Христо Петров

Христо  Петров

Христо Петров е финансов експерт с 14 годишен опит и 200+ счетоводни клиенти в сферата на онлайн бизнеса. Започва своята кариера в най-голямата маркетинг агенция в света - ACNielsen, но неговият предприемчив дух бързо го насочва към развиване на собствен бизнес и така създава собствена счетоводна къща, наречена Golden Vision.

В момента Христо ръководи екип от 12 души, които специализират в счетоводство за онлайн бизнес и помагат на всеки начинаещ и напреднал търговец да бъде изряден. Дава предложения за законодателни промени и организира протести, когато не се приемат от администрацията.

През годините екипът на Христо се е утвърдил като лидер на професионално мнение, от който се възползват както много онлайн търговци, така и други счетоводители и дори специалисти от НАП, които се консултират с Golden Vision за спецификите на онлайн търговията и модерните платежни системи.

Поради тази причина Христо е основен лектор на почти всички специализирани обучения и конференции за счетоводство на онлайн бизнеси и чест гост в телевизионни бизнес предавания.

Христо е лектор на курса Счетоводство за Онлайн Бизнес.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344