Александър Мансур

Александър Мансур

Александър Мансур е познат като решителен, усърден и професионалист в света на дигиталния маркетинг. Собственик на бизнес, основател на дигитална агенция и доверен консултант, на когото бизнесите се доверяват.

Започвайки своя път в дигиталния маркетинг през 2015 г., Александър основава xAuto.bg - онлайн магазин, чрез който опознава сферата на ритейл бизнеса, прилага и обогатява познанията си в маркетинга, като и специализира във висока ефективност и възвръщаемост на рекламните инвестиции. Там той инвестира над 200 000 лева в дигитален маркетинг и изгражда своите умения по трудния начин, чрез вложение на лични средства, неуморен труд и много тестване на стратегии и иновативни подходи. Така утилизирането на иновации и интересни решения става неизменна част от бизнес и маркетинг подхода на Александър.

В последната година Александър проявява дълбок интерес към A.I революцията в дигиталния маркетинг, като интегрира множество процеси и A.I инструменти в своята агенция, с които постига повече продуктивност и резултати за своите клиенти.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344