B2B Sales & Marketing

Научи как да създадеш успешна B2Bмаркетинг стратегия, как да дигитализираш търговските процеси и как да обединиш усилията на твоите маркетолози и търговци, за да изградиш имиджа на своята комапния, да вдъхнеш доверие у своите потенциални клиенти и да започнеш да генерираш повече продажби в дългосрочен план.

Начало26.04.2021
Край31.08.2021

Цели на курса

Ако се запишеш в този курс, ще получиш важни теоритични знания, които ще бъдат подкрепени с много примери от практиката:

-Как да изградиш цялостна B2Bмаркетинг стратегия и как да я управляваш

-Как да изградиш силна и въздействаща корпоративна идентичност, която да показва професионализма на твоята компания и да подсилва имиджа ти

-Какаво представляват Inbound и Outbound методологиите в маркетинга

-Кои са успешните канали и задължителните видове съдържание в B2Bмакетинга

-Как и защо да изградиш CRM система до 1 000 000 контакта напълно безплатно

-Как и защо да дигитализираш търговските си процеси

-Как да изграждаш комплексни маркетинг фунии и да автоматизираш дейностите на твоя маркетинг и търговски екип

Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Изпит и Сертификат

*Индивидуалните курсове извън програмата на DigitalPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Полагането на изпит е по желание на участника.

Всеки индивидуален курс предоставя обучителен материал, комуникация с лектора и участие в обща Facebook група.

Начало на курса

Участници, закупили курса, ще получат достъп до лекциите на официалната дата за стартиране (26.04.21)!

Неограничен достъп до 01.09.2021г

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на
DigitalPRO 3.0.

Лекциите ще са отворени за гледане до 01.09.2021г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

26 АПРИЛ - ПОНЕДЕЛНИК

- Отключване на всички лекции в 12:00ч на обяд

Място: Платформата на DigitalPRO

*тъй като Курс №16 е част от свободноизбираемите курсове в програмата, участниците получават моментален достъп до всички лекции в него, за да могат да ги гледат в удобно за тях време и в удобно за тях темпо

За Начинаещи

За начинаещи маркетолози и търговци, които прохождат в сферата на B2B маркетингa и имат нужда от конкретни процеси, които да следват.

За Средно Напреднали

За средно напреднали маркетолози и търговци, които искат да обновят своите знания и научат повече стратегии и тактики за успешен B2B маркетинг и иновативни търговски инструменти.

ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТ:

1/ Кои са стъпките, през които трябва да премине един маркетинг специалист, за да създаде успешна B2Bмаркетинг стратегия;

2/ Какво представлява Inbound и Outbound методологията и защо тяхното миксиране е ултимативния маркетинг на бъдещето

3/ Примери от практиката за успешните B2B маркетинг канали и съдържанието в тях

4/ Дигитализация на търговски процеси – HubspotCRM, LinkedIn и имейл маркетинг

5/ Комплексни маркетинг фунии и автоматизация на твоите B2Bмаркетинг и търговски активности

ПРАКТИЧЕСКА ЧАСТ:

1/ Ще създадеш самостоятелно своя собствена B2Bмаркетинг стратегия;

2/ Ще създадеш самостоятелно своя CRM и ще дефинираш неговите филтри

3/ Ще създадеш своята първа комплексна фуния, която ще съдържа Inbound и Outbound методологията

- B2B vs. B2C - наистина ли са толкова различни? (B2B vs. B2C компании, B2B vs. B2B клиенти, B2B vs. B2B маркетинг)

-B2B маркетинг: Анализ и стратегия (цели, USPs на бизнеса и на продуктите, анализ на конкуренцията, анализ на потенциалните клиенти)

-B2B маркетинг: Две успешни методологии: Inbound Marketing и Outbound Marketing (клиентска пътека, видове съдържание и видове канали)

-B2B маркетинг: Корпоративна идентичност (лога, послания, корпоративен кит, бранд бук)

-B2B маркетинг: Онлайн канали (уебсайт, социални мрежи, специализирани онлайн медии, PPC реклами, SEO, имейл маркетинг)

-B2B маркетинг: Офлайн канали (събития за клиенти, изложения/панаири, КСО кампании)

-B2B маркетинг: Съдържание (статии, видеа, професионални снимки, e-books, лендинг страници, имейл бюлетини)

-B2B маркетинг: Рекламни материали (онлайн презентации, брошури и каталози)

-B2B маркетинг & търговия: CRM и дигитализация на търговски процеси-B2B маркетинг & търговия: LinkedIn и имейл маркетинг като търговски канали

-B2B маркетинг & търговия: Фунии и автоматизация

След завършване студентите ще могат да приложат наученото като:

- Успешен собственик на съществуващ или бъдещ B2B бизнес

- Account Manager в маркетинг или комуникационна агенция

- Маркетинг специалист в дигитална агенция, startup или голяма компания

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 10-ти Септември 2020г. ще бъде отворено записването за цялата програма DigitalPRO 3.0, в която се включват всички 18 курса.

След началото на програмата (11-ти Септември), всички курсове ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят цена от 200лв за участие във всеки отделен курс.

*Индивидуалните курсове извън програмата на DigitalPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа обучително съдържание за начинаещи и напреднали, което се провежда само онлайн в платформата на DigitalPRO чрез предварително записани лекции (видео уроци) от лекторите, под формата на презентации и how-to видеа, които показват стъпка по стъпка как се практикува теорията в курса.

Съдържанието на лекциите ще обхване теория, терминология, методология и практически похвати за начинаещи, както и примери и анализи от практиката.

Ще се предаде теория, терминология, методология и практически похвати за напреднали, както и разглеждане на примери от практиката и преподаване на работещи стратегии, тествани от лектора в неговата практика.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Всеки участник ще има достъп до обща Facebook група, в която ще може да задава въпроси по определена тема и да отбележи лектора, към когото се обръща.

Възможността за задаването на въпроси е валидна до края на учебната програма.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на DigitalPRO или е закупил съответния единичен курс.

Мога ли да задавам въпроси на лектора?

Да. Всеки участник ще има достъп до обща Facebook група, в която ще може да задава въпроси по определена тема и да отбележи лектора, към когото се обръща.

Възможността за задаването на въпроси е валидна до края на учебната програма.

Също така, към всички 8 основни курса ще се провеждат 4 онлайн уебинара за участниците, където всеки лектор ще има възможност да отговаря на конкретните въпроси по неговите лекции, да разисква теми и да дава обратна връзка.

Докога ще имам достъп до лекциите в курса?

Всеки участник в цялостната програма или в индивидуален курс ще има неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в рамките на провеждането на програмата DigitalPRO 3.0.

Достъпът до лекциите ще бъде отворен до 01.09.2021г, като след това достъпът до тях се спира заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с -50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящи нови курсове.

Валентина Куцева

Co-Founder @ Limacon Marketing

Валентина Куцева завършва висше образование в Щутгарт, Германия, а след това живее близо 2 години в Калифорния, САЩ, където трупа опит като маркетинг експерт за група от фирми в индустриалния (B2B) сектор. Преди да се завърне в България, тя е работила в Германия, Холандия и САЩ.

Валентина и нейният партньор Иван са основатели на бранда Limacon, който оперира в 3 направления: Limacon Marketing, Limacon Event Center и Limacon SalesHub.

Валентина и Иван основават Limacon Marketing преди четири години. Компанията е по-известна като външен маркетинг отдел на средни и големи фирми в B2B сектора. В своята същност Limacon Marketing помага на клиентите си да изграждат и менежират ежемесечно дългосрочна маркетинг стратегия с цел тяхното упешно позициониране на българския и световен пазар.

През 2016 година Валентина и Иван стартират и Limacon Event Center - водеща офлайн платформа за бизнес хора в Пловдив, които искат да усъвършенстват своите професионални и меки умения. С над 2 хиляди посетители и повече от 50 обучения и събития годишно, Limacon Event Center се превърна в мястото за развитие на професионални и меки умения в Пловдив.

В началото на 2019 година стартира и третият бранд на компанията - Limacon SalesHub - първият sales solution partner на Hubspot за България – една от най-големите платформи за маркетинг и продажбени автоматизации в света. Limacon SalesHub предоставя цялостни решения за оптимизация на продажбени процеси и въшна услуга за допълнително генериране на повече потенциални клиенти и реални продажби за вашия бизнес.

Валентина е един от лекторите в курса B2B Продажби и Маркетинг.

Иван Бондоков

Co-Founder @ Limacon Marketing

Иван Бондоков прекарва цели 6 години във Вюрцбург, Германия, където следва политология. След завръщането си в България през 2008 година, той работи в международния гигант HP и дигиталната платформа за социална промяна Move.bg.

Страстта и най-големият талант на Иван са продажбите и изграждането на устойчиви партньорства между хора и организации. 

Иван и неговия бизнес партньор Валентина са основатели на Limacon (www.limacon.bg) – компания, която работи като външен отдел за повече от 40 български и международни компании и им помага в развитието на четири основни дейности – маркетинг, продажби, бизнес дигитализация и организация на събития.

Limacon е на пазара от 2016 година, изградена е от 20 силно мотивирани и амбициозни лимаконци, за които най-важното са резултати и пак резултати.

Иван е един от лекторите в курса B2B Продажби и Маркетинг.

Цена: 219 лв.

  • 15 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • Презентации за сваляне

Цена:219 лв.

Запиши се

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344