала едно много готино видео в групата във Facebook и приветстваше хората да ѝ пишат за повече информация.

Първоначално се зачудих, тъй като не знаех дали ще се справя, но си казах, че това е възможност и не трябва да я изпускам. Тя ми възложи задача да изготвя дигитална стратегия за неин клиент, остана достатъчно доволна и проведохме интервю. Хареса ме и започнахме работа. Като интересното е, че екипът е съставен изцяло от хора, които в момента са курсисти в програмата, имаме основа, която ни свързва и се сработваме доста добре. 

 

Стилиян Запорожанов:
Това е много готино. Даваш ми идея да поканя Катя, за да разкаже малко повече как и защо избира участници от нашата програма. На мен ми е ясно, че качеството, което предлагате ѝ върши изключително голяма работа и постигате много добри резултати. Поздравление, че си успяла да се възползваш от възможността, която ти е предложила. 

А как възприемаш DigitalPRO, обучителния материал, лекторите, обществото, което сме изградили? Какво са за теб тези неща и каква е ползата, която намираш в тях? 

 

Никол Иванова:
Мисля, че учебната платформа е структурирана доста добре и участниците по най-лесния начин могат да намерят това, което търсят. Модули са оформени добре, информацията е изключително подробна и полезна. Лекторите са едновременно големи професионалисти и много готини хора, които винаги са готови да помогнат, супер отзивчиви са и постоянно отговарят на въпроси в групата. 

Общността е съставена от страхотни хора, мотивирани, всеки се занимава с нещо интересно. Намираш доста съмишленици, защото всички ни вълнува едно и също. Това е място, на което човек се чувства разбран и място, на което получаваш отговор на въпросите си, може да разискваш различни теми с участниците и лекторите. А най-ценното според мен е, че може да получиш мнение от професионалист за обучителната част и за реални работни казуси. 

 

Стилиян Запорожанов:
Виждаме, че ти в ролята си на начинаещ си се свързала със собственици на бизнес, което води до намиране на работа за теб. Разкажи ми малко повече, помага ли ти фактът, че комуникираш с други, по-напреднали хора или по-скоро те обърква, защото понякога комуникацията в групата е на по-високо ниво?

 

Никол Иванова:
Едно от нещата, които най-много различават програмата на DigitalPRO от всички други курсове по дигитален маркетинг, е именно обществото, което се сформира и начинът, по който се събират и комуникират начинаещи и напреднали. Дори, когато начинаещ като мен не разбира част от въпрос или проблем, който се разисква, това ни мотивира да задълбаем в темата, да проучим. Когато се върнеш назад във времето и осъзнаваш, че това ти е помогнало да надградиш знанията си и вече разбираш нещата по много по-различен начин. Много е полезно.

 

Стилиян Запорожанов:
Въпреки, че е много полезно, имаме участници в програмата, които казват, че DigitalPRO е доста ангажиращ като учебен план и курсове. Ти съгласна ли си и това мотивира ли те или по-скоро те отблъсква? 

 


Никол Иванова:
Да, съгласна съм, че програмата е доста ангажираща и всеки човек преди да се запише трябва да го вземе предвид. Точно това, че за определена сума пари получаваш толкова огромен набор от информация, а и не само. Получаваш персонално отношение, обратна връзка, може да задаваш въпроси. Винаги, когато е имало казус в общността, било то за изпит или част от лекция, винаги получаваме отговори и много адекватна реакция. Целият екип, който стои за DigitalPRO се грижи участниците да получат страхотно изживяване и да научат много. Обемът на програмата на моменти ме е демотивирал, но в крайна сметка, когато се замисля за резултата, който ще последва след усилията и жаждата за знания винаги надделява.

 


Стилиян Запорожанов:
Както виждаме, при теб се е случило още по време на програмата, въпреки че ние не обещаваме това нещо, но виждаме, че има все повече такива изключения като теб. Хора, които много искат да практикуват, не само учат, но и намират начин, по който да се възползват от възможностите, които собствениците на бизнес в нашата програма предлагат, за което наистина много се радвам. Това е целта ни като организатори.  Благодаря за милите думи по наш адрес.

Като за финал бих искал да те попитам, тъй като си почти в края на програмата, би ли препоръчала DigitalPRO на твои приятели и колеги след като завършиш и защо?

 


Никол Иванова:
Аз доста отдавна препоръчвам програмата, още от първите ми месеци в нея. Както вече казах, тук получаваш много повече от това, което си очаквал и много повече от това, за което си платил. Прави ми впечатление, че много от лекторите отговарят на въпроси дори в извън работно време.

Качеството е на много, много високо ниво и всеки, който се запише със сигурност ще намери много неща, от които да извлече положителни ползи. 

 


Стилиян Запорожанов:
Супер! И най-любимият ми въпрос - какъв съвет би отправила към бъдещите курсисти на DigitalPRO? 


Никол Иванова:
Да бъдат много активни в групата, да следят публикациите и темите, тъй като от тях може наистина да научиш доста. Да бъдат активни, да задават въпроси и да се възползват максимално от всички възможности, които им се дават по време на периода на обучение.



Стилиян Запорожанов:
Страхотен съвет! Много ти благодаря, Никол, за твоето време, за позитивната и вдъхновяваща история, защото ти си като пример за всички, особено за студентите, които искат да се преквалифицират и да работят една от професиите на бъдещето. Виждаме, че с желание, с много труд и възползване от възможностите, които се предлага в нашето общество, ти си постигнала нещо, което много хора също искат да постигнат.  

Пожелавам ти да постигнеш уникален резултат на предстоящия държавен изпит и да получиш максимална оценка на дипломната работа. Наистина благодаря за отделеното време и топлите думи. 


Никол Иванова:
И аз много благодаря за отделеното време, беше ми много приятно. До нови срещи.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Приемът започва след:

ПОЛУЧИ ИЗВЕСТИЕ
Свържете се с нас:
0896 235 344

ЗАПИСВАНЕ ОТ 28 СЕПТЕМВРИ

Не пропускай най-ниските цени от 28.09 до 01.10 (само 72 часа). Включи се в списъка с чакащи и получи напомняне!