YouTube Marketing

Научи и направи първите стъпки в социалната мрежа на бъдещето и направи от 0 до 1000 абоната в YouTube. Усвои практиките, позволяващи на десетки персонални брандове и корпорации да постигнат ненадминати успехи.

Начало08.05.2023
Край31.10.2023

Цели на курса

В този курс ще научиш:

- Какво се изисква за успех в YouTube
- Стратегия за брандиране, съдържание и ангажиране
- Стратегия за ранно-промотиране
- Как да стигнеш от 0 до 250 subscribers
- Как да стигнеш от 250 до 500 subscribers
- Как да стигнеш от 500 до 1000 subscribers
- Как да следим прогреса си
- Успешни Case-studies, от които да почерпиш вдъхновение
- План за първите 30 дни
- Допълнително ресурси, бонуси, подаръци

Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Гледай онлайн в удобно за теб време всички основни и бонус курсове неограничен брой пъти до края на годината (30.10.23)

Изпит и Сертификат

*Индивидуалните курсове извън програмата на DigitalPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Полагането на изпит е по желание на участника.

Всеки индивидуален курс предоставя обучителен материал, комуникация с лектора и участие в обща Facebook група.

Начало на курса

Официалната дата за начало (09.05.23) на курса важи само за курсисти в пълната програма на DigitalPRO!

Неограничен достъп до 31.10.2023г

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на настоящата програма.

Лекциите ще са отворени за гледане до 31.10.2023г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

8 МАЙ (ПОНЕДЕЛНИК)

- Отключване на всички лекции в 12:00ч на обяд

За Начинаещи

За начинаещи маркетолози и търговци, които прохождат в сферата на дигиталния маркетинг и желаят да имат предварителна подготовка преди да стартират свой собствен бизнес.

За Средно напреднали

За средно напреднали маркетолози и търговци, които искат да научат най-важните специфики и тънкости в управленческата част на един дигитален бизнес.

ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТ:

- Кои са стъпките, през които трябва да премине всеки, който желае да създаде собствена фирма и как да разпредели своите раходи оптимално?

- Какви са особеностите при различните платформи за създаване на онлайн магазини?

- Кои са изискванията за ДДС регистрация и какво трябва да знаем за проверките от НАП?

- Какви са счетоводните задължения за един бизнес?

ПРАКТИЧЕСКА ЧАСТ:

- Ще знаеш кои са счетоводните задължения за един бизнес и как да процедираш, за да отговаряш на държавните изисквания и едновременно с това да регулираш своите разходи.

- Ще знаеш как да избереш най-правилната и удобна платформа за твоя онлайн магазин.

- Ще знаеш основните правила за търговия в България, както и защо е важно да следиш търговския пазар и да се адаптираш спрямо промените.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

ДА, но закупуването на индивидуален курс може да се случи единствено след официалното откриване на програмата DigitalPRO през месец Септември.

*Индивидуалните курсове извън програмата на DigitalPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация от DigitalPRO.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа обучително съдържание за начинаещи и напреднали, което се провежда само онлайн в платформата на DigitalPRO чрез предварително записани лекции (видео уроци) от лекторите, под формата на презентации и how-to видеа, които показват стъпка по стъпка как се практикува теорията в курса.

Съдържанието на лекциите ще обхване теория, терминология, методология и практически похвати за начинаещи, както и примери и анализи от практиката.

Ще се предаде теория, терминология, методология и практически похвати за напреднали, както и разглеждане на примери от практиката и преподаване на работещи стратегии, тествани от лектора в неговата практика.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Всеки участник ще има достъп до обща Facebook група, в която ще може да задава въпроси по определена тема и да отбележи лектора, към когото се обръща.

Възможността за задаването на въпроси е валидна до края на учебната програма.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на DigitalPRO или е закупил съответния единичен курс.

Мога ли да задавам въпроси на лектора?

Да. Всеки участник ще има достъп до обща Facebook група, в която ще може да задава въпроси по определена тема и да отбележи лектора, към когото се обръща.

Възможността за задаването на въпроси е валидна до края на учебната програма.

Също така, към всички 8 основни курса ще се провеждат 4 онлайн уебинара за участниците, където всеки лектор ще има възможност да отговаря на конкретните въпроси по неговите лекции, да разисква теми и да дава обратна връзка.

До кога ще имам достъп до лекциите в курса?

Всеки участник в цялостната програма или в индивидуален курс ще има неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в рамките на провеждането на настоящия сезон на програмата DigitalPRO.

Достъпът до лекциите ще бъде отворен до 31.10.2023г, като след това достъпът до тях се спира заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с -50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящи нови курсове.

Храбрен Банков

Instagram Expert @ MarketingHarry

Храбрен Банков е опитен дигитален маркетолог, практикуващ на 6 континента (Антарктида остава блян...засега) и тясно специализиран в модулирането на ефективно социално присъствие.
 
Колаборирал с брандове като Cambridge Clothing, UNICEF и FEMA в оптимизацията на техните кампании в социалните мрежи, храбрият маркетолог разполага с необходимите стратегически, тактически и практически умения, за да изстреля всеки бизнес в стратосферата.
 
Като доказателство за това служи неговото собствено присъствие в социалните мрежи надхвърлящо 200 000 последователи сумарно в платформите Instagram, YouTube & LinkedIn.
 
Хари е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Цена: 300 лв.

  • 5 часа продължителност
  • Видео уроци
  • Презентации за сваляне

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344