DigitalPRO Конференция

Безплатна конференция с 15 лектори, които ще споделят своите успешни практики и новости в дигиталния маркетинг чрез лекции, панели и маркетинг игра, подходящи за маркетинг ентусиасти и специалисти!

Начало21.09.2019
Край22.09.2019

Цели на събитието

По случай официалния старт на второто издание на програмата DigitalPRO нашият екип организира безплатна двудневна конференция с лекции и игри по дигитален маркетинг!

Какво да очаквате:

- Над 15 маркетинг лектори да споделят своите успешни практики и новости в дигиталния маркетинг чрез лекции и дискусионни панели

- Да събере на едно място всички миналогодишни и текущи студенти на DigitalPRO, които да се запознят и обменят опит в сферата на дигиталния маркетинг

- Да се организира практическа маркетинг игра между участниците, която да симулира създаването и презентирането на реална маркетинг кампания

Информация за събитието

21 и 22 Септември (Събота и Неделя)

Час: от 10:00 до 18:30ч (и двата дни)

Интер Експо Център

Адрес: бул. "Цариградско шосе" 147

Marketing Strategy

Мирослав Запорожанов - Co-Founder @ Zapomedia

Facebook Marketing

Стилиян Запорожанов - Co-Founder @ Zapomedia

Google Ads

Ивелина Ансарова - Founder @ Accella Digital

SEO Marketing

Евгени Йорданов - Founder @ Adamanta

Video Marketing

Борал Шен - Manager @ 7Talents

Agency Management

Мартин Попов - Founder @ InterActive Share

Amazon Business

Ангел Илиев и Спас Спасов - Founders @ AMZ Genesis

Ecommerce Business

Боян Москов - Co-Founder @ InterActive Orb

Viber Marketing

Момчил Еленков - Telco & B2B Partnership Director @ Viber CEE

Linkedin B2B Sales

Димитър Митков - Co-Founder @ Out2Bound

Instagram Marketing

Екипът на 2D Influence

Business Productivity

Георги Държанлиев - Co-Founder @ hubSOP

Marketing & Sales Automation

Иван Бондоков - Co-Founder @ Limacon SalesHub

Growth Marketing

Виктор Стоянов - Head of Growth @ Coursalytics

Лекции и Панели

9:00 - 10:00 |  Регистрация

10:00 - 10:30  |  Откриване - Стилиян Запорожанов (DigitalPRO)

10:30 - 10:50  |  Лекция 1 - Мирослав Запорожанов (Marketing Strategy)

10:50 - 11:10  |  Лекция 2 - Мартин Попов (Agency Management)

11:10 - 11:30  |  Лекция 3 - Момчил Еленков (Viber Marketing)

11:30 - 11:50  |  Кафе пауза

11:50 - 12:10  |  Лекция 4 - Боян Москов (Ecommerce)

12:10 - 12:30  |  Лекция 5 - Ангел Илиев & Спас Спасов (Amazon)

12:30 - 12:50  |  Лекция 6 - Стилиян Запорожанов (Facebook Ads)

12:50 - 13:10  | Лекция 7 - Ивелина Ансарова (Google Ads)

13:10 - 14:30  |  Обедна почивка

14:30 - 14:50  |  Лекция 8 - Евгени Йорданов (SEO marketing)

14:50 - 15:10  |  Лекция 9 - Даниела Ничева (Instagram marketing)

15:10 - 15:30  |  Лекция 10 - Борал Шен (Video marketing)

15:30 - 16:00  |  Лекция 11 - Димитър Митков (Linkedin b2b Sales)

16:00 - 16:20  |  Кафе пауза

16:20 - 16:40  |  Лекция 12 - Виктор Станков (Growth Marketing)

16:40 - 17:00  |  Лекция 13 - Иван Бондоков (Marketing automation)17:00 - 17:30  |  Лекция 14 - Георги Държанлиев (Business Productivity)

17:30 - 18:00  |  Задание за маркетинг игра

18:00 - 18:30  |  Разделяне на отбори и Закриване

Маркетинг игра

9:00 - 11:00 - Маркетинг игра - Работа по кампания по отбори - Част 1

11:00 - 11:30 - Кафе пауза

11:30 - 13:30 - Маркетинг игра - Работа по кампания по отбори - Част 2

13:30 - 14:30 - Обяд

14:30 - 16:15 - Презентации на казуси и обратна връзка - Част 1

16:15 - 16:30 - Кафе пауза

16:30 - 18:00 - Презентации на казуси и обратна връзка - Част 2

18:00 - 18:30 - Награждаване на победители и Закриване


*Играта ще представлява разработка на маркетинг кампания по отбори и представяне на изпълнението с презентация на сцена от лидера на отбора.

**Записванията за участие в маркетинг играта ще бъдат силно ограничени и ще се случат на място през Ден №1 от маркетинг конференцията.

Ограничени места

Местата за двудневната маркетинг конференция са ограничени и не са гарантирани за никой.

Достъпът за участници ще бъде отворен в 9:00ч до 10:00ч. В 10:00ч. вратите се затварят и конференцията започва.

Nescafe Dolce Gusto

Iceberg Water

RedBull Energy Drinks

Pantastic Pancakes

ShroomzUp BrainTea

Татковата Градина

Момчил Еленков - Telco & B2B Partnership Director @ Viber CEE

Момчил Еленков е директор „Партньорства с телекоми и корпоративни клиенти“ в Rakuten Viber.
Той отговаря за стратегическите партньорства на компанията с мобилни оператори за различни пазари на глобално ниво.

Неговите сфери на дейност включват още и иновативни технологични проекти, свързани с изкуствен интелект, чат-ботове, комуникация между корпорациите и крайните потребители и др.

Момчил има значителен предишен опит в две от водещите телекомуникационни компании в България, където отговаря мобилните продукти и услуги и стратегиите и дейностите за управление на риска.

Ивелина Ансарова - Founder @ Accella Digital

Ивелина Ансарова работи в сферата на дигиталния маркетинг и управлява дигитална агенция Accella Digital. През 2012 г. е отличена като Google сертифициран тренер и до днес обучава специалисти и бизнес собственици как да използват ефективно рекламни инструменти за дигитален маркетинг, как да анализират своите резултати и да взимат решения за бъдещи действия на база на тях.

През последните 6 години Ивелина участва като лектор на локални и европейски събития за дигитален маркетинг, както и води сертификационна програма за Google AdWords и Google Analytics в университети и студентски организации.

Нейната специализация е успешни performance стратегии за онлайн магазини, като работи по PPC кампаниите на едни от водещите български e-commerce проекти и техните международни дигитални комуникации.

Мирослав Запорожанов - Co-Founder @ Zapomedia

Мирослав Запорожанов е бизнес стратег, предприемач и консултант със 7 години опит в стартирането, управлението и разрастването на компании, които използват интернет като основен канал за продажба и промотиране на своите стоки и услуги. За това време той е участвал в създаването на няколко проекта - Zapomedia.com (дигитална маркетинг компания), Oba.bg (платформа за онлайн обучения за маркетинг & бизнес). В момента разработва активно собствени Blockchain и Ecommerce проекти.

През всички тези години е работил по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиватора Юли Тонкин и други малки и големи бизнеси. До 2013 г. Мирослав е бил бизнес консултант на някои от най-големите енергийни компании в света като OMV и E.ON, а преди това е бил брокер на капиталовите пазари, където структурирал и търгувал деривати. Бизнес философията, която той изповядва, е да деконструира бизнес моделите, маркетинг стратегиите и човешката психология до изконните им принципи и фундаменти, които ги определят, целейки да реконструира нов и по-ефективен начин, съобразен със моментната среда, в която да постигне заложените от бизнеса (или клиента) цели. Заедно с брат си Стилиян, Мирослав е главен инициатор и маркетинг стратег на програмата Digital Pro.

Евгени Йорданов - Founder @ Adamanta

Маг. инж. Евгени Йорданов - специалист по социални мрежи и търсачки/предприемач. Евгени е начело на Search & Social екипа в дигиталната агенция Adamanta Digital, с дългогодишен опит в сферата на дигиталния маркетинг и автоматизация. Един от дигиталните предприемачи на България и основен лектор на различни по големина събития с дигитална насоченост.

Той е сертифициран специалист по маркетинг на съдържанието от американския Northwestern University, както и от редица други институции. Текущ докторант по Компютърни системи и технологии и завършил инженерна магистратура по Бизнес информатика, както и инженерна бакалавърска степен по Телекомуникации. Той е преподавал в Телерик Академия, както и в някои от топ университетите в България.

Евгени е един от основните двигатели, които спомагат развитието и обгрижването на млади предприемачи на Балканите със своята работа и покрай различните стартъп събития и акселератори.

Някои от неговите собствени проекти са добре познати ресурси за българската онлайн IT и маркетинг общност, като:

Маркетинг и Уебмастърство (най-голямата професионална Facebook & G+ група)
SocialEvo.net (онлайн медия)
SEOptimizacia (SEO и маркетинг блог)
ey!Box TV (влогинг канал за предприемачество и развитие в дигиталната среда)

Мартин Попов - Founder @ InterActive Share

Мартин Попов е управител на дигиталната агенция Interactive Share.

Той има 15 години опит в дигиталния маркетинг и реклама и е един от водещите дигитални маркетингови експерти в България.

Повече от 9 години неговата компания е една от водещите дигитални агенции у нас.

Фокусът и силата на агенцията е в реализирането на мащабни и интегрирани кампании в дигиталната среда, целящи повишаване на приходите на техните партньори.

През годините Мартин е участвал и организирал десетки конференции и семинари на тема дигитален маркетинг и реклама, бил е жури на редица конкурси и чест гост в телевизионни бизнес предавания.

Стилиян Запорожанов - Co-Founder @ Zapomedia

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook специалист с близо 7 години практически опит. За това време той е участвал в създаването на няколко проекта - Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция), Oba.bg (платформа за онлайн обучения за маркетинг & бизнес) и вече бивш партньор в Zdravei.org (медия и онлайн магазин за здравословно хранене). В момента със своя екип активно разработват свои собствени Ecommerce и Blockchain проекти.

През всички тези години е работил по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиватора Юли Тонкин и големи брандове като Teodor, Vikiwat, Ofertomed и др. В последните 3 години над 2,000 души са преминали през неговите платени онлайн курсове и живи обучения по Facebook маркетинг, както и е консултирал над 150 собственици на бизнес и маркетинг специалисти за това как да използват успешно Facebook за своя бизнес. Други компании, които са се доверили на неговия опит чрез обучения и консултации, са: Pfizer, Forbes Bulgaria, SoftUni, Банка ДСК, Grazia, EO Dent, Runners и др.

Стилиян е организатор на първата Facebook конференция в България - F5, създател на първия и най-продаван онлайн курс за Facebook Маркетинг в България, както и главен инициатор за създаването на програмата Digital Pro.

Димитър Митков - Co-Founder @ Out2Bound

Димитър Митков има 6 години опит в B2B Sales. Той е съосновател на Out2Bound - B2B Technology sales агенция, която помага на IT и технологични компании да намерят нови B2B клиенти, както и да излязат на нови пазари.

За 3 години, успяват да изградят портфолио от 125+ технологични компании, за които продават в 18 сектора, като основно контакти се правят през LinkedIn.

Професионалният му път започва в AIESEC, най-голямата студентска организация в света, където ръководи първия си екип. Бил е част от екипа на Future Energy, където продава електрическа енергия на големи производствени предприятия в България.

Бил е част от чешки холдинг, като продава инвестиционни инструменти на инвеститори и бизнеси. През 2016 година заминава за Украйна, където работи като International sales manager в startup от Киев.

През 2018-та година влиза в бизнес класа на Forbes 30 под 30.

Екипът на 2D Influence

Добромира Маринчева, Даниела Ничева и Десислава Загорова са основателки и успешно управляват 2D Influence, агенция за работа със социални мрежи и реализиране на инфлуенсър маркетинг кампании в дигитална среда.

Разработвали са кампании в различни индустрии с клиенти като Puffies, Reebok, Vivre, Hotel Downtown, Energizer и много други.

Палят се от възможностите на дигиталния маркетинг, възможностите за точно проследяване, измерване и планиране на резултати. Винаги се водят от ефективността на маркетинговия бюджет и така стигат до работата с рекламни лица в социалните мрежи.

Заедно комбинират над 40 години опит в корпоративни структури, управлявайки различни отдели – Маркетинг, Продукти и Услуги, ПР, Корпоративни Продажби и Работа с Ключови Клиенти.

Борал Шен - Manager @ 7Talents

Борал Шен е мениджър дистрибуция на 7Talents - първият дигитален медиен екип в България, пионер в създаването на иновативни digital-first видео проекти, менажирането на инфлуенсъри в различни области и продуцирането на интерактивно entertainment съдържание, уникално за всяка видео и социална платформа, като Vbox7.com, Facebook, YouTube, Instagram и др.

Като резултат от кампаниите им, 7Talents са лидери в онлайн видео забавлението за Millennial и Gen Z поколенията у нас, като близо 1.5 милиона са последователите на проектите им, а над половин милиард на година са гледанията на продуцираните и менажирани от тях канали в социалните мрежи.

Ангел Илиев и Спас Спасов - Founders @ AMZ Genesis

Ангел Илиев и Спас Спасов са собственици на AMZ GENESIS – консултантска агенция, свързана основно с e-commerce, интернет реклама и управление на онлайн магазини, които оперират през платформите на Amazon, eBay и собствени онлайн сайтове.

От началото на 2016г. фирмата има виртуални офиси на три континента, структурирайки специализирани екипи за изпълнението на нейните дейности.

Имат над 15 години опит в e-commerce, регистрират своя първи акаунт в eBay през 2003 г. Ръководният екип на фирмата има над 10 годишен опит в управлението на търговски и производствени предприятия, част от които са в топ 50 на данъкоплатците в България.

AMZ GENESIS е консултантска фирма, предлагаща цялостни услуги за изграждане на брандове, подпомагайки производители, дистрибутори и продавачи в платформите на Amazon, еBay, собствени сайтове и големи американски ритейлъри като Walmart и Sears.

Иван Бондоков - Co-Founder @ Limacon SalesHub

Иван Бондоков е съ-основател на брандовете Limacon Event Center, Limacon Marketing & Strategy и Limacon SalesHub.

Вече повече от 3 години той и партньорката му Валентина развиват събитийната и маркетинг среда в Пловдив. Освен че предоставят пространство, организират също различни обучителни формати за местната бизнес общност по теми като продажби, маркетинг, бизнес мениджмънт и управление на човешкия капитал. За последните няколко години през Limacon Event Center са минали над 5000 души и са организирани над 400 малки и големи събития от различен характер.

С другите два бранда Limacon помага на средните бизнеси в града да изграждат и изпълняват персонализирани маркетинг стратегии и допринасят за привличането на повече потенциални клиенти.

Limacon е и първият Sales Solution Partner на HubSpot за България. Вече над 30 клиента на компанията ползват маркетинг и продажбените решения на една от най-мощните платформи за маркетинг автоматизация в света. Иван отговаря за имплементацията на HubSpot за клиенти като Интер Експо Център и много други големи B2B компании.

През тази и миналата година чрез управление на акунтите на техни клиенти, Limacon са изпратили над 400 000 мейла в над 260 кампании, провели са над 3000 обаждания за клиенти и чрез услугите си и инструментите на HubSpot са спомогнали за затварянето на повече от 500 сделки.

Иван има дългогодишен опит в корпоративното управление на клиентски взаимоотношения и отговаря за продажбите на услугите и на трите бранда на Limacon.

Боян Москов - Co-Founder @ InterActive Orb

Боян Москов е собственик на дигитална агенция InteractiveOrb, софтуер за създаване на продажбени фунии - ConvertBuilder, академия за онлайн маркетинг - Masterclass.bg и 2 собствени онлайн магазина.

Със своята агенция за дигитален маркетинг с екип от 10 човека работят с десетки онлайн бизнеси в България и чужбина, някои от които са едни от най-големите брандове - Зора, Спорт Депо, Фитнеси Пулс, Адрес и Имотека - недвижими имоти и други. Рекламният бюджет, който управляват, е над 1 000 000 лв.

Само 1 от клиентите им е с бюджет от 400 000 лв/месец(може би сред най-големите рекламодатели в България).

Боян е лектор в едни от най-популярните конференции за онлайн маркетинг у нас, сред които: F5 Фейсбук Конференция, Innowave, Шумът на парите, DigitalPro, Digital 4 Plovdiv, УЛРП и води магистърска програма по дигитален маркетинг към ВУЗФ.

През март месец на 2019 Боян и съдружничката му Мария Боева направиха първото си турне у нас - Варна, Пловдив и Бургас, където на събитията им събраха около 700 души.

Също така Боян и екипът му са създатели на един от най-вирусните Messenger ботове в света, който събра около 138 000 абоната за 48 часа с около $20 рекламен бюджет.

Георги Държанлиев - Co-Founder @ hubSOP

Професионалният път на Георги се свързва с различни проекти, един от които
pravatami.bg, където е съосновател и понастоящем
ръководител на екипите на 120000.BG, be-Known.org и hubSOP.com.

Георги води презентации и дава безвъзмездно стойност и знания по
темите Процеси и процедури за бизнес собственици, Управление на екипи от
разстояние, B2B продажби и Google AdGrants.

Част от признанията, които има са, награда "Джон Атанасов" от Президента на
Република България и TOYP (Най-изявените млади личности на България) в
област Икономика и Предприемачество от JCI България.

Виктор Стоянов - Head of Growth @ Coursalytics

Виктор се занимава с маркетинг и растеж на технически компании и стартъпи от 5+ години. Чрез имплементация на процес за бързи и евтини тестове върху потребителите скалира месечния оборот на апликации и уеб сайтове с хиляди долари. В момента Виктор работи дистанционно като консултант и контрактор за стартъпи базирани в Съединените щати.

Цена: 0 лв.

*Местата в залата са ограничени

  • 21.09 и 22.09, 10:00ч - 18:30ч
  • Лекции и маркетинг игра
  • Новости и Съвети

Цена:0 лв.

Регистрирай се

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344