Антон Христов

Антон Христов

Антон Христов има над 10 години опит в сферата на телекомуникации, информационни технологии, мениджмънт, маркетинг, продажби и ръководене на проекти.

Над 8 години от кариерата му протичат в сферата на Телекомуникациите, преминавайки през различни отдели като магазинна мрежа, корпоративни продажби и международен отдел. Интегрира в работата си и споделя знания за Social Selling – продажби през социалните мрежи.

От 2021 Антон е Manager Hunting team за eMAG Marketplace България, отговорен за изграждане на партньорства с различни компании и привличането и интегрирането на нови търговци в платформата. Пазарите, които покрива екипът са България, Румъния, Унгария и Полша.

Антон има завършена бакалавърска степен по „Маркетинг“ от Икономически университет – Варна, както и магистърска степен от Шефийлд със специалност – „Бизнес мениджмънт, иновации и предприемачество“.

Антон обича да казва: Продажбите са изкуство, в което трябва преди всичко да разбереш нуждите на клиента и да предложиш адекватни и акуратни решения.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344