Кристин Масларска

Кристин Масларска

Кристин Масларска е SEO и специалист по дигитален маркетинг във VertoDigital и Organic Lead за ключови B2B клиенти на компанията, с 4 години опит в индустрията.

Завършва “Политология” в СУ “Св. Климент Охридски”, но не след дълго разбира, че дигиталният маркетинг е нейното призвание и заминава за Амстердам, където следва Комуникационни науки в University of Amsterdam. След завършването си се връща в България, започва работа в сферата на комуникациите и развива рекламни кампании за брандовете - FOX, HBO, Playstation, Nissan, L’Oreal, Sport Depot. С времето решава изцяло да се отдаде на стратегическо развитие и за растеж на органични канали.

Днес Кристин има опит в работата със стартъпи, средни и големи B2B бизнеси, менажирането на отношенията и органично позициониране. Във VertoDigital отговаря за отношенията с клиенти, изграждането на контент стратегии и консултации за органично развитие, включително за компаниите Extreme Networks, MacStadium, Expert.ai, OfficeRnD, SpectroCloud и др.

Отдадеността към SEO и дигитален маркетинг, тя прехвърля и в личния си живот като запален сноубордист, пътешественик и фен на шахмата, джаза и класическата музика.

Кристин е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344