Евелина Колева

Евелина Колева

Евелина Колева работи в сферата на маркетинга, рекламата и продажбите от 1997г., трупайки опит във фирми като TVMM, AVON, TNS TVPlan и др.

От 2011г. работи в сферата на дигиталния маркетинг и предприемачество. Практическия си опит натрупва със собствен онлайн проект за парфюмерия и козметика и в последствие работи 4г. като Senior Digital Marketing Specialist за най-големия детски бранд в България - Хиполенд.

От 2018г. заема позицията Marketing Manager в Zapomedia, като отговаря за успеха на няколко онлайн проекта с хранителни добавки, козметика и програмата по дигитален маркетинг DigitalPRO.

С Facebook Marketing се занимава от 2013г. като в последните години се превръща в истинска страст, придобивайки знания и опит във всичките му сфери - от Creative и Performance частта, до аналитичното изследване на данните и с постоянно търсене на нови начини за оптимизация на кампании и постигане на набелязаните цели.

Евелина е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344