Деница Димитрова

Деница Димитрова

Деница Димитрова е специалист с повече от 7 години опит в дигиталния маркетинг за международни технологични брандове. През последната година е част от маркетинг екипа на българската крипто компания Nexo, като Специалист Продуктов Маркетинг.

От началото на 2021 г. Деница се потопява в динамичната реалност на крипто индустрията, отговаряйки за формулирането на основните предимства на продуктите в подходящ вид за всеки комуникационен канал.

Заедно с екип от 25+ души успешно създава пазарна стратегия и цялостен план за продуктова комуникация, които постоянно увеличават клиентската база, достигайки до над 4 милиона потребители в над 200 пазара. Продуктовото портфолио на компанията отчита повече от 80 млрд. обработени трансакции и над 12 млрд. активи под управление.

Това, което вдъхновява Деница както в кариерен, така и в личен аспект, е хъсът винаги да надскачаш себе си целеустремено и с последователност.

Деница е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344