Цели на курса

Информация за курса

Новости и A.I. революция в дигиталния маркетинг от доказани експерти

Гледай БЕЗПЛАТНО най-голямата онлайн конференция за дигитален маркетинг в България и научи всички новости за социалните мрежи и A.I. революцията

Безплатният билет включва:➤ Ден 1 = 12 лекции от доказани експерти


➤ Ден 2 = 3 часа обучение за начинаещи

24 & 25 ЮНИ

12 ЛЕКЦИИ + ОБУЧЕНИЕ

ОНЛАЙН (Facebook)

ТЕМИ НА КОНФЕРЕНЦИЯТА

A.I. Революция | - новости и инструменти
Facebook & Instagram | - новости и добри практики
TikTok & Youtube | - новости и добри практики
Google Ads & SEO | - новости и добри практики
E-commerce & Web | - новости и добри практики
Email & SMS автоматизации | - новости и добри практики
Програмата DigitalPRO | - мнения от курсисти
Маркетинг Обучение (25 юни) | - първи стъпки за начинаещи

10:00 - 19:00

admin@digitalpro.bg

0896 235 344

ПИСМО ДО ПРИЯТЕЛ/КОЛЕГА

Ако много искате да присъствате на конференцията с ваш приятел или колега, спестете си време и използвайте нашия готов темплейт за писмо, за да го поканите и дадете обобщена информация защо той/тя трябва да участва в онлайн събитието.

ПИСМО ДО ПРИЯТЕЛ/КОЛЕГА

Здравей, (Име на приятел)!

Бих желал/a да те поканя да се включиш в най-голямата безплатна онлайн конференция за Дигитален Маркетинг в България, която ще се проведе онлайн на 14 & 15 май (събота и неделя) от 10:00 до 18:30ч.

По време на конференцията ще чуеш мнението на доказани маркетинг експерти за тенденциите в света на дигиталния маркетинг през 2022.

Научи кои са лекторите експерти и техните 20+ лекции, като посетиш този линк - https://conf.digitalpro.bg. Ако прецениш, че конференцията ще ти е от полза, то може да се регистрираш и гледаш напълно безплатно.

Ще се радвам заедно да гледаме и в последствие да обсъдим наученото от интересните лекции, които ще бъдат споделени на конференцията.

Поздрави,
(Вашето име)

Стилиян Запорожанов

CEO & Facebook Expert @ Zapomedia

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook специалист с 9 години практически опит.

Неговото дигитално приключение започва през 2012г.  като първия маркетинг специалист в екипа на pCloud.com. През лятото на 2013г. с брат си създават Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция), с която са работили по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиватора Юли Тонкин и ecommerce брандове в различни сфери като Teodor (мода), Vikiwat (електроника), Ofertomed (здраве) и др.

През 2014г. екипът на Zapomedia стартира платформата Oba.bg (платформа за онлайн обучения за маркетинг & бизнес), с която за периода от 3 години над 2,000 души са преминали през платени Facebook обучения. Едни от компаниите, които са се доверили на неговия опит чрез обучения и консултации, са: Pfizer, Forbes Bulgaria, SoftUni, Банка ДСК, Grazia, EO Dent, Runners и др.

От края на 2016г. със своя екип активно разработват:
- 3 собствени онлайн магазина
- DigitalPRO - онлайн програма по дигитален маркетинг
- InvestPRO - oнлайн програма по лични финанси и инвестиции
- SalesPRO - онлайн програма по продажби и меки умения


Стилиян е организатор на първата Facebook конференция в България - F5, и създател на първия и най-продаван онлайн курс за Facebook Маркетинг в България.

Бисер Вълов

Founder @ Beyond ID

Бисер Вълов е основател на BEYOND ID и BEYOND ACADEMY.

Консултант по дигитален маркетинг. Има защитена бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърска степен по „Публична комуникация“ в СУ.

От 9 години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio. Сред клиентите, работили дългосрочно с дигиталната му агенция, са Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Happy Bar&Grill, Happy Delivery, EРА Недвижими имоти, WWF България, ShopSector.com, Ozone.bg и др.

Бисер е активен преподавател, участвал като лектор на десетки семинари и конференции за дигитален маркетинг. От 7 години е създател на Beyond Academy – обучителна програма, чиято мисия е да преподава дигитален маркетинг на разбираем и ясен за всички език.

Бисер е бил участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Виктор Динев

Instagram Expert & Consultant @ Beyond ID

Виктор Динев е консултант по дигитален маркетинг. Има защитена магистърска степен по „Мениджмънт“ в University of Liverpool.
Професионалният му опит включва 9 години в областта на дигиталния маркетинг. От 2015 насам работи като мениджър проекти в бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio. Ръководил е дигитални проекти на клиенти като Happy Bar&Grill, ShopSector.com, Eucerin, ERA Недвижими имоти, WWF, Baristo.

Виктор е основател и лектор на първото задълбочено обучение по инстаграм маркетинг в България. Лектор е също така в цялостната програма по дигитален маркетинг на DigitalPRO. Провеждал е лекции на тема инстаграм маркетинг в SoftUni, Digital4Plovdiv, 9Academy. Ръководил е вътрешнофирмени обучения по социални медии (Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn) за клиенти на BEYOND ID Studio.

Виктор е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Алекс Георгиев

CEO & Google Expert @ Advertise

Александър Георгиев е създател на дигитална агенция Advertise BG.

Завършил е бакалавър eCommerce и магистратура Wireless Enterprise Business Systems в Brunel University, западен Лондон.

Практикува дигитален маркетинг вече над 13 години в България и чужбина. Започва кариерата си като предлага Google AdWords услуги на малки и средни бизнеси във Великобритания през 2007 година.

Алекс е Google Certified Trainer, като в момента в Advertise е фокусиран върху изграждането на цялостни дигитални стратегии и Conversion Rate Optimisation.

През годините е работил с много от големите брандове на българския пазар, част от тях са Plesio, 7777.bg , Sport Depot, Peugeot, T Market, Бяла Карта, Activ Trades, A1 , Viber и много други.

Google Ads е слабост на Александър, защото това е първият канал, с който е започнал кариерата си и винаги е работил в изключително тесни отношения с екипа на Google Ireland.

Александър е лектор на курса Google Ads Маркетинг.

Храбрен Банков

Instagram Expert @ MarketingHarry

Храбрен Банков е опитен дигитален маркетолог, практикуващ на 6 континента (Антарктида остава блян...засега) и тясно специализиран в модулирането на ефективно социално присъствие.
 
Колаборирал с брандове като Cambridge Clothing, UNICEF и FEMA в оптимизацията на техните кампании в социалните мрежи, храбрият маркетолог разполага с необходимите стратегически, тактически и практически умения, за да изстреля всеки бизнес в стратосферата.
 
Като доказателство за това служи неговото собствено присъствие в социалните мрежи надхвърлящо 200 000 последователи сумарно в платформите Instagram, YouTube & LinkedIn.
 
Хари е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Виктор Стоилов

CEO & Facebook Expert @ Markademics

Виктор Стоилов е онлайн маркетолог и основател на дигитална агенция Markademics. Фокусът на него и колегите му е върху изграждането на персонализирани рекламни стратегии за онлайн магазини.

Още с основаването на Markademics през 2017-та година, решава да опита да развива дейност паралелно на българския и международния пазар, което се оказва много добър ход и в момента по-голямата част от проектите на агенцията са именно в чужбина. За малко над 4 години има възможността да работи по проекти в над 15 страни и да управлява пряко над 3 милиона долара рекламен бюджет.

Паралелно и в следствие на дейността на Markademics, преди малко над година решава да стартира свои собствени онлайн магазини, които да развива както на българския, така и на международния пазар, с което да разшири и дейността и възможностите на целия екип.

Виктор е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Вероника Василева

PPC specialist @ Anomaly & GEROI

Вероника Василева започва кариерния си път в хода на DigitalPRO програмата и продължава да се развива като PPC специалист в GEROI, която е performance водеща сила на ANOMALY - агенция, чупеща представите за маркетинг с дръзки похвати на принципа “неочаквано, но общоприето”.


Завършва здравен мениджмънт, но намира своето призвание в изучаването и анализирането на потребителското поведение чрез кампании в он­лайн търговията и B2B услугите. Вярва, че предизвикателствата в пазарите, динамиката и силният екип зад гърба ѝ движат графиката във възходяща тенденция.
 
Като млад специалист успява да натрупа достатъчно умения и отговаря за ефективното управление на media buying за някои от най-големите брандове в страната като Dice.bg, Key Fashion Store, Husqvarna, GiAnni, Cupffee, Nestea.

Лора Райкова

Web Performance Optimization Expert @ NitroPack

Лора Райкова има 7+ години опит в разработването на специализирано съдържание за SaaS компании в централна и източна Европа. Експерт в web performance и conversion копирайтинг, в момента тя развива присъствието и гласа на NitroPack по теми около WordPress, Google Core Web Vitals и автоматизирана оптимизация на скоростта на сайтове.
 
Интересът ѝ се фокусира върху стратегическото увеличаване на потребителите чрез оптимизация и методите за убеждаване да стигнат от точка А до точка Б (така че да се насладят на всяка стъпка по пътя).
 
Лора е участник и водещ в онлайн уъркшопи, подкасти и видеа по технологични теми от 2018 г.

Станислав Славев

Graphic Design Basics

Станислав Славев е специалист в създаването на високо качество криейтив съдържание. В момента той притежава своя дигитална агенция -  Pronet Interactive на позицията Creative Director.

Опитът на Станислав е богат и разнообразен, комбинирайки криейтив и предприемачество. През 2014г. заминава за Виена, за да следва бизнес информатика в частен университет.

През това време е и Главен Дизайнер в иновативен хардуерен стартъп компания Blitab, която не след дълго придобива световна признателност, печелейки множество награди за иновативност и продуктов дизайн.

Докато е във Виена, започва и работа в една от най-големите компании в Европа за спортни залагания bwin, където усвоява тренда на HTML5 и photoshop банери и самостоятелно генерира множество успешни кампании за компанията.

В началото на 2017-та година той се връща в България и съ-основава Studio Underline в гр. Варна., предлагайки бутикови дизайн решения за уеб, принт и бранд идентичността на клиенти в България.

През 2019-та основава своя собствена компания Pronet Interactive, която ексклузивно се фокусира върху работа на чуждестранни пазари. Не след дълго компанията става creative, web & advertising партньор на новооснованата дигитална агенция Syslo Ventures в Маями, САЩ. За периода около година работа с американските си партньори, те съумяват да помогнат на над 150 клиента, генерирайки над $1М долара в продажби. В това число влизат и мултимилионни персонални брандове, малки и големи бизнеси.

От края на 2020-та година, Pronet Interactive работи изцяло със свои клиенти, като продължава мисията си да произвежда превъзходно качество криейтив съдържание и реклами във всички платформи.

Александър Мансур

Founder @ Riscase Agency

Александър Мансур е познат като решителен, усърден и професионалист в света на дигиталния маркетинг. Собственик на бизнес, основател на дигитална агенция и доверен консултант, на когото бизнесите се доверяват.

Започвайки своя път в дигиталния маркетинг през 2015 г., Александър основава xAuto.bg - онлайн магазин, чрез който опознава сферата на ритейл бизнеса, прилага и обогатява познанията си в маркетинга, като и специализира във висока ефективност и възвръщаемост на рекламните инвестиции. Там той инвестира над 200 000 лева в дигитален маркетинг и изгражда своите умения по трудния начин, чрез вложение на лични средства, неуморен труд и много тестване на стратегии и иновативни подходи. Така утилизирането на иновации и интересни решения става неизменна част от бизнес и маркетинг подхода на Александър.

В последната година Александър проявява дълбок интерес към A.I революцията в дигиталния маркетинг, като интегрира множество процеси и A.I инструменти в своята агенция, с които постига повече продуктивност и резултати за своите клиенти.

Алекс Велинов

CTO @ Tag Digital

Алекс Велинов представя себе си като човек с любопитен ум, който учи цял живот. Заинтригуван от всичко - от иновации и нови технологии до данни, маркетинг, лидерство, изкуствен интелект, музика, невронауки, звуково инженерство, изкуство и всичко между тях.

 

Алекс е работил в различни маркетинг агенции и притежава над 15 години опит в дигиталния маркетинг и управлението на проекти. В момента Алекс е технически директор в Tag Digital — агенция, специализирана в Event PPC (рекламни кампании за промоция на събития).

 

Михаил Атанасов

Founder @ Progs Agency

Михаил Атанасов е имейл маркетинг експерт и основател на агенция за имейл маркетинг PROGS Agency. През последните 5 години Михаил е работил с над 150 бранда от цял свят и им е помогнал да извлекат най-доброто от този маркетинг канал.

Днес той и неговият екип работят с големи онлайн магазини в чужбина и развиват нови напреднали стратегии и подходи, които правят имейл маркетинга един от най-значимите източници на продажби. 

Алексей Балев

SEO Tech Lead @ Netpeak

Алексей Балев е SEO Tech Lead в Netpeak Bulgaria Digital Growth Partner агенция. Притежава близо 6 години опит в програмирането, а от 2020 годинa насам работи в Netpeak Bulgaria. Основната му дейност в компанията е  свързана с автоматизация на SEO процесите и обработка на големи обеми от данни. Занимава се със създаването на скриптове и автоматизации за клиентските проекти на агенцията (SEO, PPC и CRM), както и с фасилитиране работата на Project мениджърите и линкбилдинг отдела в Netpeak. 


През 2022 година е лектор в SEO панела на Online Advertising конференция с лекция на тема “Доминация в SEO с помощта на Python. Постигане на бързи резултати!”. Интересува се живо от темата за навлизането на изкуствения интелект в SEO и методите за имплементацията му в работните процеси и дигиталния маркетинг като цяло.

Даниел Иванов

Project Manager @ Big Energy

Даниел Иванов - Матего завършва докторска степен по Бизнес технологии в организациите и започва да се занимава с content creation през 2019 година. Създаването на съдържание се превръща в негова страст и за кратко време успява да се наложи като един от най-популярните инфлуенсъри в TikTok за държавата.
 
В края на 2022 Матего започва съвместна работа с рекламната агенция ANOMALY, като става част от Big Energy екипа, който подпомага връзката между тиктокърите и брандовете. Заема ролята на Проектен мениджър в маркетинг екипа и криейтив по множество брандове в компанията.

Стани DigitalPRO!

Стани дигитален маркетинг специалист с помощта на знанията на едни от най-опитните маркетинг професионалисти в България!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Be Digital. Be PRO!

последвай ни

Свържете се с нас:
0896 235 344