Е-Commerce Бизнес

Научи как да намериш продукти и как да създадеш успешен и дългосрочен онлайн бизнес, който вдъхва доверие у клиента и генерира продажби в сферата на онлайн търговията!

Начало05.05.2023
Край31.10.2023

Цели на курса

В този курс ще научиш:

- Защо е важно да имаш предишен опит преди да стартираш свой собствен онлайн магазин - това изречение дали да не е: Защо е важно да си добре информиран и максимално подготвен преди да стартираш свой собствен онлайн магазин

- Как да избереш платформа, ниша и продукти за твоя магазин и как да тестваш с минимален бюджет дали пазарът би купил продуктите ти;

- Продажбени фунии от А до Я (как да правим промоционални лендинг страници, оферти, реклами, email маркетинг, текстове и оптимизация за повече продажби);

- Процеси за работа с куриери, fulfillment центрове, административни таблици и customer support за доволни клиенти и повече продажби;

Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Гледай онлайн в удобно за теб време всички основни и бонус курсове неограничен брой пъти до края на годината (31.10.23)

Изпит и Сертификат

*Индивидуалните курсове извън програмата на DigitalPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Полагането на изпит е по желание на участника.

Всеки индивидуален курс предоставя обучителен материал, комуникация с лектора и участие в обща Facebook група.

Начало на курса

Официалната дата за начало (08.05.23) на курса важи само за курсисти в пълната програма на DigitalPRO!

Неограничен достъп до 31.10.2023г

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на настоящата програма.

Лекциите ще са отворени за гледане до 31.10.2023г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

5 МАЙ (Петък)

- Отключване на всички лекции в 12:00ч на обяд

За Начинаещи

За начинаещи в сферата на дигиталния маркетинг, които имат нужда да получат знания за създаване на своята първа продажбена фуния.

За Средно напреднали

За средно напреднали, които искат да разширят и задълбочат познанията си и желаят
да научат повече за спецификациите по създаването на продажбени фунии.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

ДА, но закупуването на индивидуален курс може да се случи единствено след официалното откриване на програмата DigitalPRO през месец Септември.

*Индивидуалните курсове извън програмата на DigitalPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация от DigitalPRO.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа обучително съдържание за начинаещи и напреднали, което се провежда само онлайн в платформата на DigitalPRO чрез предварително записани лекции (видео уроци) от лекторите, под формата на презентации и how-to видеа, които показват стъпка по стъпка как се практикува теорията в курса.

Съдържанието на лекциите ще обхване теория, терминология, методология и практически похвати за начинаещи, както и примери и анализи от практиката.

Ще се предаде теория, терминология, методология и практически похвати за напреднали, както и разглеждане на примери от практиката и преподаване на работещи стратегии, тествани от лектора в неговата практика.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Всеки участник ще има достъп до обща Facebook група, в която ще може да задава въпроси по определена тема и да отбележи лектора, към когото се обръща.

Възможността за задаването на въпроси е валидна до края на учебната програма.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на DigitalPRO или е закупил съответния единичен курс.

Мога ли да задавам въпроси на лектора?

Да. Всеки участник ще има достъп до обща Facebook група, в която ще може да задава въпроси по определена тема и да отбележи лектора, към когото се обръща.

Възможността за задаването на въпроси е валидна до края на учебната програма.

Също така, към всички 8 основни курса ще се провеждат 4 онлайн уебинара за участниците, където всеки лектор ще има възможност да отговаря на конкретните въпроси по неговите лекции, да разисква теми и да дава обратна връзка.

До кога ще имам достъп до лекциите в курса?

Всеки участник в цялостната програма или в индивидуален курс ще има неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в рамките на провеждането на настоящия сезон на програмата DigitalPRO.

Достъпът до лекциите ще бъде отворен до 31.10.2023г, като след това достъпът до тях се спира заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с -50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящи нови курсове.

GombaShop™ Bulgaria

Sponsor

GombaShop™ e водещият SaaS софтуер и пазарен лидер за електронна търговия в България с над 6,000 създадени онлайн магазини.
Представена през 2014г. като първото цялостно, безрисково и сигурно решение за начинаещите търговци в страната, компанията е помогнала за генерирането на над 360 млн. лв. в продажби за своите клиенти досега.

През всички тези години фокусът на GombaShop™ продължава бъде насочен в подкрепа на малкия и среден бизнес, и предоставянето на най-новите функционалности за успех в сферата на електронната търговия.

Виктор Стоилов

CEO & Facebook Expert @ Markademics

Виктор Стоилов е онлайн маркетолог и основател на дигитална агенция Markademics. Фокусът на него и колегите му е върху изграждането на персонализирани рекламни стратегии за онлайн магазини.

Още с основаването на Markademics през 2017-та година, решава да опита да развива дейност паралелно на българския и международния пазар, което се оказва много добър ход и в момента по-голямата част от проектите на агенцията са именно в чужбина. За малко над 4 години има възможността да работи по проекти в над 15 страни и да управлява пряко над 3 милиона долара рекламен бюджет.

Паралелно и в следствие на дейността на Markademics, преди малко над година решава да стартира свои собствени онлайн магазини, които да развива както на българския, така и на международния пазар, с което да разшири и дейността и възможностите на целия екип.

Виктор е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Цена: 300 лв.

  • 5 часа продължителност
  • Видео уроци
  • Презентации за сваляне

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344