Габриела Евтимова

Габриела Евтимова

Габриела завършва бакалавърска степен Маркетинг и трупа теоретичен опит, преминавайки през всички възможни обучения и програми по дигитален маркетинг в България.

От две години е Head of Advertising в дигитална агенция Interactive Share, благодарение на участието си в програмата по дигитален маркетинг DigitalPRO, където нейното желание, новопридобити знания и огромен потенциал са забелязани от собственика на агенцията - Мартин Попов.

За себе си споделя, че е влюбена в performance marketing-а, защото там открива възможност да проучва, анализира и развива идеи, взимайки решение как най-ефективно да се харчат бюджети, за да се валидират идеи на клиенти и екип, като твърдо вярва, че няма универсален успешен модел за всеки. Разчита на данни и на поредица от тестове до достигане на най-успешния модел за даден бизнес.

За нея тестването е изключително важно, но още по-важен е ежедневният анализ на ситуацията, за да се вземат навреме правилните решения и необходими мерки.В личен план споделя, че спортното катерене на скали е нейният начин на живот. Именно поради тази причина, най-важното нещо за нея е да успее да съчетае динамичния живот, който води, с работа онлайн и на открито и с неограничени възможности от гледна точка на локация и местожителство.

Габриела е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344