Хостинг и домейн за Онлайн Бизнес

Научи защо домейнът и сигурният и бърз хостинг са задължителни елементи за успешното съществуване на твоя блог или бизнес в интернет. Научи как да избереш правилното хостинг решение и какви специфики трябва да знаеш преди да стартираш.

Начало05.05.2023
Край31.10.2023

Цели на курса

В този курс ще научиш:

- Какво представляват хостинг услугите и как да изберем правилната за нашия проект
- Как да изберете правилното домейн име
- Как се управляватe дигитални услуги в клиентския профил
- Основни елементи за съществуването на един сайт
- Кои са най-популярните платформи за създаването на сайт и електронен магазин (WooCommerce, OpenCart, Magento)
- Kак да изберете правилното хостинг решение, какви специфики

Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Гледай онлайн в удобно за теб време всички основни и бонус курсове неограничен брой пъти до края на годината (31.10.23)

Изпит и Сертификат

*Индивидуалните курсове извън програмата на DigitalPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Полагането на изпит е по желание на участника.

Всеки индивидуален курс предоставя обучителен материал, комуникация с лектора и участие в обща Facebook група.

Начало на курса

Официалната дата за начало (08.05.23) на курса важи само за курсисти в пълната програма на DigitalPRO!

Неограничен достъп до 31.10.2023г

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на настоящата програма.

Лекциите ще са отворени за гледане до 31.10.2023г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

5 МАЙ (Петък)

- Отключване на всички лекции в 12:00ч на обяд

За Начинаещи

За начинаещи в сферата на дигиталния маркетинг и имат нужда да получат знания за процесите, които се осъществяват в онлайн пространството и осигуряване на сигурна среда за съществуването на един сайт.

За Средно напреднали

За средно напреднали, които искат да разширят и задълбочат познанията си и желаят
да научат повече за спецификациите по създаването на сайт.

ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТ:

- Защо бизнесът ви трябва да бъде онлайн и защо има нужда от доверен хостинг партньор и домейн?

- Какво представляват различните видове хостинг - споделен, Cloud VPS hosting, WordPress хостинг. Предимства и недостатъци и как да изберем точното решение за нашия бизнес?

- Как да управляваме дигиталните си услуги в контролния панел cPanel и качим нашия сайт през FTP/SFTP?

- Как се настройват електронни пощи?

ПРАКТИЧЕСКА ЧАСТ:

- Ще знаеш кои са счетоводните задължения за един бизнес и как да процедираш, за да отговаряш на държавните изисквания и едновременно с това да регулираш своите разходи.

- Ще знаеш как да избереш най-правилната и удобна платформа за твоя онлайн магазин.

- Ще знаеш основните правила за търговия в България, както и защо е важно да следиш търговския пазар и да се адаптираш спрямо промените.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

ДА, но закупуването на индивидуален курс може да се случи единствено след официалното откриване на програмата DigitalPRO през месец Септември.

*Индивидуалните курсове извън програмата на DigitalPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация от DigitalPRO.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа обучително съдържание за начинаещи и напреднали, което се провежда само онлайн в платформата на DigitalPRO чрез предварително записани лекции (видео уроци) от лекторите, под формата на презентации и how-to видеа, които показват стъпка по стъпка как се практикува теорията в курса.

Съдържанието на лекциите ще обхване теория, терминология, методология и практически похвати за начинаещи, както и примери и анализи от практиката.

Ще се предаде теория, терминология, методология и практически похвати за напреднали, както и разглеждане на примери от практиката и преподаване на работещи стратегии, тествани от лектора в неговата практика.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Всеки участник ще има достъп до обща Facebook група, в която ще може да задава въпроси по определена тема и да отбележи лектора, към когото се обръща.

Възможността за задаването на въпроси е валидна до края на учебната програма.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на DigitalPRO или е закупил съответния единичен курс.

Мога ли да задавам въпроси на лектора?

Да. Всеки участник ще има достъп до обща Facebook група, в която ще може да задава въпроси по определена тема и да отбележи лектора, към когото се обръща.

Възможността за задаването на въпроси е валидна до края на учебната програма.

Също така, към всички 8 основни курса ще се провеждат 4 онлайн уебинара за участниците, където всеки лектор ще има възможност да отговаря на конкретните въпроси по неговите лекции, да разисква теми и да дава обратна връзка.

До кога ще имам достъп до лекциите в курса?

Всеки участник в цялостната програма или в индивидуален курс ще има неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в рамките на провеждането на настоящия сезон на програмата DigitalPRO.

Достъпът до лекциите ще бъде отворен до 31.10.2023г, като след това достъпът до тях се спира заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с -50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящи нови курсове.

Георги Димитров

Managing Partner @ Jump.BG

Георги Димитров е с над 10 години опит в сферата на информационните технологии.

Има опит в разработването и оптимизацията на уеб базирани приложения и електронни магазини. Професионалната му експертиза е формирана от участието му в създаването и изграждането на CRM системи, API интеграции, както и оптимизация на уеб приложенията на десетки проекти за български и чуждестранни компании.

В момента заема позицията на управляващ партньор в един от водещите хостинг доставчици в България. Целите и стремежът му е да внедрява инфраструктурни и облачни решения от ново поколение за бизнесите в България, за да създаде благоприятна среда за развитие.

Jump.bg е доверен хостинг партньори на бизнесите в България. Компанията е основата през 2011 година и бързо се превръща в експерт на пазара за хостинг решения в страната. Jump.bg предлага сигурни и оптимизирани хостинг и домейн услуги като споделен и WordPress хостинг, наети физически и виртуални сървъри, домейни. Мисията им е да направят все по-добра онлайн средата в България, за да могат бизнесите да увеличават присъствието си без да се притесняват за сайтовете си.

Този курс е част от цялостната програма и не може да се закупи индивидуално

  • 5 часа продължителност
  • Видео уроци
  • Презентации за сваляне

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344