Marketing Principles

Научи кои са ....

Достъп до30.08.2025
(4.9)

Цели на курса

В този курс ще научиш:

- Как да...
- Как да...
- Как да...
- Как да...
- Как да...

Информация за курса

1 година 24/7 достъп

Плащаш и получаваш моментален достъп до видео уроци на запис за срок от 1 година, които може да гледаш 24/7 от различни устройства. През месец октомври всяка година съдържанието във всички курсове ще се актуализира спрямо новите тенденции и работещи практики.

Гледаш онлайн отвсякъде

Получаваш свобода да гледаш онлайн кратки видеа на запис (10-20 мин.) неограничен брой пъти в удобно за теб време, място и темпо на обучение в рамките на 1 година.

Теория & Практика

Получаваш цялостно и структурирано обучение от експерт практик без да губиш време в търсене на хаотична информация в интернет. Гледаш практически видеа, в които лекторът показва и обяснява стъпка по стъпка процеса, който използва в реална бизнес среда.

Изпит & Сертификат

Вземи сертификат след положен онлайн изпит в удобно за теб време без фиксирани дата и час. Изпитът се провежда в учебната зона на DigitalPRO и е с продължителност от 30 минути и 20 въпроса, избрани на произволен принцип от голяма библиотека с въпроси.

Видео #1: <Име на видео>

булет 1
булет 2
булет 3

Видео #2: <Име на видео>

булет 1
булет 2
булет 3

Видео #1: <Име на видео>

булет 1
булет 2
булет 3

Видео #2: <Име на видео>

булет 1
булет 2
булет 3

Видео #1: <Име на видео>

Основи и същност на Дигиталния Маркетинг
булет 1
булет 2
булет 3

Стилиян Запорожанов

Co-Founder @ DigitalPRO

 
Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и един от водещите и най-известни експерти по дигитален маркетинг в страната с над 10 години практически опит.

Той е създател на едни от най-полезните онлайн курсове и събития по дигитален маркетинг, през които са преминали над 10,000 курсисти - начинаещи, маркетинг специалисти/мениджъри и собственици на бизнес.

Неговата кариера започва като първия маркетинг специалист в pCloud, а след това заедно с брат си основават бутиковата дигитална агенция Zapomedia, която през 2017г. спира да работи с клиенти и работи по собствени проекти в сферата на E-commerce & дигиталното образование. Едни от най-значимите проекти в неговото портфолио са DigitalPRO.bg, F5Conf.bg, InvestPRO.bg.

Стилиян е горд съпруг, баща и брат, който вярва в PROактивността и PROфесионализма.

Стилиян е лектор на курса Facebook Ads Маркетинг.

Оценки на участници

4.9 / 5
(365)
(42)
(8)
(0)
(0)

Цена: 200 лв.

  • 8 часа
  • Видео уроци
  • Презентации

Цена:200 лв.

Купи видео запис

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344