Преслава Цачева

Преслава Цачева

Преслава Цачева е дигитален и реален пътешественик, комуникатор до мозъка на костите си с дълбоки познания в сферата на ПР и рекламата.

В момента отговаря за маркетинга и комуникациите на технологичната компания Allterco Robotics и нейните два водещи бранда - смарт устройствата с GPS функции за деца MyKi и Shelly - глобаният IoT бранд за смарт автоматизация на дома, който се предлага на над 90 пазара по целия свят, сред които водещи са Германия, Италия и САЩ.

Опит в сферата на комуникациите развива като PR Manager в All Channels Communication. Там е отговорна за стратегическото планиране на комуникационните кампании на множество брандове, сред които Avon, Philips, Coca-Cola, OMV, Lenovo, Mr. Bricolage, Jacobs. Кампаниите, които разработва, печелят редица награди, сред които BAPRA, ПР Приз, IAB Mix Awards и др.

Специалист е в сфертата на инфлуенсър и community маркетинга, благодарение на работата си от трите страни на популярния тренд - тази на бранда, тази на агенцията и тази на инфлуенсъра.

Била е част от една от най-големите медийни групи в България, където има възможност да опознае медийния пазар и нагласите на аудиторията, а сега изпозлва тези познания в стратегическото маркетингово планирене.

Преслава е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344