Георги Малчев

Георги Малчев

Георги Mалчев е управляващ съдружник в Xplora - агенция за интегриран дигитален маркертинг с над 60 superHUMANS екип и над 100 текущи клиента от FMCG, B2C продукти и услуги, скъпи стоки за домакинството, В2В, employer branding - много от които сред топ 3 в сектора си в България и в Европа.

Георги има над 25 годишен опит в “промяната на хората в добра и желаната от тях посока” - чрез опит в бизнес развитието, маркетинга и рекламата, развитието на екипи, менторинг. Има дългогодишен опит в стратегическото развитие и оперативно управление на компании, както и в областта на корпоративния маркетинг и реклама - като консултант, .мениджър, член на съвета на директорите, управител.

Преподава маркетинг, комуникации и реклама в магистърските и бакалавърските програми по маркетинг и по реклама в Нов Български Университет. Води редица корпоративни обучения по маркетинг, реклама и Employer Branding. Член на управителния съвет на IAB Bulgaria от 2016 г. до 2021 г. Жури на редица конкурси, сред .които IAB MIXX AWARDS, Сайт на годината, PR Приз и други.

Георги води и https://malchev.net - блог, който представя приложими принципи и подходи за лидерство, личностно развитие, развитие на екип, родителство и разбира се - маркетинг.

Георги е бил участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344