Борис Биволарски

Борис Биволарски

Борис Биволарски е маркетинг мениджър с 12+ години опит с основен фокус върху маркетинг и бизнес стратегии на локални и глобални пазари в индустриите: онлайн магазини, мобилни приложения и технологични продукти.

 

В момента Борис е съосновател на българския бранд за веган протеинови продукти Oh!Good. Фокусът му е върху изграждането и позиционирането на бранда и маркетинговата стратегия, както и разработката и подобряването на продуктите.

 

Преди това е бил маркетинг мениджър в Smule, където е отговарял за имплементирането на интеграции и маркетингови кампании чрез партньорства в Азия и Западна Европа. През годините е участвал в създаването и развитието на стартиращи проекти, сред които eBag.bg ( онлайн супермаркет ) и Captn Social ( facebook маркетинг платформа за приложения ).

 

Борис е навлизал в дълбочина в целия спектър на бранд и маркетинг комуникациите – онлайн и офлайн, чрез разработването на 360 кампании, изграждане на бранд и осъществяване на ребрандинг.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344