Ленко Йорданов

Ленко Йорданов

Ленко Йорданов е Дигитален мениджър в Xplora, където създава и управлява реализирането на дигитални стратегии на компании, и в частност в социалните мрежи. От септември 2019 Ленко е и съдружник с Xplora в Xplora Academy - платформа за онлайн и офлайн обучения по дигитален маркетинг.

Сред компаниите, за които Ленко и екипът му в Xplora от 13 човека управляват рекламата и присъствието в социалните мрежи, са Skoda, Easycredit, Zagorka, Сладкарници Неделя, Primex, Danone, Acer, Schneider Electric и много други. Ленко има над 8 години релевантен опит с локални и глобални марки и работи, или е работил, за бизнеси в България, Румъния, Македония, Великобритания, Германия, САЩ и Азия. Той и екипът му управляват бюджети от над 300 000 евро на годишна база и създават над 2 000 кампании в социалните мрежи годишно.

Ленко е сертифициран Facebook Маркетинг Консултант - Credential ID cert_4rlp1j55. Преподава дигитален маркетинг заедно с Георги Малчев в НБУ, УНСС и във Висше международно бизнес училище Ботевград.

Ленко е бил участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344