Николай Неков

Николай Неков

Николай Неков е бизнес и маркетинг консултант с над 7 години опит. Освен в създаването и развитието на маркетинг кампании има богат опит и воденето на екипи и развитието на нови иновативни продукти.

През годините екипът му помага на над 30 български и международни компании да увеличат продажбите и разпознаваемостта си, сред които Telenor, SiteGround, UniCredit Bulbank, Devrix, DragZone. Паралелно с професионалната си кариера инвестира и в създаването на социални и образователни проекти като 9Academy, UniStart и “Силистра 2030”.

Тази година стартира и подкаст за маркетинг - Marketing Station. През последната година превръща едно от хобитата си в работещ бизнес и стартира marketplace за отдаване и наемане на каравани и кемпери под наем - Karavani.BG. А през последните 3 години се специализира в развитието на стратегии за Геймификация и лоялност.

С придобития си опит и в тази сфера помага на редица компании като Utopia Forest и TeamedIn NFT да достигат до нови нива на ангажираност с потребителите си и да изпъкнат пред конкурентите си.

Николай е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344