Video Marketing - Workshop

4-часово практическо обучение на живо с Мария Атанасова, на което да приложите всичко научено от курса чрез практически задачи върху лични работни казуси.

Начало09.05.2020
Край09.05.2020

Цели на курса

- Да се приложи практически наученото в курса чрез задачи
- Да се отговори на личните въпроси на участниците
- Да се даде обратна връзка от лектора

Информация за курса

09.05.2020г, Неделя

Две групи по 4 часа

Група 1: 09:00 до 13:00

Група 2 : 14:00 до 18:00ч

*организаторите разпределят участниците по групи и ги уведомяват за разпределението най-късно 2 дни преди началото на workshop-а

Учебен център DigitalPRO

Адрес: гр.София, кв. Банишора, ул. Лютиброд 1

Сертификат за практика от DigitalPRO

Всеки участник ще получи сертификат за практика от лицензирания учебен център на DigitalPRO.

Мария Атанасова

Video Marketing

Мария Атанасова е основател и мениджър на 7Talents - първият дигитален медиен екип в България, пионер в създаването на иновативни digital first видео проекти, менажирането на инфлуенсъри в различни области и продуцирането на интерактивно entertainment съдържание, уникално за всяка видео и социална платформа, като Vbox7.com, Facebook, YouTube, Instagram и др. Онлайн последователите на техните проекти във всички платформи са близо милион и половина, а над половин милиард са гледанията на видеоклиповете им на годишна база. Сред най-успешните проекти на екипа ѝ са уеб сериалите "Не така, брат", "Следвай ме" и Апартамент 404, както и хитови поредици за широка гама аудитории като ‘’Natali's Beauty’’, ‘’Без Бутонки’’,’’ А на бас’’, ‘’Бри4ка’’, ‘’Hairmaster’’ и др.

7Talents е в портфолиото на Нетинфо, част от семейството на Нова Броудкастинг Груп.

Работа по дигитални проекти Мария започва преди близо 10 години, специализира Дигитална култура и медии във Финландия, а през последните 6 години е ангажирана в дигиталната медийна среда в България. Експертизата ѝ покрива направления като мултиплатформена бизнес и content стратегия, дигитален storytelling, brand и talent мениджмънт, инфлуенсър маркетинг и branded content.

Цена: 120 лв.

*само 32 места (2 групи по 16 участници)

  • 4 часа практика
  • Работа по лични казуси
  • Сертификат за Практика

Цена:120 лв.

Запиши се сега!

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344