Ралица Георгиева

Ралица Георгиева

Ралица Георгиева e Employer Brand Director в То Тhe Top Agency и съосновател на най-големите събития за Employer Branding в България.

След като прекарва 7 години в два от най-популярните и активни работодатели в България и света (KPMG и Citi), Ралица Георгиева познава управлението на работодателската марка отвътре и отвън.

Темата, за която ще говори, обобщава работата и едно от хобитата на Ралица - социалните мрежи, където тя е събрала над 60 хиляди последователи в течение на повече от 5 години и използва натрупаните умения и на работното място.

Тя управлява разработването, въвеждането и прилагането на Employer Brand услуги и активности в ToTheTop Agency от 2016г., стартирайки с проучването за най-желан работодател в България сред студентите – Graduate Survey. Сега вече е отговорна за всички проучвания за най-желан работодател, изготвяне на цялостни employer brand стратегии, вътрешно и външно измерване на удовлетвореността, ангажираността и познаваемостта на работодателската марка, както и е автор на редица HR и Employer Branding статии, казуси и видео материали.

С помощта на Ралица Георгиева на българския пазар се появява и единствената до момента книга за управление на работодателска марка – „Тайни формули за автентична работодателска марка”.

Ралица е била участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344