Георги Малчев

Георги Малчев

В момента Георги Малчев е управляващ съдружник в агенцията за интегриран дигитален маркетинг Xplora. Макар агенцията да съществува от по-малко от 4 години тя се нарежда на 5-то място в класацията на Капитал на дигиталните агенции, и то с оборотите от втората година на агенцията. 

Клиенти на Xplora за целия си дигитален маркетинг са над 60 мултинационални и местни компании, от бързооборотни стоки, през индустриални продукти, до финансови услуги.

Наскоро Георги стартира и https://malchev.net - блог, който представя приложими принципи и подходи, както и много конкретни примери - както за бизнеса, така и за личния живот.

Георги е ментор на стартъпи към Eleven, Endeavor, Founder Institute. Съдружник в стартъп, финансиран в batch 3 на Eleven. Георги е основател в няколко стартъпа, включително един на по-малко от месец.

Преподава маркетинг, комуникации и реклама в Нов Български Университет, както и дигитален маркетинг в Softuni Digital, УНСС и МВБУ.

Сертифициран управленски консултант и сертифициран за управление на операциите. Завършил е executive MBA към Американския университет.

Член на Управителния съвет на IAB Bulgaria от 2016 г. Член е на журито на IAB Mixx Awards през последните 3 години.

Георги е бил участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

МЕДИИТЕ ЗА НАС

Водещи медии отразиха уникалността и полезността на нашата обучителна програма

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344