Александър Славов

Александър Славов

Александър Славов е експерт в областта на рекламата и комуникацията, профилирайки се в сферата на Creative & Content маркетинга в продължение на над 10 години.

В момента той отговаря за комуникацията на Gameloft и техните мобилни игри за няколко пазара, работейки съвместно с офисите на компанията в няколко страни.

Първоначално той започва да трупа опит в сферата на маркетинговите комуникации като копирайтър, а след това развива уменията и техниките, които е научил, като един от творческите директори в All Channels Communication.

Именно там той печели редица награди от Effie, ФАРА, WebIt, Българската асоциация на рекламодателите, БАПРА и други, а перлата в портфолиото му остава онлайн (и не само) комуникацията на Крадецът на ябълки.

Сред клиентите, за които е разработвал стратегически и комуникационни решения, са Райфайзенбанк, Kaufland, Philips, OMV, WWF, Jameson, Avon и други.Преди да започне да се занимава с реклама и маркетинг, Александър стартира кариерата си като PR, а след това се развива като редактор и главен редактор в няколко автомобилни онлайн издания.

Рекламата и дигиталната комуникация обаче го завладяват, а доказателство за постиженията му е и титулярното му място в F5 – първата Facebook конференция в България.

Александър е лектор на курса Creative Маркетинг и Copywriting.

МЕДИИТЕ ЗА НАС

Водещи медии отразиха уникалността и полезността на нашата обучителна програма

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344