Мария Атанасова

Мария Атанасова

Мария Атанасова е основател и мениджър на 7Talents - първият дигитален медиен екип в България, пионер в създаването на иновативни digital first видео проекти, менажирането на инфлуенсъри в различни области и продуцирането на интерактивно entertainment съдържание, уникално за всяка видео и социална платформа, като Vbox7.com, Facebook, YouTube, Instagram и др. Онлайн последователите на техните проекти във всички платформи са близо милион и половина, а над половин милиард са гледанията на видеоклиповете им на годишна база. Сред най-успешните проекти на екипа ѝ са уеб сериалите "Не така, брат", "Следвай ме" и Апартамент 404, както и хитови поредици за широка гама аудитории като ‘’Natali's Beauty’’, ‘’Без Бутонки’’,’’ А на бас’’, ‘’Бри4ка’’, ‘’Hairmaster’’ и др.

7Talents е в портфолиото на Нетинфо, част от семейството на Нова Броудкастинг Груп.

Работа по дигитални проекти Мария започва преди близо 10 години, специализира Дигитална култура и медии във Финландия, а през последните 6 години е ангажирана в дигиталната медийна среда в България. Експертизата ѝ покрива направления като мултиплатформена бизнес и content стратегия, дигитален storytelling, brand и talent мениджмънт, инфлуенсър маркетинг и branded content.

Мария е била участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344