Цели на курса

Информация за курса

Новости, промени и работещи практики във Facebook & Instagram след iOS 14!

Успешни маркетинг експерти и собственици на онлайн бизнес ще споделят своите работещи практики, които използват след въвеждането на iOS 14! Специален гост - Molly Pitman (CEO @ Smart Marketer).

27 Ноември, Събота

Онлайн със Запис

Билет = 39лв

ЩЕ НАУЧИШ..

Промени и новoсти | във Facebook рекламата
Настройка на Facebook | Conversion API
Как да анализираме и | оптимизираме след iOS14
Рекламни стратегии и | съвети за E-commerce
Как да привличаме клиенти | за високо платена услуга
Работещи стратегии | за B2B и B2C клиенти
Новости, тенденции и | ангажираност в Instagram
Стратегия от 0 до 10,000 | последователи в Instagram

9:30 - 18:30

admin@digitalpro.bg

0896 235 344

Molly Pittman

TOP Digital Marketer & CEO @ SmartMarketer

Molly Pittman започва своята кариера през 2012г. като стажант в DigitalMarketer с пряк ръководител - един от най-известните маркетолози - Ryan Deiss. Само след 4 години става Вицепрезидент на компанията, отговорна за $16,000,000 рекламен бюджет, носейки стотици милиони в приходи.
 
През 2017г напуска и започва партньорство с Ezra Firestone, като става Изпълнителен Директор (CEO) в SmartMarketer. До днес е обучила над 10,000 собственици на бизнес и специалисти за това как успешно да управляват своя рекламен бюджет в социалните мрежи (в частност Facebook) и е била гост лектор на всички големи конференции за дигитален маркетинг.

Стилиян Запорожанов

CEO & Facebook Expert @ Zapomedia

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook специалист с 9 години практически опит.

Неговото дигитално приключение започва през 2012г.  като първия маркетинг специалист в екипа на pCloud.com. През лятото на 2013г. с брат си създават Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция), с която са работили по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиватора Юли Тонкин и ecommerce брандове в различни сфери като Teodor (мода), Vikiwat (електроника), Ofertomed (здраве) и др.

През 2014г. екипът на Zapomedia стартира платформата Oba.bg (платформа за онлайн обучения за маркетинг & бизнес), с която за периода от 3 години над 2,000 души са преминали през платени Facebook обучения. Едни от компаниите, които са се доверили на неговия опит чрез обучения и консултации, са: Pfizer, Forbes Bulgaria, SoftUni, Банка ДСК, Grazia, EO Dent, Runners и др.

От края на 2016г. със своя екип активно разработват:
- 3 собствени онлайн магазина
- DigitalPRO - онлайн програма по дигитален маркетинг
- InvestPRO - oнлайн програма по лични финанси и инвестиции
- SalesPRO - онлайн програма по продажби и меки умения


Стилиян е организатор на първата Facebook конференция в България - F5, и създател на първия и най-продаван онлайн курс за Facebook Маркетинг в България.

Алекс Георгиев

CEO & Google Expert @ Advertise

Александър Георгиев е създател на дигитална агенция Advertise BG.

Завършил е бакалавър eCommerce и магистратура Wireless Enterprise Business Systems в Brunel University, западен Лондон.

Практикува дигитален маркетинг вече над 13 години в България и чужбина. Започва кариерата си като предлага Google AdWords услуги на малки и средни бизнеси във Великобритания през 2007 година.

Алекс е Google Certified Trainer, като в момента в Advertise е фокусиран върху изграждането на цялостни дигитални стратегии и Conversion Rate Optimisation.

През годините е работил с много от големите брандове на българския пазар, част от тях са Plesio, 7777.bg , Sport Depot, Peugeot, T Market, Бяла Карта, Activ Trades, A1 , Viber и много други.

Google Ads е слабост на Александър, защото това е първият канал, с който е започнал кариерата си и винаги е работил в изключително тесни отношения с екипа на Google Ireland.

Александър е лектор на курса Google Ads Маркетинг.

Гала Цонева

Head of Social Media @ Advertise

Гала Цонева - Ръководител на отдел Социални медии в дигитална агенция Advertise с близо 7-годишен опит в областта.

Работила е както с малки и средни бизнеси, така и с големи компании като Sport Depot, Cannon, Национална лотария, Gala Collezione, Фантастико и др.

Обича да тества нови подходи за реклама и криейтив и да участва в целия процес на Facebook Marketing-a - от идеята за криейтив до анализа на резултатите.

Гала е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Борислав Велев

Senior Client Solutions Manager Educational Lead for Meta (Httpool)

Борислав Велев e експерт по дигитален и перформънс маркетинг с дългогодишен опит и текущ Senior Client Solutions Manager Educational Lead в Httpool България – официален представител на Facebook, Twitter, LinkedIn, Spotify, TikTok и други.

От 2005-та година насам Борислав се занимава с изграждането на цялостно уеб представяне, маркетинг фунии и съответно дигитален маркетинг за редица български и международни клиенти. Работил е като Project Manager за Angelbird Technologies (Austria) и като бизнес консултант за редица брандове и предприемачи, след което се фокусира основно върху изграждането на маркетинг кампании за свои директни клиенти.

От 2019-та работи в българското представителство на компанията Httpool и в момента е Senior Client Solutions Manager Educational Lead for Meta. Негова основна роля е да консултира някои от най-успешните български компании и рекламни агенции в областта на Фейсбук рекламата, както и ръководи обучителната програма на Meta за нашия пазар.

Велев е сертифициран Facebook специалист и един от първите сертифицирани Facebook Trainers за България.

Борислав е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Виктор Динев

Instagram Expert & Consultant @ Beyond ID

Вик Динев е консултант по дигитален маркетинг. Има защитена магистърска степен по „Мениджмънт“ в University of Liverpool.

Професионалният му опит включва 7 години в областта на дигиталния маркетинг. От шест години работи като мениджър проекти в бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio.

Ръководил е дигитални проекти на клиенти като Happy Bar & Grill, Captain Cook, WWF, Eucerin, ShopSector.com, Rezzo.bg, ERA Real Estate, Baristo, Sprint Bicycles.

Виктор е основател и лектор на първото задълбочено обучение по инстаграм маркетинг в България. Провеждал е лекции на тема инстаграм и снапчат маркетинг в Soft Uni. Ръководил е вътрешнофирмени обучения по социални медии (Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn) за клиенти на BEYOND ID Studio.

Вик е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Жени и Нона

Social Media Specialists @ Limacon

Жени Пасторка завършва висшето си образование със специалност „Маркетинг“ във Великотърновския университет. Две години от студентството си отдава на доброволчеството, като вицепрезидент „Маркетинг и комуникации“ в AIESEC – най-голямата студентска организация в света.

Нона Татарлиева започва развитието си от Софийски Университет със специалност "Връзки с обществеността". Работила е в PR агенция и е създавала съдържание за лайфстайл блогове.

Днес Жени и Нона са онлайн маркетинг специалисти в Limacon – компания, която работи като външен маркетинг отдел за близо 40 български и международни компании и е първият HubSpot Solution Partner за България. И двете се занимават със създаването на съдържание и планирането на стратегии за известни брандове и водещи индустриални компании. Основната им мисия е да ангажират аудиторията на своите клиенти с атрактивни активации и креативни кампании, с които да генерират качествени лийдове и онлайн продажби. Определят себе си като community builders, защото силно вярват, че със създаденото съдържание изграждат лоялно общество.

Кристина Радева

Project Manager Team Lead @ Netpeak

Кристина се занимава с дигитален маркетинг от 5 години. Кариерата ѝ стартира в Netpeak, като преди това има опит в работата с клиент в e-commerce проект, който оперира на повече от 7 пазара.

Tя стартира нa позиция Project manager в Netpeak и ръководи едни от най-големите e-commerce проекти в най-различни сфери, сред които Техномаркет, Ozone, Domko и Mania.

От 2020 година насам е Project Manager Team Lead, като ръководи екип от 5 Project мениджъри. Изнася лекции и курсове по дигитален маркетинг в Softuni Digital и IAB Bulgaria.

Виктор Стоилов

CEO & Facebook Expert @ Markademics

Виктор Стоилов е онлайн маркетолог и основател на дигитална агенция Markademics. Фокусът на него и колегите му е върху изграждането на персонализирани рекламни стратегии за онлайн магазини.

Още с основаването на Markademics през 2017-та година, решава да опита да развива дейност паралелно на българския и международния пазар, което се оказва много добър ход и в момента по-голямата част от проектите на агенцията са именно в чужбина. За малко над 4 години има възможността да работи по проекти в над 15 страни и да управлява пряко над 3 милиона долара рекламен бюджет.

Паралелно и в следствие на дейността на Markademics, преди малко над година решава да стартира свои собствени онлайн магазини, които да развива както на българския, така и на международния пазар, с което да разшири и дейността и възможностите на целия екип.

Виктор е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Мартин Попов

CEO & Digital Strategist @ Interactive-Share

Мартин Попов е управител на дигиталната агенция Interactive Share.

Той има 15 години опит в дигиталния маркетинг и реклама и е един от водещите дигитални маркетингови експерти в България.

Повече от 12 години неговата компания е една от водещите дигитални агенции у нас.

Фокусът и силата на агенцията е в реализирането на мащабни и интегрирани кампании в дигиталната среда, целящи повишаване на приходите на техните партньори.

През годините Мартин е участвал и организирал десетки конференции и семинари на тема дигитален маркетинг и реклама, бил е жури на редица конкурси и чест гост в телевизионни бизнес предавания.

Мартин е лектор на лурска Управление на Дигитална Агенция.

Станислав Чакъров

Co-CEO @ Aesthetic By Science

Станислав Чакъров е съосновател на Aesthetic By Science и фитнес инфлуенсър с над 47,000 последователи в YouTube и с общо над 100,000 във Facebook. 

Завършил е висшето си образование във Варна, специаност счетоводство и контрол, но страстта му винаги ми е била в спорта. Баскетбол, карате, фитнес. Бивш състезател по киокушин карате, но в последствие фитнесът надделява и решава дори да го превърна в професия.

Благодарение на екипа зад Aesthetic By Science, за 6 години са помогнали на хиляди хора да трансформират тялото си и начина си на живот завинаги, в резултат на което, разбира се и бизнесът им стремглаво се развива.

Храбрен Банков

Instagram Expert @ MarketingHarry

Храбрен Банков е опитен дигитален маркетолог, практикуващ на 6 континента (Антарктида остава блян...засега) и тясно специализиран в модулирането на ефективно социално присъствие.
 
Колаборирал с брандове като Cambridge Clothing, UNICEF и FEMA в оптимизацията на техните кампании в социалните мрежи, храбрият маркетолог разполага с необходимите стратегически, тактически и практически умения, за да изстреля всеки бизнес в стратосферата.
 
Като доказателство за това служи неговото собствено присъствие в социалните мрежи надхвърлящо 200 000 последователи сумарно в платформите Instagram, YouTube & LinkedIn.
 
Хари е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Мирослава Станева

Brand Marketing Manager @ eMAG

Мирослава е специалист по маркетинг и комуникации, запалена по социална отговорност с над 13 години опит в корпоративния свят. Притежава магистърска степен по „Рекламен мениджмънт и визуален брандинг“, надграждаща бакалавър „Връзки с обществеността“ и бакалавър „Реклама“ от Нов български университет.

Преди да приеме позицията Бранд маркетинг мениджър в eMAG, Мирослава е била част от маркетинг и комуникационните отдели на The Coca-Cola Company, Сладкарници “Неделя” и Lidl.

Описва себе си като лъчезарен, но упорит професионалист, който вярва, че комуникациите и марките трябва да дават добавена стойност. Притежава умения в стратегическото планиране с фокус върху резултатите и новите маркетинг похвати.

Цена: 49 лв.

БОНУС = Видео запис на лекциите до 20.12.2021

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344