Продажбени Фунии

Научи как да създадеш първата си продажбена фуния стъпка по стъпка и как да създадеш и започнеш да продаваш първия си продукт в дигиталното пространство!

Достъп до31.10.2024

Цели на курса

В този курс ще научиш:

- Какво са фуниите и кои са основните стъпки в тях
- Как да създадем първата си фуния
- Как да променим дизайна на нашата фуния бързо и лесно
- Как да създадем първия си продукт и да започнем да приемаме продажби веднага
- Различните видове начини за събиране на информация (lead generation) от посетителите
- Как да използваме фунии в сайта си
- Как да свържем фунията си с имейл автоматизациите и да правим Email marketing

Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Изпит и Сертификат

*Индивидуалните курсове извън програмата на DigitalPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Полагането на изпит е по желание на участника.

Всеки индивидуален курс предоставя обучителен материал, комуникация с лектора и участие в обща Facebook група.

Неограничен достъп до 31.10.2024г

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на настоящата програма.

Лекциите ще са отворени за гледане до 31.10.2024г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

За Начинаещи

За начинаещи в сферата на дигиталния маркетинг, които имат нужда да получат знания за създаване на своята първа продажбена фуния.

За Средно напреднали

За средно напреднали, които искат да разширят и задълбочат познанията си и желаят
да научат повече за спецификациите по създаването на продажбени фунии.

ЛЕКЦИЯ #1

Sales funnels


Видео 1 - What are funnels?

Видео 2 - Overview & create a funnel

Видео 3 - Designing

Видео 4 - Products & selling

Видео 5 - Upsells

Видео 6 - Tracking

Видео 7 - Ab test

Видео 8 - Other funnels

Видео 9 - Sites and funnels

Видео 10 - Emails

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

ДА, но закупуването на индивидуален курс може да се случи единствено след официалното откриване на програмата DigitalPRO през месец Септември.

*Индивидуалните курсове извън програмата на DigitalPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация от DigitalPRO.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа обучително съдържание за начинаещи и напреднали, което се провежда само онлайн в платформата на DigitalPRO чрез предварително записани лекции (видео уроци) от лекторите, под формата на презентации и how-to видеа, които показват стъпка по стъпка как се практикува теорията в курса.

Съдържанието на лекциите ще обхване теория, терминология, методология и практически похвати за начинаещи, както и примери и анализи от практиката.

Ще се предаде теория, терминология, методология и практически похвати за напреднали, както и разглеждане на примери от практиката и преподаване на работещи стратегии, тествани от лектора в неговата практика.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Всеки участник ще има достъп до обща Facebook група, в която ще може да задава въпроси по определена тема и да отбележи лектора, към когото се обръща.

Възможността за задаването на въпроси е валидна до края на учебната програма.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на DigitalPRO или е закупил съответния единичен курс.

Мога ли да задавам въпроси на лектора?

Да. Всеки участник ще има достъп до обща Facebook група, в която ще може да задава въпроси по определена тема и да отбележи лектора, към когото се обръща.

Възможността за задаването на въпроси е валидна до края на учебната програма.

Също така, към всички 8 основни курса ще се провеждат 4 онлайн уебинара за участниците, където всеки лектор ще има възможност да отговаря на конкретните въпроси по неговите лекции, да разисква теми и да дава обратна връзка.

До кога ще имам достъп до лекциите в курса?

Всеки участник в цялостната програма или в индивидуален курс ще има неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в рамките на провеждането на настоящия сезон на програмата DigitalPRO.

Достъпът до лекциите ще бъде отворен до 31.10.2023г, като след това достъпът до тях се спира заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с -50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящи нови курсове.

Стан Петров

Co-Founder & CEO @ Simvoly

Стан Петров е един от създателите на Simvoly - платформа, с която може да създадете вашия уебсайт, онлайн магазин или продажбена фуния без никакъв предишен опит и с минимални усилия.

Simvoly помага да управлявате дигиталното присъствие на бранда ви, като позволява също така да менажирате вашите контакти и да създавате имейл маркетинг кампании и автоматизации. Стан е дизайнерът зад цялата система и всички темплейти за фунии, магазини и сайтове, които се ползват от хиляди търговци в цял свят ежедневно.

Този курс е част от цялостната програма и не може да се закупи индивидуално

  • 5 часа продължителност
  • Видео уроци
  • Презентации за сваляне

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344