Twitter, Linkedin, Snapchat & TikTok

Научи кои са спецификите в различните платформи Facebook, Twitter, Linkedin, Snapchat и разбери как да създадеш стратегическо съдържание за всяка от тях, така че да постигнеш своите цели.

Достъп до31.10.2021

Цели на курса

Ако се запишеш в този курс, ще научиш:

- Основи и специфики на рекламни формати във Facebook;

- Основи и специфики на рекламни формати в Twitter;

- Основи и специфики на рекламни формати в Linkedin;

- Основи и специфики на рекламни формати в Snapchat;

- Основи и специфики на рекламни формати в Tik Tok;

Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Изпит и Сертификат

*Индивидуалните курсове извън програмата на DigitalPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Полагането на изпит е по желание на участника.

Всеки индивидуален курс предоставя обучителен материал, комуникация с лектора и участие в обща Facebook група.

Начало на курса

Участници, закупили курса, ще получат достъп до лекциите на официалната дата за стартиране (26.04.21)!

Неограничен достъп до 01.09.2021г

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на
DigitalPRO 3.0.

Лекциите ще са отворени за гледане до 01.09.2021г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

26 АПРИЛ - ПОНЕДЕЛНИК

- Отключване на всички лекции в 12:00ч на обяд

Място: Платформата на DigitalPRO

*тъй като Курс №17 е част от свободноизбираемите курсове в програмата, участниците получават моментален достъп до всички лекции в него, за да могат да ги гледат в удобно за тях време и в удобно за тях темпо

За Начинаещи

- За начинаещи, които прохождат в сферата на маркетинга и рекламата и имат нужда от конкретни процеси, които да следват.

За Средно напреднали

- За средно напреднали, които искат да обновят своите знания и научат повече стратегии и тактики за успешна рекламна стратегия в платформите Facebook, Twitter, Linkedin, Snapchat и Tik Tok.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 10-ти Септември 2020г. ще бъде отворено записването за цялата програма DigitalPRO 3.0, в която се включват всички 18 курса.

След началото на програмата (11-ти Септември), всички курсове ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят цена от 200лв за участие във всеки отделен курс.

*Индивидуалните курсове извън програмата на DigitalPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа обучително съдържание за начинаещи и напреднали, което се провежда само онлайн в платформата на DigitalPRO чрез предварително записани лекции (видео уроци) от лекторите, под формата на презентации и how-to видеа, които показват стъпка по стъпка как се практикува теорията в курса.

Съдържанието на лекциите ще обхване теория, терминология, методология и практически похвати за начинаещи, както и примери и анализи от практиката.

Ще се предаде теория, терминология, методология и практически похвати за напреднали, както и разглеждане на примери от практиката и преподаване на работещи стратегии, тествани от лектора в неговата практика.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Всеки участник ще има достъп до обща Facebook група, в която ще може да задава въпроси по определена тема и да отбележи лектора, към когото се обръща.

Възможността за задаването на въпроси е валидна до края на учебната програма.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на DigitalPRO или е закупил съответния единичен курс.

Мога ли да задавам въпроси на лектора?

Да. Всеки участник ще има достъп до обща Facebook група, в която ще може да задава въпроси по определена тема и да отбележи лектора, към когото се обръща.

Възможността за задаването на въпроси е валидна до края на учебната програма.

Също така, към всички 8 основни курса ще се провеждат 4 онлайн уебинара за участниците, където всеки лектор ще има възможност да отговаря на конкретните въпроси по неговите лекции, да разисква теми и да дава обратна връзка.

Докога ще имам достъп до лекциите в курса?

Всеки участник в цялостната програма или в индивидуален курс ще има неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в рамките на провеждането на програмата DigitalPRO 3.0.

Достъпът до лекциите ще бъде отворен до 01.09.2021г, като след това достъпът до тях се спира заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с -50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящи нови курсове.

Httpool Facebook Partner

Twitter, Linkedin, Snapchat & TikTok

Httpool, компания на IMS Corporate, представлява водещите дигитални медийни платформи в повече от 30 пазара в Европа и Азия, като подпомага техния ръст и бизнес резултатите на своите традиционни и дигитални клиенти.

Стъпвайки на иновативни технологични и пърформанс решения, опитен екип в различните продукти и браншове, и задълбочено познаване на местните пазари, Httpool дава решения на рекламодателите да достигнат до своите аудитории по ефективен и ефектен начин, максимизирайки своята възвращаемост от рекламните инвестиции.

Водещи медийни платформи включително TwitterFacebook, Spotify, LinkedInSnapchatTik Tok, Warner Music, Outbrain, Quora, Brainly и Viber са определили Httpool за техен ексклузивен партньор по продажбите в избрани европейски и азиатски пазари. Httpool е базиран във Великобритания и има офиси в Австрия, Швейцария, Русия, Индия, Хонконг, Полша, Естония, Латвия, Литва, България, Чехия, Хърватско, Гърция, Унгария, Македония, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения, Швеция, Финландия, Дания, Норвегия, Украйна, Обединените арабски емирства, Индонезия, Камбоджа, Лаос, Мианмар, Малайзия и Бангладеш.

Обединени, IMS и Httpool представляват над 20 медийни платформи в повече от 45 държави.

Екипът на Httpool води курса Twitter, Linkedin, Snapchat & TikTok.

Цена: 200 лв.

  • 15 часа продължителност
  • Видео уроци
  • Презентации за сваляне

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344