Twitter, Linkedin, Snapchat & TikTok

Научи кои са спецификите в различните платформи Facebook, Twitter, Linkedin, Snapchat и разбери как да създадеш стратегическо съдържание за всяка от тях, така че да постигнеш своите цели.

Начало26.04.2021
Край31.08.2021

Цели на курса

Ако се запишеш в този курс, ще научиш:

- Основи и специфики на рекламни формати във Facebook;

- Основи и специфики на рекламни формати в Twitter;

- Основи и специфики на рекламни формати в Linkedin;

- Основи и специфики на рекламни формати в Snapchat;

- Основи и специфики на рекламни формати в Tik Tok;

Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Изпит и Сертификат

*Индивидуалните курсове извън програмата на DigitalPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Полагането на изпит е по желание на участника.

Всеки индивидуален курс предоставя обучителен материал, комуникация с лектора и участие в обща Facebook група.

26 АПРИЛ - ПОНЕДЕЛНИК

- Отключване на всички лекции в 12:00ч на обяд

Място: Платформата на DigitalPRO

*тъй като Курс №17 е част от свободноизбираемите курсове в програмата, участниците получават моментален достъп до всички лекции в него, за да могат да ги гледат в удобно за тях време и в удобно за тях темпо

За Начинаещи

- За начинаещи, които прохождат в сферата на маркетинга и рекламата и имат нужда от конкретни процеси, които да следват.

За Средно напреднали

- За средно напреднали, които искат да обновят своите знания и научат повече стратегии и тактики за успешна рекламна стратегия в платформите Facebook, Twitter, Linkedin, Snapchat и Tik Tok.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Httpool Facebook Partner

Twitter, Linkedin, Snapchat & TikTok

Httpool, компания на IMS Corporate, представлява водещите дигитални медийни платформи в повече от 30 пазара в Европа и Азия, като подпомага техния ръст и бизнес резултатите на своите традиционни и дигитални клиенти.

Стъпвайки на иновативни технологични и пърформанс решения, опитен екип в различните продукти и браншове, и задълбочено познаване на местните пазари, Httpool дава решения на рекламодателите да достигнат до своите аудитории по ефективен и ефектен начин, максимизирайки своята възвращаемост от рекламните инвестиции.

Водещи медийни платформи включително TwitterFacebook, Spotify, LinkedInSnapchatTik Tok, Warner Music, Outbrain, Quora, Brainly и Viber са определили Httpool за техен ексклузивен партньор по продажбите в избрани европейски и азиатски пазари. Httpool е базиран във Великобритания и има офиси в Австрия, Швейцария, Русия, Индия, Хонконг, Полша, Естония, Латвия, Литва, България, Чехия, Хърватско, Гърция, Унгария, Македония, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения, Швеция, Финландия, Дания, Норвегия, Украйна, Обединените арабски емирства, Индонезия, Камбоджа, Лаос, Мианмар, Малайзия и Бангладеш.

Обединени, IMS и Httpool представляват над 20 медийни платформи в повече от 45 държави.

  • 15 часа продължителност
  • Видео уроци
  • Презентации за сваляне

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344