Борал Шен

Борал Шен
Борал Шен стои зад изграждането на едни от най-популярните български канали в YouTube в последните близо 7 години - в ролята му на дигитален мениджър в екипа на музикалната компания Virginia Records, а впоследствие и като мениджър на екипа на 7Talents.
 
Един от пионерите в областта на мейнстрийм онлайн видеото у нас, той изгражда, води и менажира дигитални активности - като създаването на иновативни digital-first видео проекти, менажирането на инфлуенсъри в различни области и продуцирането на
интерактивно entertainment съдържание, уникално за всяка видео и социална платформа - Vbox7.com, Facebook, YouTube, Instagram и др.
 
Ентъртеймънт брандовете, които екипът му е продуцирал са сред любимите в областта на онлайн видео забавлението за Millennial и Gen Z поколенията у нас.
 
Последователите им са над 2 милиона и в последните няколко години генерират над половин милиард видео гледания на година във всички социални мрежи и видео платформи.
 
Борал е лектор на курса Ефективен Видео Маркетинг.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344