Александър Славов

Александър Славов

Александър Славов е експерт в областта на рекламата и комуникацията, профилирайки се в сферата на Creative & Content маркетинга в продължение на над 15 години.

В момента той е творчески директор в Digitas Sofia (дигитална агенция от голямата международна група на Publicis), където се старае не само да пуска смешки, а и да води екипа към нови успешни проекти и награди.

Първоначално той започва да трупа опит в сферата на комуникациите като PR специалист и редактор в няколко онлайн издания. С годините изцяло се отдава на маркетинговите комуникации като копирайтър, а след това развива уменията и техниките, които е научил, като един от творческите директори в All Channels Communication. Именно там той печели редица награди от Effie, ФАРА, WebIt, Българската асоциация на рекламодателите, БАПРА и други, а перлата в портфолиото му остава онлайн (и не само онлайн) комуникацията на Крадецът на ябълки.
Сред клиентите, за които е разработвал стратегически и комуникационни решения, са Gameloft, Райфайзенбанк, Kaufland, Philips, OMV, WWF, Jameson, Avon, Coca-Cola, Mtel/A1 и други.

По-късно той преминава от страната на performance маркетинга като криейтив стратег в Gameloft. Там той отговаря за комуникацията на мобилните игри на компанията и работи съвместно със студията в София, Букурещ, Харков, Будапеща, Барселона и Монреал.
Днес освен като експерт в рекламата и комуникацията той запълва ежедневието си и като лектор и консултант.


Александър е лектор на курса Creative Маркетинг и Copywriting.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344