Цели на курса

Информация за курса

Новости, промени и работещи практики във Facebook & Instagram през 2022г.

⦿ ЗАЕТИ МЕСТА В ЗАЛА 450/450


За 6-а поредна година успешни маркетинг експерти и собственици на бизнес ще споделят своите рекламни стратегии за по-добри резултати в социалните мрежи!Запази си място в зала (450 места) или гледай онлайн от вкъщи/офис в реално време. Всеки участник ще получи БОНУС » ВИДЕО ЗАПИС на събитието с достъп до 20.12.22г.


11 НОЕМВРИ

ИЕЦ, СОФИЯ

В ЗАЛА & ОНЛАЙН

ПОЛЗИТЕ ЗА ТЕБ:

Научи стратегиите на топ експерти с 13 лекции
Запознай се с новостите и тенденциите за 1 ден
Разшири своята мрежа от бизнес контакти
Зареди се с нови знания, идеи и ентусиазъм
Приложи наученото и увеличи резултатите си
Ела на живо в зала или гледай онлайн отвсякъде
Получи запис на лекциите и гледай до 20.12.22
Ела на живо и получи подаръци от партньори

9:30 - 19:30

admin@digitalpro.bg

0896 235 344

Стилиян Запорожанов

CEO & Facebook Expert @ Zapomedia

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook специалист с 9 години практически опит.

Неговото дигитално приключение започва през 2012г.  като първия маркетинг специалист в екипа на pCloud.com. През лятото на 2013г. с брат си създават Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция), с която са работили по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиватора Юли Тонкин и ecommerce брандове в различни сфери като Teodor (мода), Vikiwat (електроника), Ofertomed (здраве) и др.

През 2014г. екипът на Zapomedia стартира платформата Oba.bg (платформа за онлайн обучения за маркетинг & бизнес), с която за периода от 3 години над 2,000 души са преминали през платени Facebook обучения. Едни от компаниите, които са се доверили на неговия опит чрез обучения и консултации, са: Pfizer, Forbes Bulgaria, SoftUni, Банка ДСК, Grazia, EO Dent, Runners и др.

От края на 2016г. със своя екип активно разработват:
- 3 собствени онлайн магазина
- DigitalPRO - онлайн програма по дигитален маркетинг
- InvestPRO - oнлайн програма по лични финанси и инвестиции
- SalesPRO - онлайн програма по продажби и меки умения


Стилиян е организатор на първата Facebook конференция в България - F5, и създател на първия и най-продаван онлайн курс за Facebook Маркетинг в България.

Гала Цонева

Head of Social Media @ Advertise

Гала Цонева - Ръководител на отдел Социални медии в дигитална агенция Advertise с близо 7-годишен опит в областта.

Работила е както с малки и средни бизнеси, така и с големи компании като Sport Depot, Cannon, Национална лотария, Gala Collezione, Фантастико и др.

Обича да тества нови подходи за реклама и криейтив и да участва в целия процес на Facebook Marketing-a - от идеята за криейтив до анализа на резултатите.

Гала е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Maxim Osipov

Reseller Partner, CEE @ Meta

Maxim Osipov has 20+ years of professional experience in various executive positions in Media and Advertising industry in CEE.
 
He is PhD in sociology and currently Reseller Partner @ Meta.

Борислав Велев

Senior Client Solutions Manager Educational Lead for Meta (Httpool)

Борислав Велев e експерт по дигитален и перформънс маркетинг с дългогодишен опит и текущ Senior Client Solutions Manager Educational Lead в Httpool България – официален представител на Facebook, Twitter, LinkedIn, Spotify, TikTok и други.

От 2005-та година насам Борислав се занимава с изграждането на цялостно уеб представяне, маркетинг фунии и съответно дигитален маркетинг за редица български и международни клиенти. Работил е като Project Manager за Angelbird Technologies (Austria) и като бизнес консултант за редица брандове и предприемачи, след което се фокусира основно върху изграждането на маркетинг кампании за свои директни клиенти.

От 2019-та работи в българското представителство на компанията Httpool и в момента е Senior Client Solutions Manager Educational Lead for Meta. Негова основна роля е да консултира някои от най-успешните български компании и рекламни агенции в областта на Фейсбук рекламата, както и ръководи обучителната програма на Meta за нашия пазар.

Велев е сертифициран Facebook специалист и един от първите сертифицирани Facebook Trainers за България.

Борислав е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Зорница Каридкова

Founder @ AdDigital

Зорница Каридкова е основател на AdDigital - компания за дигитален маркетинг, която помага на предприемчивите бизнеси да приложат успешно техники за дигитален маркетинг, за да достигнат до повече клиенти, да постигнат по-добри резултати, и да направят бизнесите си по-устойчиви. 

 

Зорница има повече от 7 години опит в дигиталния маркетинг и разработването на рекламни стратегии. Тя има експертиза в Social Media Management, Creative Marketing Strategies и Video Marketing.

Някои от най-популярните брандове в България вече са се доверили на Зорница и нейния екип със своето дигитално присъствие. Също така Зорница води обучения и курсове, насочени към професионалисти в дигиталния маркетинг.

 

През 2017-та година Зорница основава AdDigital с амбицията да се превърне във водеща агенция за дигитален маркетинг. 5 години по-късно, с отдаденост към високото качество и индивидуални стратегии за всеки клиент, AdDigital има портфолио от много успешни проекти с различни брандове.

В момента AdDigital е една от най-бързо развиващите се компании за дигитален маркетинг в България с широка експертиза в работата с брандове от хранителния сектор, козметичния сектор, бизнеси в сферата на услугите, производствени предприятия и строителни компании.

Бисер Вълов

Founder @ Beyond ID

Бисер Вълов е основател на BEYOND ID и BEYOND ACADEMY.

Консултант по дигитален маркетинг. Има защитена бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърска степен по „Публична комуникация“ в СУ.

От 9 години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio. Сред клиентите, работили дългосрочно с дигиталната му агенция, са Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Happy Bar&Grill, Happy Delivery, EРА Недвижими имоти, WWF България, ShopSector.com, Ozone.bg и др.

Бисер е активен преподавател, участвал като лектор на десетки семинари и конференции за дигитален маркетинг. От 7 години е създател на Beyond Academy – обучителна програма, чиято мисия е да преподава дигитален маркетинг на разбираем и ясен за всички език.

Бисер е бил участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Ваня Дунчева

CEO @ Digitas (Publicis Group Bulgaria)

Ваня Дунчева поема управлението на дигиталната агенция Digitas, част от Publicis Groupe България, с амбициозната задача да развива услугата „дигитална бизнес трансформация“, която е част от цялостното портфолио на групата на световно и локално ниво.

Ваня Дунчева има над 15 години професионален опит в дигиталната индустрия с фокус върху продажбите, консултирането в областта на дигиталния маркетинг и в прилагането на иновативни услуги и решения на българския пазар.

Професионалният ѝ път преминава през отдел продажби в httpool, където ръководи екипа на Facebook България, както и през медийните групи на Netinfo и bTV Web.

Ваня е била участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Виктор Динев

Instagram Expert & Consultant @ Beyond ID

Вик Динев е консултант по дигитален маркетинг. Има защитена магистърска степен по „Мениджмънт“ в University of Liverpool.

Професионалният му опит включва 7 години в областта на дигиталния маркетинг. От шест години работи като мениджър проекти в бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio.

Ръководил е дигитални проекти на клиенти като Happy Bar & Grill, Captain Cook, WWF, Eucerin, ShopSector.com, Rezzo.bg, ERA Real Estate, Baristo, Sprint Bicycles.

Виктор е основател и лектор на първото задълбочено обучение по инстаграм маркетинг в България. Провеждал е лекции на тема инстаграм и снапчат маркетинг в Soft Uni. Ръководил е вътрешнофирмени обучения по социални медии (Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn) за клиенти на BEYOND ID Studio.

Вик е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Вероника Василева

PPC specialist @ Anomaly & GEROI

Вероника Василева започва кариерния си път в хода на DigitalPRO програмата и продължава да се развива като PPC специалист в GEROI, която е performance водеща сила на ANOMALY - агенция, чупеща представите за маркетинг с дръзки похвати на принципа “неочаквано, но общоприето”.


Завършва здравен мениджмънт, но намира своето призвание в изучаването и анализирането на потребителското поведение чрез кампании в он­лайн търговията и B2B услугите. Вярва, че предизвикателствата в пазарите, динамиката и силният екип зад гърба ѝ движат графиката във възходяща тенденция.
 
Като млад специалист успява да натрупа достатъчно умения и отговаря за ефективното управление на media buying за някои от най-големите брандове в страната като Dice.bg, Key Fashion Store, Husqvarna, GiAnni, Cupffee, Nestea.

Храбрен Банков

Instagram Expert @ MarketingHarry

Храбрен Банков е опитен дигитален маркетолог, практикуващ на 6 континента (Антарктида остава блян...засега) и тясно специализиран в модулирането на ефективно социално присъствие.
 
Колаборирал с брандове като Cambridge Clothing, UNICEF и FEMA в оптимизацията на техните кампании в социалните мрежи, храбрият маркетолог разполага с необходимите стратегически, тактически и практически умения, за да изстреля всеки бизнес в стратосферата.
 
Като доказателство за това служи неговото собствено присъствие в социалните мрежи надхвърлящо 200 000 последователи сумарно в платформите Instagram, YouTube & LinkedIn.
 
Хари е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Иван Пантелеев

Partner & Account Director @ Xplora BG

Иван Пантелеев е Съдружник и Акаунт Директор  в Xplora BG – агенция за интегриран дигитален маркетинг.

 

Иван отговаря за правилното анализиране на бизнес процесите на една компания, създаването на конкретния обхват на проект, приоритизирането и структурирането на един проект в рамките на агенцията, така че да може да достигне по най-правилния начин към екипа и съответното коректно реализиране на проекта. Иван отговаря вече за екип от 7 проектови мениджъра в Xplora. Сред клиентите на агенцията са "Престиж 96", Helecloud, Wienerberger, "Ариана", Skoda, "Сладкарници "Неделя", "Medix", Schneider Electric Bulgaria, Schneider Electric Israel, Tombou, Aladdin Foods, Libresse и други.

 

Освен опита в Xplora, Иван има опит като Акаунт директор в агенцията ilyan com, където отговаряше за екип от 8 проектови мениджъри, където заедно помогнаха за дигиталното присъствие на много топ български и международни проекти. Отделно има и опит в развитието на по-големи уеб проекти за международни топ клиенти, сред които са Genting Singapore, ChaosGroup, Roobar, Associated Press и др.

 

Извън работата си в агенцията, Иван преподава дигитален маркетинг през последните 6 години в университети като Стопански факултет към Софийски университет, МВБУ, НБУ и Xplora Academy. Завършил е Стопанско управление в Стопански факултет на Софийски университет и преминава лятна MBA програма в UC Berkeley и Babson college през 2011 г.

 

Отделно Иван има много хобита, като най - много обича да пътува със семейството си, да играе футбол, обикаля Европа за спортен риболов и заснема всички риболовни (и не само) приключения. От над 6 години с група приятели развиват и youtube канала си CarpDays и споделят своите пътувания из Европа за спортен риболов и развиват това хоби в страната.

Дарин Маджаров

Founder @ Уча.се

Дарин е създател на Уча.се (www.ucha.se) - платформа с видео уроци по всеки предмет от 1-ви до 12-ти клас. Видео уроците следват официалната програма в българските училища и представят уроците на разбираем и интересен език.

Дарин Маджаров е награден в класацията на Форбс "30 под 30" бъдещи лидери на България, както и в "40 до 40" млади лидери на България на Дарик.

Велизар Величков

Co-Founder @ 1ForFit

Велизар Величков е сериен предприемач в сферата на дигиталните технологии. През последните 13 години, част от проектите, с които се занимава са: Grabo.bg, Trendo.bg, Opoznai.bg, 1ForFit, Gospodari.com и др.

1ForFit е компания, която продава хранителни режими онлайн в над 180 държави на повече от 30 езика, с годишен маркетингов бюджет от над 20 милиона долара. 

Светлана Тачева

Research Director @ Publicis Groupe

Светлана Тачева е Директор "Проучвания и Анализи" в Publicis.

Тя е изследовател със сериозен опит и е лидер на Reaserch екипа вече 14 години.

Пътят й на изследовател в рамките на Publicis преминава през анализи на пазара, на конкуренцията, на потребителите в различни категории и бизнеси за всички клиенти на Групата.

Интересите й са в посока ефективност и разбиране на двигателите зад даден бизнес KPI. Например кои са факторите, които определят и движат продажбите на даден бранд (дали е дистрибуцията, дали цената, дали комуникацията и кои канали конкретно, дали е времето навън, ако категорията е сезонна).

И по-важното - как можем да контролираме и управляваме тези фактори, така че да взимаме ефективни управленски решения и да максимизираме продажбите и бизнес резултатите на марката.

Явор Янакиев

Водещ на F5 Conf

Явор е предприемач с повече от 14 години опит в продажбите и изграждането на бизнес процеси.
 
Като търговец в САЩ е награждаван  за влизане в топ 1% от над 3000 души от цяла Европа. Водил е стотици обучения по меки умения и процеси, както и събития с групи от 6 до над 1200 души както в България, така и в редица държави в Европа.
 
В момента ръководи успешна компания в сферата на услугите, оперираща в няколко града в страната. Изградил я е самостоятелно от 0 до шестцифрени обороти.
 
Явор обича процесите и вече е стартирал втория си бизнес, с който  помага на предприемачи с малък и среден бизнес. Фокусът е да си освободят време, да са по-щастливи и удовлетворени от бизнеса си и да умножат многократно оборотите и печалбите си, изграждайки ефективни процеси.

Владислав Недков

Stand-up Comedy Expert

Владислав Недков по професия и образование е икономист. Дълги години работи в сферата на кредитирането в небанкови финансови институции.  

Преди повече от 3 години хуморът, който носи в себе си, излези на сцената. Като на шега точно на 1-ви април 2018 прави първия stand-up в живота си. От тогава има много участия на едни от най-популярните места за stand-up в България.  

През лятото на 2022 г. печели две втори места на наградените Golden Mic Awards - награда на гилдията и награда на публиката.  

Любимата му мисъл относно комедията е: „Като бях малък разказвах на всички как един ден ще стана прочут комедиант. Всички ми се смееха. Сега съм прочут комедиант и вече никой не се смее“ 

Ленко Йорданов

Digital Marketing Manager @ tbi bank

Ленко Йорданов ръководи дигиталната дейност на tbi в България, Румъния и Гърция и отговаря за глобалната стратегия за съдържание в социалните профили на банката.

Работи в тясно сътрудничество с всички продуктови мениджъри в tbi, за да получи най-добрите резултати от дигиталната комуникация и да подобри производителността.

Преди да започне дигиталното си пътешествие в банката, Ленко натрупва 10-годишен опит в дигиталния маркетинг в Xplora и iliyan.com, а във визитката му попада и академична дейност като преподавател по дигитален маркетинг в НБУ, МВБУ и УНСС. Има магистърска степен по “Маркетинг” от Международното висше бизнес училище. 

Георги Костов

Founder & CEO @ Gombashop

Огнян Попов

Founder & CEO @ CashNerd.bg

Антон Христов

Manager Hunting team @ eMAG Marketplace Bulgaria

Антон Христов има над 10 години опит в сферата на телекомуникации, информационни технологии, мениджмънт, маркетинг, продажби и ръководене на проекти.

Над 8 години от кариерата му протичат в сферата на Телекомуникациите, преминавайки през различни отдели като магазинна мрежа, корпоративни продажби и международен отдел. Интегрира в работата си и споделя знания за Social Selling – продажби през социалните мрежи.

От 2021 Антон е Manager Hunting team за eMAG Marketplace България, отговорен за изграждане на партньорства с различни компании и привличането и интегрирането на нови търговци в платформата. Пазарите, които покрива екипът са България, Румъния, Унгария и Полша.

Антон има завършена бакалавърска степен по „Маркетинг“ от Икономически университет – Варна, както и магистърска степен от Шефийлд със специалност – „Бизнес мениджмънт, иновации и предприемачество“.

Антон обича да казва: Продажбите са изкуство, в което трябва преди всичко да разбереш нуждите на клиента и да предложиш адекватни и акуратни решения.

Цена: 149 лв.

БОНУС = Видео запис до 20.12.2022

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344