Цели на курса

Информация за курса

Успешни Търговски Практики 2021

Включи се БЕЗПЛАТНО и научи кои са най-новите тенденции в света на Продажбите с помощта на едни от най-уважаваните експерти в България! Лектори от водещи компании като Out2Bound, Oracle, Toyota, Primo+ и Евро 07 ще споделят своите работещи практики, които ще можеш да приложиш веднага в своята професия или бизнес.

24 Септември, Петък

Онлайн във Facebook

БЕЗПЛАТНО

ТЕМИ НА КОНФЕРЕНЦИЯТА

Принципи и умения | на успешния търговец
Изграждане на клиентски | профил и пазарна хипотеза
Генериране на клиенти | чрез Linkedin
Работещи практики | по време на преговори
Принципи за успешен | Account Management
Работещи практики | при последващо обаждане
Как да спечелим доверието | на собственик на имот
Бъдещето на търговеца | в Телеком сектора

10:00 - 17:30

admin@salespro.bg

0897 933 636

ПИСМО ДО ПРИЯТЕЛ/КОЛЕГА

Ако много искате да присъствате на конференцията с ваш приятел или колега, спестете си време и използвайте нашия готов темплейт за писмо, за да го поканите и дадете обобщена информация защо той/тя трябва да участва в онлайн събитието.

ПИСМО ДО ПРИЯТЕЛ/КОЛЕГА

Здравей, (Име на приятел)!

Бих желал/a да те поканя да се включиш към БЕЗПЛАТНАТА конференция на SalesPRO - "Успешни Търговски Практики 2021", която ще се проведе онлайн на 24 Септември (Петък) от 10:00 до 17:30ч.

По време на конференцията ще чуеш мнението на доказани експерти за тенденциите и работещите практики в света на Продажбите през 2021.

Научи кои са лекторите експерти и техните теми, като посетиш този линк - https://conf.salespro.bg. Ако прецениш, че конференцията ще ти е от полза, то може да се регистрираш и гледаш напълно безплатно.

Ще се радвам заедно да гледаме и в последствие да обсъдим наученото от интересните лекции, които ще бъдат споделени на конференцията.

Поздрави,
(Вашето име)

Теофил Шиков

Изпълнителен Директор, Out2Bound

Теофил Шиков започва да продава идеите си на 15 годишна възраст, стартирайки със създаване на училищен вестник. Завърша Журналистическия факултет на Софийски Университет, а след това следва предприемачество в Babson college, Бостън.

В последните 8 години продава активно за технологични компании на четири континента. Работи за Tata Consultancy Services в главния им офис в Мумбай, Индия. Връщайки се в България, той установява, че на основателите на IT компании им липсва посока и помощ в продажбите. Така се ражда идеята за Out2Bound, която вече 5 години развива със своите партньори и колеги.

Освен основната си работа, Тео е част от управителния съвет на БАИТ и организационен лидер на Sales Enablement Society България. От 2019 е YTILI fellow - предриемаческа програма за европейски основатели на компании, които разширяват бизнеса си към САЩ. Част от класацията на Forbes 30 под 30.

Тео обича да споделя част от времето си на различни доброволчески инициативи. Към организациите, на които помага и членува, са AIESEC, ABLE, CleanTech, Seedstars, Singa Switzerland, European Forum Alpbach и други. Обича да работи със стартъпи от Европа и САЩ, чиито основатели обучава на продажби и продажбени процеси.

Карането на ски e неговият начин да медитира, а преходите през лятото са основния му начин за разпускане. След живеенето в Азия много обича азиатска (и много люта) храна.

Здравко Здравков

Директор Бизнес Развитие, Out2Bound

Здравко Здравков стартира с продажбите още докато учи в университeт. За последните 10 години трупа опит различни сектори - НПО, FMCG, Startups и за IT компании, като последно време прави това и към големи производства и ВиК дружества в целия свят.

Един от съоснователите на Out2Bound - b2b sales агенция за продажби за технологични компании, в която отговаря за намирането на нови клиенти и изграждането на мрежа от партньорства.

Съосновател в GridMetrics - технологична компания, в която също отговаря за намирането на нови клиенти и въвеждането на AI решения в производствения им процес.

Един от първите членове на TaxiMe екипа, в който се е грижел за разрастването на мрежата от шофьори, ежедневно ангажиран с преговори с компании, ръководене на търговски екип и управляване на sales процеса.

В Софийски университет завършва "Стопанско управление" и "Икономика и управление в енергкетиката, инфраструктурата и комуниалните услуги", като започва и втора магистратура по Corporate Management в Шангхайския университет. 

В свободното си време Здравко кара ски, прави планински преходи и чете Sci-fi литература.

Димитър Митков

Директор Търговски Екип и Операции, Out2Bound

Димитър Митков има 8 години опит в B2B Sales. Той е съосновател на Out2Bound - B2B Technology sales агенция, която помага на IT и технологични компании да намерят нови B2B клиенти, както и да излязат на нови пазари.

За 5 години успяват да изградят портфолио от 240+ технологични компании, за които продават в 30 сектора, като един от успешните канали е LinkedIn. Out2Bound в момента е с офиси в София и Женева, като предстои разрастване и към Румъния. Професионалният път на Димитър започва в AIESEC, най-голямата студентска организация в света, където ръководи първия си екип. Бил е част от екипа на Future Energy, където продава електрическа енергия на големи производствени предприятия в България.

Бил е Sales manager в чешки холдинг, като продава инвестиционни инструменти на инвеститори и бизнеси. През 2016 година заминава за Украйна, където работи като International sales manager в startup от Киев.

Борис Георгиев

Директор Иновации в продажбите, Out2Bound

Борис Георгиев е един от съоснователите на SalesPRО, както и на Out2Bound - агенция за продажби в ИТ сектора.

За последните 5 години компанията му е интервюирала над 1000 създатели на технологични компании и е работила с над 200 от тях в Европа, Скандинавия и Северна Америка. За заслугите си в сферата на бизнеса, е отличен с наградата на Forbes 30 под 30.

Като съ-основател Борис отговаря за иновациите в Out2Bound и подобряването на процесите на компанията. Ежедневно е ангажиран с проследяване на новостите в сферата на продажбите и с голям интерес споделя, че няма нищо по-вълнуващо от това постоянно да се учиш, тестваш наученото и в резултат на това - да помагаш на бизнесите в България да са по-добри.

Учил е в УНСС бизнес и икономика на човешките ресурси, Управление на ИТ Проекти в НБУ и Предприемачество в Канада. Обиколил е над 30 държави и като ментор в различни програми е работил с над 100 технологични стартъпи от Западна Европа.

В свободното си време Борис се занимава с кросфит и кара колело. Също така е любител на контактните спортове. Тази негова любов към спорта му е помогнала да свали от 143 до 97 кг за година и половина.

Велина Топалова

Мениджър Клиенти, Oracle

За Велина Топалова, продажбите са страст повече от 17 години. Има дългогодишен опит в развитието и продажбите на комплексни ИТ решения.

В последните 3 години е част от търговския екип на Oracle - една от най-големите и уважавани компании в световен мащаб в ИТ сектора. Работи като Акаунт мениджър и отговаря за развитието на бизнеса на компанията в Публичния сектор.

Преди това 11 години е работила в Лирекс, един от големите системни интегратори в България. Там тя е започнала като регионален мениджър продажби за Североизточна България, развивайки едни от най-интересните и устойчиви проекти на компанията в региона. По-късно компанията й поверява управлението на продажбите в публичния сектор, ръководейки екип от отдадени и уверени търговци.

Велина е силно мотивиран и проактивен професионалист, ориентиран към постигане на високи резултати в продажбите. Обича предизвикателствата и вярва, че без да излезеш от зоната си на комфорт, не можеш да разчиташ на големи успехи. Умее да изгражда доверие в работата си с клиентите, колегите и партньорите, което е основата на успешния акаунт мениджмънт.

Завършила е Маркетинг в Икономически университет Варна, където е живяла 13 години, преди професионалния й път да я отведе в София. Но независимо от всичко, морето остава в сърцето й завинаги.

Освен по продажбите, Велина е и запален фен на Formula 1, откъдето често черпи вдъхновение от дисциплината, последователността и отдадеността на любимите си пилоти и отбори.

Георги Янков

Съдружник & Мениджър, Primo+

Георги Янков е специалист с 18-годишен опит в сделките с недвижими имоти. Работил е със стотици инвеститори – от малки до големи фондове, които влагат десетки милиони в недвижимо имущество.

Той е съосновател на инвестиционно дружество Imvestia, както и управляващ съдружник и мениджър в агенциия за недвижими имоти Primo+. С екипа му от над 35 човека са осъществили хиляди транзакции за покупко-продажби и наеми в България. От 2006 година е сертифициран брокер от Национално Сдружение „Недвижими Имоти“.

Георги е лектор на теми "Продажби" и "Недвижима собственост" с международен опит. Притежава бакалавърска степен по финанси и магистърска – по специалност "Бизнес с недвижими имоти" от УНСС. Към момента е докторант в катедра "Недвижима собственост".

Съосновател на Primo+ Academy - водеща обучителна органзиация за брокери, мениджъри и собственици на агенции. Водещ на първото LIVE предаване за настоящи и бъдещи професионалисти в имотите “Следващото ниво с Щелян и Георги”.

В свободното си време, Георги се отдава на семейството си и на любимия си спорт - тенисът, който много често сравнява с бизнеса.

Ивайло Блажев

Мениджър Продажби, Toyota Balkans

Ивайло е Мениджър Продажби и следпродажбена дейност в Toyota Balkans – официалният вносител на Toyota и Lexus за България, С. Македония и Албания.  

Целият му професионален път е преминал в структурите на Toyota в България, заемайки различни длъжности в дистрибуционния и ритейл бизнеси. Започва работа като стажант в отдел Маркетинг през 2010, а през годините минава през различни нива и отдели в организацията: след асистентските ангажименти е отговарял за събитията и връзките с обществеността, по-късно му се открива възможността да премине 5-годишна мениджърска програма, която му позволява да работи на различни длъжности в компанията, за да получи 360-градусов поглед върху бизнеса и процесите в него.

Към днешна дата отговаря за продажбите на нови автомобили и свързаните с тях последващи продажби (value chain) за трите държави, корпоративните продажби, следпродажбено обслужване и бизнес представянето на дилърската мрежа.

Секторът, в който инвестира своето време, не е плод на щастлива случайност. Той е страстен почитател на автомобилите и всякакви решения за мобилност. Завършил е Автомобилно инженерство и моторспорт във Великобритания, притежава old-school автомобили, често взима участие в моторспорт събития и е оборудвал двамата си сина с „всичко, което могат или все още не могат да карат“.

Смята, че за да бъде един професионалист успешен, той трябва не просто да балансира, а умело да съчетава личното с професионалното, без да им налага граници. Защото границите се менят.

Иван Катинчаров

Търговски Директор, Euro 07 AD

Иван има над 20 години непрекъснат търговски опит, от които над 15 години в ръководене на търговски екипи. Работил е като Мениджър ключови клиенти в мрежовия интегратор Гити България, а след това и в Германос Телеком България АД. От 2005 година поема Дирекция "Бизнес клиенти" на Кимимпекс ТЛ (2be), като за 5 години увеличава общия брой на търговците в дирекцията от 5 на 100 човека, разделени в 2 отдела - продаващи продукти на Глобул и Вивател.

От 2009 до 2013г. оглавява отдела за придобиване на нови клиенти в БТК (Виваком) и увеличава екипа му от 24 на 48 търговци. От 2013 до 2018 година управлява отдел "Бизнес продажби Север" на Виваком с 10 екипа и над 100 Корпоративни търговци, обслужващи бизнес клиентите на компанията в част от София и в Северна България.

В последните 4 години Иван ръководи търговската дирекция на Евро 07 АД, в която управлява близо 400 служители разпределени в 26 физически обекта, 40 мобилни търговци, Колцентър и звено Маркетинг.

За последните 15 години Иван е подбрал и обучил над 2000 търговци за над 10 компании и промотирал и развил над 50 регионални търговски мениджъри. Провел е над 100 обучения за търговски умения и над 30 за управленски умения на оперативни търговски мениджъри.

За 20 години е провел над 15 000 търговски срещи с повече от 10 000 Бизнес клиента. Иван е сред основателите на проекта Vivacom Sales Academy и един от най-активните тренери в проекта с проведени близо 20 обучения в него.

 

Мотото на Иван е, че успехът на всеки е в неговата глава и неговите ръце и че търговците чрез постигане на поставените им таргети не само си докарват бонуси, а и развиват уменията да постигат лично удовлетворение чрез поставяне и изпълнение на всякакви лични и/или професионални цели

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344